Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 705706707708709 ... 2917>
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 19:16

stm написав:
  rjkz написав:Можно вопрос?
Вы на это деньги зарабатываете?

Rjkz, бросьте. Никогда не поверю что человек достигший американской мечты не купит супруге солнцезащитные очки с правильной поляризацией за 350€ ))) это для нищебродов скидки в Миланском аэропорту на такое же бывают, но Вы ведь ого-го )))

Як на мене якщо 350 євро на окуляри, це дохід людини має бути близько 7 куе в міс... Не на останні ж гроші пані fler їх купляла ж.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 19:58

BIGor написав:
  stm написав:

Rjkz, бросьте. Никогда не поверю что человек достигший американской мечты не купит супруге солнцезащитные очки с правильной поляризацией за 350€ ))) это для нищебродов скидки в Миланском аэропорту на такое же бывают, но Вы ведь ого-го )))

Як на мене якщо 350 євро на окуляри, це дохід людини має бути близько 7 куе в міс... Не на останні ж гроші пані fler їх купляла ж.

Бигор, Вам пока рано. Думайте как встать на ноги )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 20:06

BIGor написав:Як на мене якщо 350 євро на окуляри, це дохід людини має бути близько 7 куе в міс... Не на останні ж гроші пані fler їх купляла ж.

У кожного свої пріорітети. Хтось на житло збирає, хтось на беху з салона, хтось витрачає гроші на одяг та окуляри, хтось купує нові роліки за 500 баксів, а хтось кожну копійку відкладає на лікування дитини. Чудово, коли людина може собі дозволити усе, чого потребує та хоче. Але так рідко буває і майже завжди доводиться вибирати. І напевно не нам тут на формумі оцінювати вибір кожного з учасників дискусії.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 20:08

The whole idea of “No one wants to work anymore” is wrong, to begin with. People work because they have to, not because they want to.

The only people who want to work are those who find a career that aligns with their passions. Scientists, writers, artists, researchers, and doctors do want to work. Their careers give their life meaning.

The rest of us work because it provides a paycheck. We trade time for money to afford to live and do what we want in our free time.

No one is passionate about working the fast food counter, data entry, or factory work. No one wants to do those jobs. But, if they pay well enough, people will compromise. They’ll dedicate time to doing things they don’t enjoy for a higher quality of life and to provide for their families.

в статье:
https://partnersinfire.com/lifestyle/op ... k-anymore/
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 20:21

Starikan банальности. Сначала ты работаешь на зачетку, потом зачётка работает на тебя. Тогда есть мотивация. Авто, путешествия, рестораны - мотивация для голодных. Этим наедаешься и снова вопрос, если работать то ради чего. Ради еды - какое то рабство. Утереть соседу нос новой бмв или пачкой денег? мелковато Утирание носа длится неделю, а работать надо годы.

Должна быть серьёзная идея, причём не только своя для себя (спасти мир), но и чтобы там где ты работаешь ее тоже разделяли (иначе сожрут).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 18 тра, 2023 20:24, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 20:24

vitaliian написав:
  Faceless написав:Порція стереотипів, що зумовлена суб'єктивним негативним досвідом, який ви просто екстраполюєте на все навколо.
как вас зацепило, хотя в кого либо персонально я не целился. Форум это обмен мнениями, а не трансляция одних мнений и борьба с другими (методом перехода на личности). Естестественно я говорил за себя. Как ни странно моё окружение разделяет эту точку зрения (про то что работа плохо влияет на качество жизни). Желаю вам другого опыта)

со временем поймёте что невозможно работать и жить.

Это не борьба с другими мнениями и переход на личности?
Вы уже не один раз пожаловались на вашу несчастную судьбу, может, достаточно повторять?
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 20:25

Starikan написав:Вы уже не один раз пожаловались на вашу несчастную судьбу, может, достаточно повторять?
а ну процитируйте, где это я жаловался . самому интересно.

Starikan написав:Это не борьба с другими мнениями и переход на личности?
нет не переход, вы видите здесь обсуждение каких то качеств или действий её личности?

обычное выражение, которое не нужно вопринимать буквально. Я не знаю что будет со временем, ни у вас ни у себя. Ловите другую формулировку: "возможно со временем вы как и я поймёте...".

Ни с чьим мнением я не борюсь, один-два раза высказываю своё на этом всё. Давно пройденный этап с кем то бороться. Проще на х послать.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 20:45

імєю желаніє купіть дом ...

Gastarbaiter написав:
  BIGor написав:Як на мене якщо 350 євро на окуляри, це дохід людини має бути близько 7 куе в міс... Не на останні ж гроші пані fler їх купляла ж.

У кожного свої пріорітети. Хтось на житло збирає, хтось на беху з салона, хтось витрачає гроші на одяг та окуляри, хтось купує нові роліки за 500 баксів, а хтось кожну копійку відкладає на лікування дитини. Чудово, коли людина може собі дозволити усе, чого потребує та хоче. Але так рідко буває і майже завжди доводиться вибирати. І напевно не нам тут на формумі оцінювати вибір кожного з учасників дискусії.

flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 21:10

stm написав:

Речь не только об очках.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 21:13

Звісно, заробляю. І чоловік мій теж заробляє. :)

7кує/міс., щоб раз на кілька років придбати окуляри за 350євро? :shock: :D
Просто про мене: "Я не настільки багата, щоб купляти дешеві речі".
Так само стосовно всього іншого: "Ты лучше голодай, чем что попало есть, Ты лучше будь один, чем вместе с кем-попало"(Омар Хайям)...
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 705706707708709 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор