|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 18 тра, 2023 21:13
flyman написав:Ви вже оформили спадщину італійського папіка-дідуся? Флер же по легенді була скекруха доларова мільйонерша, поки не про_с_ра_лалала мільон
Я как Вы с банками, пока считаю невосполнимые потери, правда купальников, и думаю сколько лет понадобится на восполнение )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 тра, 2023 21:23
vitaliian написав:Starikan если работать то ради чего Должна быть серьёзная идея, причём не только своя для себя (спасти мир), но и чтобы там где ты работаешь ее тоже разделяли (иначе сожрут).
Щоб такі питання в головах не виникали придумали кредитну картку і мортгедж.
-
finuser521
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 тра, 2023 23:46
fler написав: щоб раз на кілька років придбати окуляри за 350євро?
Вот сейчас вообще все присели ))))) Флер, мне учиться и учиться ещё)))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:01
BIGor написав: stm написав: rjkz написав:Можно вопрос? Вы на это деньги зарабатываете?
Rjkz, бросьте. Никогда не поверю что человек достигший американской мечты не купит супруге солнцезащитные очки с правильной поляризацией за 350€ ))) это для нищебродов скидки в Миланском аэропорту на такое же бывают, но Вы ведь ого-го )))
Як на мене якщо 350 євро на окуляри, це дохід людини має бути близько 7 куе в міс... Не на останні ж гроші пані fler їх купляла ж.
Цікаво, як ви рахували? Ніколи не чув про норму долі бюджету на окуляри. Вони, цейво, багаторазові. Ну, принаймні, я завжди так вважав.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:17
Живий цікавий вечір прозівав. Окуляри, спадщина діда італійського… Інколи здається, що наш коуч в 15-доларових туфлях і сам би переспав з італійським дідом. Ну або ще раз спробував доглянути за польською бабусею заради хатки. А як щодо світової кризи? Її ж нам ще до війни обіцяли. А тепер що? Які там розмови в європах/Америках?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:18
Hotab написав:Живий цікавий вечір прозівав. Окуляри, спадщина діда італійського… Інколи здається, що наш коуч в 15-доларових туфлях і сам би переспав з італійським дідом. Ну або ще раз спробував доглянути за польською бабусею заради хатки. А як щодо світової кризи? Її ж нам ще до війни обіцяли. А тепер що? Які там розмови в європах/Америках?
В США криза нікуди не дівається, нажаль. Скорочення продовжуються
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:19
fler написав: rjkz написав:Можно вопрос? Вы на это деньги зарабатываете?
Звісно, заробляю. І чоловік мій теж заробляє.
Это здорово. Не приходило вам с мужем в голову заработать на актив, который будет оплачивать ваши очки, прически, поездки на море и тд? Для того, чтобы сначала купить такой актив, надо сначала тратить не все зарабатываемые деньги.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:25
Faceless написав:BIGor написав: stm написав:Rjkz, бросьте. Никогда не поверю что человек достигший американской мечты не купит супруге солнцезащитные очки с правильной поляризацией за 350€ ))) это для нищебродов скидки в Миланском аэропорту на такое же бывают, но Вы ведь ого-го )))
Як на мене якщо 350 євро на окуляри, це дохід людини має бути близько 7 куе в міс... Не на останні ж гроші пані fler їх купляла ж.
Цікаво, як ви рахували? Ніколи не чув про норму долі бюджету на окуляри. Вони, цейво, багаторазові. Ну, принаймні, я завжди так вважав.
Году эдак в 2015 купили жене Полароид. Долларов что-то в районе 100. Мы иногда бываем суеверные, поэтому, когда на кладбище очки выпали - там и оставили. Тут жена себе купила очки. Не знаю за сколько, но вряд-ли за 350 баксов.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: П'ят 19 тра, 2023 05:26
vitaliian написав: Starikan написав:Вы уже не один раз пожаловались на вашу несчастную судьбу, может, достаточно повторять?
а ну процитируйте, где это я жаловался . самому интересно.
Язык ваш - враг ваш. Отсюда и конфликты на форуме. Искать цитату, естественно, не буду. Но хорошо помню, как вы рассказывали, как вам было плохо на работе, и как стало хорошо, когда вы перешли на "свободный" образ жизни. Кстати, я считаю, что все 50 лет моей работы вел такой же образ жизни - занимался чем хотел и сколько хотел - наука, она многообразная. Дважды отказывался от руководящих должностей - по зарплате мизер, по ответственности +1000%. UPD Получили ворк пермит.
Востаннє редагувалось Starikan в П'ят 19 тра, 2023 06:10, всього редагувалось 1 раз.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 тра, 2023 06:09
Новый БЛМ? California reparations panel approves payments of up to $1.2 million to every Black resident Пока это только хотелки.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-