|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 29 чер, 2026 22:31
Сибарит написав: BIGor написав:А моя бабуся відкладала 2 роки заробітну плату на посередньої якості холодильник.
Помню я те посредственного качества холодильники. Проработал у нас лет 40 и был кому-то подарен во вполне рабочем состоянии 
Але жерли лєпєстрічества наче обігрівач
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 8333 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 29 чер, 2026 22:34
Але що цікаво, що мені складно зрозуміти. У нас все дитинство був невеликий холодильник. І якось ніби його вистачало по обʼєму. Зараз двометрова шафа, морозильна камера більше по обʼєму разів в 8, основна більша рази в чотири, але постійно не хватає місця
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 8333 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 29 чер, 2026 22:49
-
yama
-
-
- Подякував: 9260 раз.
- Подякували: 1082 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 29 чер, 2026 23:21
Faceless Зараз двометрова шафа, морозильна камера більше по обʼєму разів в 8, основна більша рази в чотири, але постійно не хватає місця
Продуктових магазинів було на порядки менше також)) А ті що були, не мали такого асортименту. «Стандарти життя» дійсно сильно змінились. Картопля (я про своє дитинство) була основним продуктом щоденного раціону. Мʼясо і риба не в таких кількостях, свіжі овочі і фрукти - лише в сезон були. Зараз все сильно інакше
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2634 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Пон 29 чер, 2026 23:42
BIGor написав: Сибарит написав: BIGor написав:За 1,5 доби чуваки (оператор машини + 2-3 робочих) за допомогою спеціальної насосної машини і дофіга міксерів залили фундамент. Раніше для цього треба було сотні людей і спеціальні технології. Думаю зараз моноліт дешевше будувати, ніж ті хати з кізяків і палок 100 років тому.
А сколько времени перед этим ушло на сборку опалубки и вязание арматуры? Это не так быстро и не так дёшево, как кажется стороннему наблюдателю.
Це все ясно, що не дешево, але все йде до спрощення, здешевлення і пришвидшення. Стандарти життя виросли, але і побудова масового житла стала набагато простішою і дешевшою.
Откуда такая уверенность ? Разве по скорости возведения может нынешние монолитное сравнится сравнится с сборным панельным домостроением? Что касается цены,то корректное сравнение невозможно по той причине что в СССР цена не образовывалась,а назначалась,поэтому и приписки в строительстве были неизбежны ТК прорабу выкрутить смету на основании ЕНиР с привлечением ЕРЕР никак не получалось
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 888 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 30 чер, 2026 04:02
Faceless написав:Але що цікаво, що мені складно зрозуміти. У нас все дитинство був невеликий холодильник. І якось ніби його вистачало по обʼєму. Зараз двометрова шафа, морозильна камера більше по обʼєму разів в 8, основна більша рази в чотири, але постійно не хватає місця
Да, мы все сильно закушались 😁 По поводу прожорливости холодильника: FFE. Нефиг экономить на спичках.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6540 раз.
- Подякували: 21818 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
85
39
2
Додано: Вів 30 чер, 2026 04:47
Faceless написав:Але що цікаво, що мені складно зрозуміти. У нас все дитинство був невеликий холодильник. І якось ніби його вистачало по обʼєму. Зараз двометрова шафа, морозильна камера більше по обʼєму разів в 8, основна більша рази в чотири, але постійно не хватає місця
Треба менше їсти????
-
Frant
-
-
- Подякував: 1863 раз.
- Подякували: 2613 раз.
-
-
Профіль
-
-