Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4950515253 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 18:30

BIGor писал(а):
  zerocool писал(а):
  BIGor писал(а):zerocool нащо тут ця пропаганда? Ця тема "Еміграція, заробітчанство".

Так цілком по темі.
Найстрашніше - зізнатися самому собі, що за кордоном за фактом живеш гірше (у питанні загальної якості життя, а не тільки гросс-грошей), і як я бачу майже всі емігранти у нас цим страждають.

То Ви пропонуєте мені лишатися в свому Крижополі до кінця моїх днів? Якось дико. Не можу зрозуміти логіку.

Так а я не дуже пойняв, а що поганого у Крижополі? Люди і там непогано заробляють і великі будинки будують, якщо у вас не виходить – значить, ви і є невдаха.
Изображение

Якийсь нав'язаний комплекс меншовартості, вся Америка живе в невеликих містечках та субурбах, та й у Європі чим більше місто тим більше чорна брудна клоака.
zerocool

С нами с: 22.03.11
Благодарил (а): 115 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 18:34

Ромасик писал(а):
  BIGor писал(а):Якось не корелює, чувак отримує чотиризначну суму в доларах, а перукар стриже його за 100 грн (3 долари)?

а как надо? В барбершопе за 1500?

В прошлом году была статистика офиц зп, то больше 25К зарабатывало 6% украинцев.
Поэтому вы со своей штукой баксов можете ощущать себя белым человеком.

Не, догадайся сколько зарабатывает его парихмахер, если услуги тут стоят копейки.
а 1 куе в Украине (скорее всего те 6% в Киеве) - это курам насмех. 500 дол. на аренду, 400 на жизнь. 100 - в скирду. Теперь подсчитай сколько будешь копить на автомобиль или квартиру?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 18:37

Re: Еміграція, заробітчанство

zerocool писал(а):Так а я не дуже пойняв, а що поганого у Крижополі? Люди і там непогано заробляють і великі будинки будують, якщо у вас не виходить – значить, ви і є невдаха.

Ви в якому місті живете? Так я невдаха, тому і планую їхати з України.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 18:46

zerocool писал(а):
Віктор Трегубов: щодо України — особисте.

Пробийся в Україні в середній клас — і ти будеш жити комфортніше, ніж той самий середній клас з вищим доходом в інших країнах. Просто за рахунок оптимізованих процесів довкола.

Жити в Україні — класно. І тут є, що захищати.

Повністю згодна. Звісно, є певні нюанси та виключення з правил, але в цілому так воно і є. За кордоном комфортніше відпочивати, але не жити постійно.

Ось трохи на цю тему:
Более 15 тысяч граждан с состоянием, превышающим $1 миллион, могут покинуть Россию в этом году. "Состоятельные люди все больше эмигрируют из России каждый год в течение последнего десятилетия. Развалу крупных стран всегда предшествовало ускорение эмиграции богатых людей, которые часто уезжают первыми, поскольку у них есть для этого средства".
https://www.currenttime.tv/a/millioner- ... 97090.html

Це вірно та цілком закономірно через політику пу.

Украину, по оценке авторов исследования глобальной экономической миграции, до конца года могут покинуть примерно 2800 миллионеров – это 42% всех граждан с миллионным состоянием.
https://www.currenttime.tv/a/millioner- ... 97090.html

А ось із цим я можу посперечатися. Дійсно, на початку війни багато людей з грошима виїхали. Однак, протягом останнього місяця спостерігається їх повернення. Можу судити по кількості запаркованих авто на Печерську біля крутих житлових будинків, яка значно зросла.
fler

С нами с: 07.08.09
Благодарил (а): 1216 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 18:46

BIGor писал(а):Теперь подсчитай сколько будешь копить на автомобиль или квартиру?

Very bold of you, думати що якісь американці мають можливість хоч щось накопичувати, більшість з них не мають навіть $1000 за душею (так, це не жарти) - https://www.cnbc.com/2022/01/19/56perce ... vings.html

Ви в якому місті живете? Так я невдаха, тому і планую їхати з України.

Ну ось усе й з'ясували. :mrgreen: Я зараз живу в різних містах, і зазвичай знімаю, що є з нерухомості - здаю. Знімати в сучасному світі дійсно куди зручніше, та вже й вигідніше, чим далі тим більшим буде цей тренд.

Де житиму на пенсії - поки не вирішив, але великі міста точно не моє, немає нічого сумнішого, ніж доживати життя в бетонній конурі.
zerocool

С нами с: 22.03.11
Благодарил (а): 115 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 18:50

BIGor писал(а):Не, догадайся сколько зарабатывает его парихмахер, если услуги тут стоят копейки.
а 1 куе в Украине (скорее всего те 6% в Киеве) - это курам насмех. 500 дол. на аренду, 400 на жизнь. 100 - в скирду. Теперь подсчитай сколько будешь копить на автомобиль или квартиру?

что тут догадываться? Я знаю, парикмахеры в киосках за 100 зарабатывают 20К налегке. Практически без уплаты налогов, как и ты.
А вот сколько там зарабатывают парикмахеры и почему они зубы летают в Украину лечить?
И самое интересное, сколько жизней он будет копить на квартиру?
Ромасик

С нами с: 30.03.15
Благодарил (а): 1392 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 19:15

fler писал(а):Повністю згодна. Звісно, є певні нюанси та виключення з правил, але в цілому так воно і є. За кордоном комфортніше відпочивати, але не жити постійно.

вы это зря, средняя зп доктора в США 17К баксов. Самая высокооплачиваемая профессия. Правда не каждый может стать доктором. Т.е. это намного сложнее сделать чем в Украине - какие-то там свои медицинские кланы. Хотя у нас они по ходу тоже есть.
https://www.investopedia.com/personal-f ... ying-jobs/
Ромасик

С нами с: 30.03.15
Благодарил (а): 1392 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 19:35

Ромасик писал(а):
  fler писал(а):Повністю згодна. Звісно, є певні нюанси та виключення з правил, але в цілому так воно і є. За кордоном комфортніше відпочивати, але не жити постійно.

вы это зря, средняя зп доктора в США 17К баксов. Самая высокооплачиваемая профессия. Правда не каждый может стать доктором. Т.е. это намного сложнее сделать чем в Украине - какие-то там свои медицинские кланы. Хотя у нас они по ходу тоже есть.
https://www.investopedia.com/personal-f ... ying-jobs/

Так, знаю, див. виділене :)
fler

С нами с: 07.08.09
Благодарил (а): 1216 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 20:11

BIGor писал(а):
  Ромасик писал(а):
  BIGor писал(а):Якось не корелює, чувак отримує чотиризначну суму в доларах, а перукар стриже його за 100 грн (3 долари)?

а как надо? В барбершопе за 1500?

В прошлом году была статистика офиц зп, то больше 25К зарабатывало 6% украинцев.
Поэтому вы со своей штукой баксов можете ощущать себя белым человеком.

Не, догадайся сколько зарабатывает его парихмахер, если услуги тут стоят копейки.

Перукар, працюючий на дядю в Тель-авіві, також віддає пів зарплати за однуху ( ведучи скромний способ життя) скирдує 1000 $, при тому, що така квартира коштуватиме ×10 від Київської ( до війни). В результаті обидва - бідняки.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 14 июн, 2022 20:22

zerocool писал(а):
  BIGor писал(а):zerocool нащо тут ця пропаганда? Ця тема "Еміграція, заробітчанство".

Так цілком по темі.
Найстрашніше - зізнатися самому собі, що за кордоном за фактом живеш гірше (у питанні загальної якості життя, а не тільки гросс-грошей), і як я бачу майже всі емігранти у нас цим страждають.
І повернутись не можна – rjkz назве невдахою, страаашно :mrgreen:

Причем тут страшно или не страшно?
Нафига поливать нечистотами страну только потому что не смог/не захотел/поленился адаптироваться?
Я стесняюсь спросить - сколько времени заняло чтобы понять, что США - не ваше?
Потому как есть стандартные психологические фазы эмиграции. Есть и негативный цикл, когда хочется все бросить и вернуться. В целом психологическая адаптация занимает до 3 лет. Кто 3 года ...даже можно сказать "продержался" - тот уже не возвращается. А если возвращается, то все тянет обратно. Я таких знаю людей.
Если говорить о каких-то явлениях, то США до того полиреальна, что можно подобрать себе любую реальность. Это в буквальном смысле фантастика - в одной стране столько много разного одновременно! Стоит-ли удивляться, что американцы преимущественно путеществуют внутри страны?
Ну а что правда - новому понаеху надо потрудиться, чтобы влиться в это общество. Мой первый приезд в начале 00-х тоже оставил много осадка. И второй был не гладкий. И потом случались казусы. Реально могли в бан поставить. На ровном по нашим представлениям месте. И это туристом.
Потом все притерлось, приработалось.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
  #<1 ... 4950515253 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама