Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27742775277627772778 ... 2894>
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 10:51

flyman написав:
  akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from Spain

Продовжується епопея з «кинути якір» в Іспанії нашим ІТ-ником.
Переїхав із Анталії, де має дві власні квартири (останні 10 років часу не гаяв, дурниць на Фінансовому форумі не писав та весь час інвестував).
За планом як тільки вирішить питання з орендою квартири в Іспанії - переїде і родина (двоє дітей - тут теж часу не гаяв та дурниць на Фінансовому форумі не писав).
Ну що, досі питання оренди квартири не вирішено.
Як він сказав: «З цим тут дуже складно».
Це при тому, що має офіційну роботу на території ЄС на підставі офіційного контракту.

Мабуть, йому не повезло зустріти в Іспанії хватких та кмітливих українців, які є в Анталії: там наш українець втулив нашому українцю в оренду квартиру в так званому «закритому районі», миттєво змусив підписати Договір оренди, миттєво внести депозит та заставу - і після цього миттєво обіцяв оформити реєстрацію адреси @у чорта на кулічках» у «відкритому районі», де він нібито законно і швидко отримає картку Виду на прожиття в Туреччині.

Це - «шахрайство» з місцем проживання/реєстрації адреси іноземцем майже завжди закінчується депортацією на 5 років, але хто ж про те розкаже наївному та довірливому новоприбулому…

P.S. В Туреччині близько 1000 мікрорайонів міст занесено в список «закритих для поселення іноземців». Військових секретів там немає: просто кількість іноземців перевищила 25% мешканців. Як правило, це самі «солодкі» за критерієм «ЛЛЛ» мікрорайони з оптимальним співвідношенням параметрів. Градацію ввели в 2022 році, все із серії «Хто не встиг вчасно інвестувати реально копійки в нерухомість на березі Середземного моря, той нервово палить дешеві цигарки обабіч життя.»
Як і в інших країнах, іноземець повинен проживати тільки там, де має реальне житло.
Споглядаю далі за Іспанією.

пора начинать експроприацію, Туреччина не гумова, понаїхало всяких, ціни підняли, ліру девальвували

Проблема поиска квартиры в Испании легко решается, выламываешь дверь в квартиру и заезжаешь, спасибо местным социалистам :D
utestcom2

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:45

Re: Еміграція, заробітчанство

Видно в мене лице дуже підозріле. Мало того, що українські прикордонники не хотіли випускати вже вдруге і знову влаштовували допит привиїзді, так ще й в Казахстані я єдиний з літака кого забрали на допит в окреме приміщення до працівника спецслужб, але врешті впустили...
Тому, напевно, еміграція поки що не для мене, тільки заробітчанство
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:50

Дюрі-бачі написав:Видно в мене лице дуже підозріле. Мало того, що українські прикордонники не хотіли випускати вже вдруге і знову влаштовували допит привиїзді, так ще й в Казахстані я єдиний з літака кого забрали на допит в окреме приміщення до працівника спецслужб, але врешті впустили...
Тому, напевно, еміграція поки що не для мене, тільки заробітчанство
Якщо ви схожі на свою аватарку, то нічого дивного
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:01

В митниці та в прикордонній службі працюють люди, навчені психології.
В першу чергу вони звертають увагу на погляд очей, на те, як рухаються очі.
В другу чергу - на те, як «грають» руки.
Я думаю справа не в обличчі пана Дюрі-бачі, а в трохи нервовій поведінці та очах, які «бігають».
Треба спокійніше та впевненіше.
Мій один знайомий сказав, що митницю він проходить з «мордой кирпичем».
Погляд в «нікуди», вдалечінь.
Ну і НЕ дивиться (!) в очі митнику.
Прикордоннику - навпаки - дивиться - в упор, прямо в очі. Але без злоби. Мʼяко. З повагою.
І все буде добре.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:05

akurt написав:Прикордоннику - навпаки - дивиться - в упор, прямо в очі. Але без злоби. Мʼяко. З повагою.

А я дивлюсь завжди так: Зображення
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:05

там працюють неадекати, при всій повазі. я знаю одну малолетку прикордонницю, она в 20 лет мечтает стрелять украинцам по ногам и в спины. там вместо мозга - силиконовые губы

когда выезжали мои маленькие девочки, 4 годика, эти неадекватные психи, напугали их до усрачки. забегают в купе, ведут себя как нквд какое-то.
не ту границу защищаете
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:15

Бетон

когда выезжали мои маленькие девочки, 4 годика, эти неадекватные психи, напугали их до усрачки. забегают в купе, ведут себя как нквд какое-то.

Ми бачимо (притягуємо) собі подібних.
Я дуже часто перетинаю кордони.
Всі кордони України перетинались максимально просто , коректно і ввічливо.
«яка у вас підстава для виїзду? Можу я глянути документи? Вам потрібна печатка в паспорті?»
В ситуації з потягом не встаєш навіть з полиці. І сумки ніхто не дивиться. Взяли документи - через деякий час повернули.
Автобус звичайно всі виходять, можуть дивитись сумки.

На вʼїзді в Україну трусять неГромадян. Що правильно, бо в країні війна і хз з якою метою він заїжджає.
Окрема тема перетин кордонів чорних країн. Там всі хочуть грошей з білого , але ясна справа що нічого не отримують.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 21:15

тут про "чесних європейців що платять податки" (насправді ні, відкриваючи-закриваючи щороку фірми)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2025 09:00

За аренду квартир они тоже налоги не платят. На парковках в Польше с перепуганными глазами - наличка только. Переводчица тоже только нал.
Я ещё по незнанию подумал, на кой черт они в банкомат просят снять, чего на карту нельзя.
Европейский гестаповский рай. Ищут террористов и контрабандистов среди работяг
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2025 09:18

Бетон написав:За аренду квартир они тоже налоги не платят. На парковках в Польше с перепуганными глазами - наличка только. Переводчица тоже только нал.
Я ещё по незнанию подумал, на кой черт они в банкомат просят снять, чего на карту нельзя.
Европейский гестаповский рай. Ищут террористов и контрабандистов среди работяг

За аренду квартири дуже важко не платити податок. Бо дуже мало людей платить наліком, я таких взагалі не знаю. Прописка викликає проблеми. Той хто знімає в тебе хату, вбє її/не заплатить і ти нічого не зробиш, те ж саме і про тих орендує, нема договору, не повернеш гроші, не зробиш карту.
І податок там не такий великий.
Те що люди шукають кого б розвести якого українця, не повернути йому чинш і взяти в 3 зи більше це інша справа, такого багато.

Перекладачка полька? мабуть ні - це і відповідь, просіть фактуру. Якщо ціна ринкова і нал - Вас розводять.

Не зрозумів що за парковака, якщо це про ринок, то так, більшість беруть грошима, але офіційно вони місце проплатили, і за діяльність теж, далі про податки не знаю, але є поріг для такого доходу.

Нажаль, ось такі погляди у Україньців повально, а ще російська...
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

#<1 ... 27742775277627772778 ... 2894>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор