Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4849505152 ... 2894>
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 16:04

Re: Еміграція, заробітчанство

Віктор Трегубов: щодо України — особисте.

Колись я сказав собі, що я звідси не поїду. Тоді цей вибір мав емоційну компоненту. Тепер навіть якщо її повністю відкинути та залишити суто прагматичну — теж.

Я просто розумію просту штуку. Заробляти тут не менш, ніж чотиризначну суму у доларах, я зможу, навіть якщо мені кінцівки відірве. А з таким достатком тут я зможу забезпечити собі більший комфорт життя, ніж будь-де на Заході, зі значно меншим гемороєм.

Усі аргументи, що були раніше, не здаються принциповими. Освіта? Я знаю їй ціну, і знаю, що зараз хороші знання з більшості теоретичних предметів можна отримати хоч у окопі, був би Старлінк та голова на плечах. Суспільні стосунки навкруги? Я достатньо поїздив, щоб не ідеалізувати в цьому плані закордон, а також щоб помічати, як стрімко змінюються в нашій країні.

Комфортне середовище? Воно теж прогресує, але в крайньому випадку на своїй малій ділянці ти зможеш зробити його сам. Побутова бюрократія ще є, але вже фікситься. Критична проблема поки що хіба з правосуддям, це так.

Разом з тим — довга низка переваг. Майже вся сфера індивідуальних послуг в нас працює на небаченому рівні за смішні ціни. Нормальний рітейл, агрегатори таксі, абсолютна оцифровка розрахунків, дешевий та якісний Інтернет, Хелсі, швидка доставка чого завгодно куди завгодно, від їжі до танків. Нову Пошту може лаяти тільки той, хто жодного разу не мав справи з Meest Express.

Пробийся в Україні в середній клас — і ти будеш жити комфортніше, ніж той самий середній клас з вищим доходом в інших країнах. Просто за рахунок оптимізованих процесів довкола.

Жити в Україні — класно. І тут є, що захищати.
zerocool

Подякував: 115 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 16:17

zerocool написав:

Колись я сказав собі, що я звідси не поїду. Тоді цей вибір мав емоційну компоненту. Тепер навіть якщо її повністю відкинути та залишити суто прагматичну — теж.

Я просто розумію просту штуку. Заробляти тут не менш, ніж чотиризначну суму у доларах, я зможу, навіть якщо мені кінцівки відірве. А з таким достатком тут я зможу забезпечити собі більший комфорт життя, ніж будь-де на Заході, зі значно меншим гемороєм.

Усі аргументи, що були раніше, не здаються принциповими. Освіта? Я знаю їй ціну, і знаю, що зараз хороші знання з більшості теоретичних предметів можна отримати хоч у окопі, був би Старлінк та голова на плечах. Суспільні стосунки навкруги? Я достатньо поїздив, щоб не ідеалізувати в цьому плані закордон, а також щоб помічати, як стрімко змінюються в нашій країні.

Комфортне середовище? Воно теж прогресує, але в крайньому випадку на своїй малій ділянці ти зможеш зробити його сам. Побутова бюрократія ще є, але вже фікситься. Критична проблема поки що хіба з правосуддям, це так.

Разом з тим — довга низка переваг. Майже вся сфера індивідуальних послуг в нас працює на небаченому рівні за смішні ціни. Нормальний рітейл, агрегатори таксі, абсолютна оцифровка розрахунків, дешевий та якісний Інтернет, Хелсі, швидка доставка чого завгодно куди завгодно, від їжі до танків. Нову Пошту може лаяти тільки той, хто жодного разу не мав справи з Meest Express.

Пробийся в Україні в середній клас — і ти будеш жити комфортніше, ніж той самий середній клас з вищим доходом в інших країнах. Просто за рахунок оптимізованих процесів довкола.

Жити в Україні — класно. І тут є, що захищати.

Це все скінчилось, зараз розплата за безтурботні роки. Потрібні будуть "пушки замість ̶о̶л̶і̶ї̶ доріг"
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 16:18

zerocool нащо тут ця пропаганда? Ця тема "Еміграція, заробітчанство".
BIGor

Подякував: 1453 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 16:22

zerocool написав:
Заробляти тут не менш, ніж чотиризначну суму у доларах

Майже вся сфера індивідуальних послуг в нас працює на небаченому рівні за смішні ціни.

Якось не корелює, чувак отримує чотиризначну суму в доларах, а перукар стриже його за 100 грн (3 долари)?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 17:00

BIGor написав:zerocool нащо тут ця пропаганда? Ця тема "Еміграція, заробітчанство".

Ну ему-ж надо что-то говорить почему он не смог адаптироваться в США.
То США какахами забрасывает, теперь новая песня - как в Украине все дешево.
Отправления через Мист Экспресс - курьер приезжает в течении 20-40 минут и за 2 недели посылки уже у ребят в ВСУ (адресно).
Основана львовянином (нежданчик? Зря какахами забрасывали?), с первых дней войны организовали сбор, упаковку и переправку гуманитарки. Бесплатно. Основатель сам по 20 часов в день грузил машины.
Респект!
Он-бы еще с укрпоштой сравнил. :mrgreen:
Сервис в Украине от того дешевый, что зарплаты нищенские.
Народ в месяц зарабатывает как в США за день.
Этого писателя на 300 баксов в месяц посдить как Болта, что он там петь начнет?
rjkz

Подякував: 8660 раз.
Подякували: 5459 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 17:14

BIGor написав:zerocool нащо тут ця пропаганда? Ця тема "Еміграція, заробітчанство".

Так цілком по темі.
Найстрашніше - зізнатися самому собі, що за кордоном за фактом живеш гірше (у питанні загальної якості життя, а не тільки гросс-грошей), і як я бачу майже всі емігранти у нас цим страждають.
І повернутись не можна – rjkz назве невдахою, страаашно :mrgreen:
zerocool

Подякував: 115 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 19:09

Re: Еміграція, заробітчанство

zerocool написав:за кордоном за фактом живеш гірше

Нагадало
Зображення
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 19:15

zerocool написав:

Так цілком по темі.
Найстрашніше - зізнатися самому собі, що за кордоном за фактом живеш гірше (у питанні загальної якості життя, а не тільки гросс-грошей), і як я бачу майже всі емігранти у нас цим страждають.

То Ви пропонуєте мені лишатися в свому Крижополі до кінця моїх днів? Якось дико. Не можу зрозуміти логіку.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 19:26

zerocool написав:

Так цілком по темі.
І повернутись не можна – rjkz назве невдахою, страаашно :mrgreen:

Американські невдахи зате дуже успішні на українському форумі
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2022 19:29

BIGor написав:Якось не корелює, чувак отримує чотиризначну суму в доларах, а перукар стриже його за 100 грн (3 долари)?

а как надо? В барбершопе за 1500?

В прошлом году была статистика офиц зп, то больше 25К зарабатывало 6% украинцев.
Поэтому вы со своей штукой баксов можете ощущать себя белым человеком.

rjkz написав:Сервис в Украине от того дешевый, что зарплаты нищенские.
Народ в месяц зарабатывает как в США за день.

на амазоне какие зарплаты? на все хватает?
Востаннє редагувалось Ромасик в Вів 14 чер, 2022 19:32, всього редагувалось 1 раз.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

#<1 ... 4849505152 ... 2894>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор