Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Прохожий написав:BIGor "У варшавському районі Гоцлав поліція затримала українця, якого підозрюють у незаконному вилові сома, довжиною у понад 182 см, з місцевого озера Балатон та його транспортуванні з порушенням правил."
твои "коллеги - аудиторы" развлекаются?
продолжайте в том же духе, долб.е.ы....
Я просто дурію з українських вільнолюдей за кордоном. Один сома з центрального ставка браконьерить в центрі міста, інший в закритий заповідник їде і викладає відео, ще одне чудо на Гаваях кидає камнем в червонокнижного тюленя і каже що йому на все насрати.
Плять, а потім питають а чому нас не беруть в ЄС. Невже українці в масі зовсім довбні
Ви за будівельні роботи згідно договору розрахувались?
Розрахунок вчасно і згідно домовленостей. Всі довольні.
Хомякоид написав: Я просто дурію з українських вільнолюдей за кордоном. Один сома з центрального ставка браконьерить в центрі міста, інший в закритий заповідник їде і викладає відео, ще одне чудо на Гаваях кидає камнем в червонокнижного тюленя і каже що йому на все насрати.
Плять, а потім питають а чому нас не беруть в ЄС. Невже українці в масі зовсім довбні
Ви за будівельні роботи згідно договору розрахувались?
Розрахунок вчасно і згідно домовленостей. Всі довольні.
Water написав:Тобто вчорну. В першу чергу погляньте на себе.
Я себе добре бачу. Браконьєрити в центрі міста або кидатись камінням по червонокнижним звірям мені в голову навіть ніколи не приходило. Тим паче в інших країнах що негативно сформує уяву про українців в цілому.
flyman написав:В Європі, кажуть, хочуть 200 і 500 купюри заборонити, бо "корупційні банкноти"
Я через раз розраховуюсь 50 і 100 евровими курюрами в супермаркеті. Ніхто на мене не дивиться як на потенційного ганстера. І банкомат видає 50 і 100 євровими купюрами якщо більше 50 євро знімаєш.
Хомякоид пісатєль, нє чітатєль: 200 і 500 це не 50 і 100 ойробанкноти
Water написав:Тобто вчорну. В першу чергу погляньте на себе.
Я себе добре бачу.
Де саме? Це Schwarzarbeit з відповідними штрафами як для виконавця, так і для наймача.
Ще раз для тих хто в танку. Браконьєрити в центрі міста або кидатись камінням по червонокнижним звірям мені в голову навіть ніколи не приходило. Тим паче в інших країнах що негативно сформує уяву про українців в цілому.