Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 360361362363364 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 14:52

tzeery608 писал(а):Я не беженец я имею легальный контракт не в Польше я хочу открыть валютный счёт в Варшаве и положить кеш ! Мне дали сейчас брошюрку девочки из unicef наши говорят надо получить реsel типа нашего ID и сим карту польскую получить . Я просто не понимаю зачем это все нужно если я в Польше больше не буду ну может после войны закрою счёт

Всі вам повинні. Читайте місцеві закони і ЄС щодо неризедентів.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 15:21

Я считаю что банки Польши должны быть более лояльны к украинцам приносящим крупные суммы легализированной валюты в их банки теперь мне прийдется тратить десять дней из моего отпуска на открытие счета если бы эта инфа была у меня раньше я бы выбрала другую страну например Турцию там можносчет за один день оформить
tzeery608

С нами с: 18.01.23
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 15:34

tzeery608 писал(а):Я считаю что банки Польши должны быть более лояльны к украинцам приносящим крупные суммы легализированной валюты в их банки теперь мне прийдется тратить десять дней из моего отпуска на открытие счета если бы эта инфа была у меня раньше я бы выбрала другую страну например Турцию там можносчет за один день оформить

Из Польши очень хорошее авиасобщение с Анталией, Акурт подтвердит. И валюту там любят. Сохранность правда под вопросом, но вы ж не заморачивались с тонкостями, главное быстро )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 15:41

Re: Еміграція, заробітчанство

tzeery608 писал(а):Я считаю что банки Польши должны быть более лояльны к украинцам приносящим крупные суммы легализированной валюты в их банки теперь мне прийдется тратить десять дней из моего отпуска на открытие счета если бы эта инфа была у меня раньше я бы выбрала другую страну например Турцию там можносчет за один день оформить

З якого дива вони щось повинні? Там і так загалом простіше за інші країни Європи, а таку інформацією взагалі то треба цікавитися наперед.
Таке уявлення, ніби з московії приїхали, що вам ще щось винні. Ви в чужій країні, ви там гість, то поважайте місцеві правила.
У Туреччині вам теж доведеться брати місцевий ІД, як у Польщі песель.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 15:50

Загальне правило: В Туреччині іноземець без ВНП не може відкрити рахунок просто за своїм бажанням.
Теоретично може, але з різними умовами, наприклад, відкрити депозит на 5000$. І «комісією» за відкриття в сумі 100$.
Але при більших сумах навпаки блокують відкритття: приятель хотів відкрити рахунок і відразу покласти 20000$, це викликало підозру і питання звідки гроші.
З ВНП теж не всі банки відкривають.
Останнім часом часто викликають клієнтів дають заповнювати анкету з різного роду питаннями що та звідки.
Без анкети блокують рахунки та картки.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 16:40

akurt писал(а):Загальне правило: В Туреччині іноземець без ВНП не може відкрити рахунок просто за своїм бажанням.
Теоретично може, але з різними умовами, наприклад, відкрити депозит на 5000$. І «комісією» за відкриття в сумі 100$.
Але при більших сумах навпаки блокують відкритття: приятель хотів відкрити рахунок і відразу покласти 20000$, це викликало підозру і питання звідки гроші.
З ВНП теж не всі банки відкривають.
Останнім часом часто викликають клієнтів дають заповнювати анкету з різного роду питаннями що та звідки.
Без анкети блокують рахунки та картки.

Не перекрашивайтесь, Вы знаете прекрасного адвоката через черных риелтеров. )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 16:40

tzeery608 писал(а):Я не беженец я имею легальный контракт не в Польше я хочу открыть валютный счёт в Варшаве и положить кеш ! Мне дали сейчас брошюрку девочки из unicef наши говорят надо получить реsel типа нашего ID и сим карту польскую получить . Я просто не понимаю зачем это все нужно если я в Польше больше не буду ну может после войны закрою счёт

Панама, Белиз, Антигуа и Барбуда ждут вас.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 16:45

akurt писал(а):Мій колишній підлеглий зараз мешкає в Бельгії, але дійсно через 5 років офіційного прожиття та роботи отримав майже автоматично громадянство Ірландії.
Але виїхав в Бельгію.
  akurt писал(а):6. Високий рівень орендної плати - свою квартиру в Ірландії - дуже далеко від Дубліна - майже село - він здає за 850 євро - саме в таку ціну йому обходиться виплата за кредитом за новий куплений в Бельгії будинок.

Вся Бельгія - це по суті одна суцільна агломерація, бо 11,5 млн. населення живе на площі співставній з Київською областю зі щільністю населення в 1,5 більшою за німецьку. При цьому це населення збиралося у 2025 році закрити всі 7 блоків АЕС, але через енергетичну кризу перенесло останні закриття на 2035 рік - але це все одне дуже скоро в термінах енергетики.
При цьому 11,5 млн. бельгійців споживають нафти і нафтопродуктів в 2,5 рази більше ніж споживали до війни українці, маючи сільське господарство, яке генерує більше 100 млн. т. вантажів.
https://www.eia.gov/international/overview/country/BEL
Раджу Вашому другу купляти велосипед і вчитися їздити на ньому бо під старість буде зовсім важко))))
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 17:51

Пане Denik! Я обов‘язково йому передам вашу пораду.
Він через рік отримує ше і паспорт громадянина Бельгії (такі правила), буде мати громадянство Ірландії та Бельгії, погасить два кредита на житло (квартира в Ірландії та двоповерховий будинок на сході Бельгії), залишить роботу, до якої готувався декілька років, та обов‘язково попросится на роботу до вас.
P.S. Випереджаючи його питання: у вас є ровер чи ще не назбирали?
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 18 янв, 2023 18:05

tzeery608 писал(а):Уважаемые форумчане прибыла в Польшу первый раз пыталась открыть счёт в банках Польши везде получаю отказ была сегодня в миллениуме и рекао ! Очень недружелюбно настроены увидели паспорт и сразу с Украиной мы не работаем ! Завтра попытаюсь зайти в другие отделения ! Информация на ютубе у блогеров о легкости открытия счета в польше недостоверна ! Извините если не по теме ветки ! Требуют декларацию Кеша но я по рекомендации мистера Акурта ее прошла в аэропорту Шопена и таки да красный коридор совсем не кровавый
Очень сложно открыть.
Пшеки нам счета хоть и открыли, но заблокировали для проверки на пол года.

Не рекомендую связываться: с милениум ни в коем случае.
В Варшаве открывают только в блю сити. Но перед этим допрашивают и переносят открытием на следующий день. Само открытие 2 часа.
Через 3 недели сам банк инициирует проверку счета.
pko - откроют быстро, но не в каждом отделении.
Выбирайте другие банки
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
  #<1 ... 360361362363364 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама