|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 07 гру, 2025 00:13
Цікаво, скільки платять цьому дописувачу за кожну дурнувату публікацію? Але ми всі повинні пишатися широті досліджень та майбутніх звершень: від коригування цін на тарифи таксі до проблем ціноутворення квитків на європейські авіалінії. Попереду ще стільки цікавих досліджень: «Есть ещё от жилетки рукава, дырка от бублика и мёртвого осла уши.» (с).
-
akurt
-
-
- Подякував: 4084 раз.
- Подякували: 1520 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 07 гру, 2025 00:28
akurt написав:Цікаво, скільки платять цьому дописувачу за кожну дурнувату публікацію?
Для чого ти постійно брешеш? Якщо до ранку квитка з ціною з Женеви до Тулузи не буде, я додаю тебе в чорний список. На цьому все, надоїло читать постійну брехню.
-
Water
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 242 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 00:45
Гілка «Еміграція, заробітчанство» просто стане сиротою без такого знаного флудера… неймовірне цікаве і актуальне дослідження руху на таксі від Ліона аж до Діжона… Гадаю, що всі конспектували.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 07 гру, 2025 01:03
akurt написав:Гілка «Еміграція, заробітчанство» просто стане сиротою без такого знаного флудера…
Як ти цікаво за себе розповідаєш. Я так зрозумів, крім мене більше ніхто твою брехню вже давно не читає. Моє попереднє повідомлення в силі- до ранку нема квитка- досвідос.
-
Water
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 242 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 01:26
Як же ми будемо жити без такого знаного флудера? Авіакомпанія Ryanair готова саме «до ранку» перевезти знаного горе-хВахівця з перевезення із Ліона до Діжона на таксі перевезти його рейсом FR5980 (виліт в неділю 7 грудня o 06:05 з Мілану (Італія), де він теоретично знаходиться), в місто Тулуза (Франція) - за 14,99 (чотирнадцять цілих та 99 сотих) євро. Залишилося зʼясувати: квиток брати один чи два? Місце біля вікна, біля проходу, чи краще ближче до туалету? Ваше слово, гросмейстер!
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1