|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 07 січ, 2026 19:26
akurt написав:- вони погоджуються в мене викупити його за 230 $. Наче й непогано
А можна було продати на OLX вдвічі дорожче... Всі ці трейд іни - розвод лінивих і не дуже розумних клієнтів ИМХО, в жодному не дають ринкову ціну.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 922 раз.
- Подякували: 644 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 січ, 2026 19:34
Можливо і так, але я не маю можливості щось продати на OLX, бо не мешкаю в Україні. Крім того, той OLX повний на шахраїв. Я продавав досить непоганий смартфон в 2014 році: покупець нормальний, ціну узгодили, смартфон вдвох перевірили, зауважень немає - розʼіхалися. Дзвонить покупець через 3 години i говорить, що смартфон проблемний, буцім то він не підʼєднується до мережі Wi-Fi тому що в нього відсутній/зіпсований модуль такого підʼєднання. Я так зрозумів що за 3 години хлопці підмінили всю начинку та хотіли мені повернути «фуфло».
Так що нехай OLX буде без мене.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4105 раз.
- Подякували: 1525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Сер 07 січ, 2026 19:45
akurt написав:Тільки кабель зарядки. У порівнянні з iPhone 13 Pro я би не сказав, що щось сталося величне. Поки що помічаю, що екран трохи став яскравіший чи трохи більш чіткий. В певному смислі я мусив зробити такий обмін, бо мій iPhone 13 Pro мав ємність акумулятора не більше 75%, зʼявлялося повідомлення про необхідність заміни акумулятора. Смартфон досить швидко розряджався.
нуууу хоть кабель, у меня только телепон біл, заряжаюсь от блока Самсунг жены через подаренній кабель айфона знакомого  , но у меня древний 10XR . естественно куплен новым в магазе , Комфи
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 637 раз.
- Подякували: 522 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2026 20:26
Vadim_ написав:нуууу хоть кабель, у меня только телепон біл
Пора переходить на китайцев. У меня в комплекте шла зарядка 66 Вт. И достаточно приличный кабель.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6510 раз.
- Подякували: 21719 раз.
-
-
Профіль
-
-
135
84
38
2
Додано: Сер 07 січ, 2026 20:49
Сибарит в мене довго був 1+6Т, зараз Samsung S25 Ultra (який явно не вартий тих грошей, що за нього дав, але це менше із зол), а читав, що 1+ почали блокувати смарти, перепрошиті на глобальну версію за межами Китаю
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 922 раз.
- Подякували: 644 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 січ, 2026 20:57
Сибарит написав: Vadim_ написав:нуууу хоть кабель, у меня только телепон біл
Пора переходить на китайцев. У меня в комплекте шла зарядка 66 Вт. И достаточно приличный кабель.
это же политика айфона присядь на эту наркоту, хотел Хуавей , дитина каже ні і жена біла не против дать денег  , до єтого біл Самсунг А3 года 2014 наверное ,вещь ,металлический корпус , дизайн и не глючил ,но упал на кафель...  , представитель или хз хто он там сказали шо такие єкрані сняті с производва уже , левандос я не захотел и просто вібросил телефон
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 637 раз.
- Подякували: 522 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 січ, 2026 21:42
akurt написав:Тільки кабель зарядки. У порівнянні з iPhone 13 Pro я би не сказав, що щось сталося величне. Поки що помічаю, що екран трохи став яскравіший чи трохи більш чіткий. В певному смислі я мусив зробити такий обмін, бо мій iPhone 13 Pro мав ємність акумулятора не більше 75%, зʼявлялося повідомлення про необхідність заміни акумулятора. Смартфон досить швидко розряджався.
В самого 13 про Думаю я б просто поміняв аккум поки, бо не бачу сенсу міняти сам апарат Кабелями давно не користуюсь, як тільки зʼявилася функція безпровідної зарядки
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 8287 раз.
-
-
Профіль
-
-