|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 18 лип, 2023 13:21
Так «більшість» і не може брати хабарів. Хто ж дасть і за що? Хабар - то забавка не для всіх.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Вів 18 лип, 2023 13:29
Ой+ написав: akurt написав:Не крав бюджетні кошти та не брав хабарів.
Не повірите, але попри всі всесвітньорозкручені байки про всеосяжну українську корупцію більшість українців не бере хабарів хоча б тому, що мало кому їх взагалі пропонують.
Коли людина, потягуючи Львівську каву на площі ринку каже «Ех, жаль, що мені зараз 100к не капає, поки я тут. Наступного разу піду в неофіційну відпустку, хай капає…», то на мою думку брав би, якби давали. 😄
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 18 лип, 2023 13:33
ЛАД написав:Баобаб, который в Африке нашёл тёплое место и хорошо живёт, конечно, не завидует. 80% баобабов, которые такого местечка не нашли и не могут вырасти выше травы, могут завидовать. fler правильно написала: Ви не повірите, сиджу я в Україні, з роботою "не бий лежачого", трьома квартирами та малим бізнесом і кожного дня мислю: "куди б мені емігрувати в мої 45+, щоб почати все з нуля?")))
Уточню, на всяк випадок. Мій допис був про те, що таким "баобабам", які зробили успішну кар'єру та добре влаштували своє життя в Україні, немає сенсу рипатись в еміграцію "на старості лєт", щоб перейти на нижчий рівень життя та випробувати ризики долі. (Привіт, rjkz;)) Я не засуджую rjkz за його вибір емігрувати, а підкреслюю, що його рівень життя там ймовірно вже не буде вищим за той, що був тут. Щодо майбутнього його дітей, то "бабка надвоє казала" - я не впевнена, що в Україні rjkz би забезпечив їм гірше майбутнє, ніж в США. Багато залежить ще від здібностей дітей до навчання та їх бажання вчитись. Можна вкласти купу грошей у навчання в найкращому університеті та отримати на виході бовдура. Це я кажу з власного досвіду роботи в універі - не всім студентам однаково заходить навчання, деяким в самий раз "коровам на селі хвости крутити". Hotab написав:fler , Успіх ніколи не був так близько до своєї мрії стати лендлордом без особливих зусиль. 😄 Рука-обличчя. Hotab, шо я тобі поганого зробила? 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 13:35
fler написав:Ви не повірите, сиджу я в Україні, з роботою "не бий лежачого", трьома квартирами та малим бізнесом і кожного дня мислю: "куди б мені емігрувати в мої 45+, щоб почати все з нуля?")))
Цей форум почитати - так усі в Україні лендлорди та мільйонери. Незрозуміло тільки, чому країна вважається бідною, якщо усі люди такі заможні та з поблажливим презирством поглядають на швейцарських та норвезьких ніщебродів. Також незрозуміло, чому у селах та маленьких містечках досі їздять на старих жигулях. Мабуть, колекціонери.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 13:40
Gastarbaiter , бідні сюди не ходять. Тут вибірка особлива.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 18 лип, 2023 14:15
Gastarbaiter написав: fler написав:Ви не повірите, сиджу я в Україні, з роботою "не бий лежачого", трьома квартирами та малим бізнесом і кожного дня мислю: "куди б мені емігрувати в мої 45+, щоб почати все з нуля?")))
Цей форум почитати - так усі в Україні лендлорди та мільйонери. Незрозуміло тільки, чому країна вважається бідною, якщо усі люди такі заможні та з поблажливим презирством поглядають на швейцарських та норвезьких ніщебродів. Також незрозуміло, чому у селах та маленьких містечках досі їздять на старих жигулях. Мабуть, колекціонери.
Жигули 70-80х ломаются и наверно регулярно Запчасти не стоят рупь-ведро, за забором не "АвтоВАЗа" с несунами, и не все их могут самостоятельно отремонтировать, нужны и руки не из зада и гараж или навес со двором(не в холода) Газ и бензин старые жигули жрут'С поболе новых битков с таким же микролитражом, а топливо стоит дороже чем в Турции к примеру Нищеброду авто сейчас категорически не по карману, даже если таксует на нём и зарабатывает какие то копейки
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 14:28
Gastarbaiter написав: fler написав:Ви не повірите, сиджу я в Україні, з роботою "не бий лежачого", трьома квартирами та малим бізнесом і кожного дня мислю: "куди б мені емігрувати в мої 45+, щоб почати все з нуля?")))
тому що тут можна як Bolt, працювати годину, тільки щоб ішов стаж, і у вільний від роботи час будувати дачу, також можна жити на $145 в місяць "в своєму" і не паритися, а не $2000 мати після вджобування та податків "на руки", з яких половину за оренду, ще решта за страховки, комуналь, а їжу уже хіба з кредитки.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 лип, 2023 14:37
В містах ситуація не краща. Якщо "по дорогах" їздять більш-менш норм авто, то під більшість будинків стоять одні корчі типу Лануса чи 15-річної іномарки. Зрозуміло що ті що гроші мають - то їздять кожен день і куди хочуть. А ті що ні - то тримають свій корч біля дому і їздять рідко. Саме тому створюється деяка ілюзія що народ їздить на крутих(нормальних) тачках.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 14:41
fler написав:Щодо майбутнього його дітей, то "бабка надвоє казала" - я не впевнена, що в Україні rjkz би забезпечив їм гірше майбутнє, ніж в США.
В нас тут гєопатогенна зона - плоди власних зусиль з великою ймовірністю будуть зруйновані непереборними обставниам
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 14:43
барабашов написав:Жигули 70-80х ломаются и наверно регулярно Запчасти не стоят рупь-ведро, за забором не "АвтоВАЗа" с несунами, и не все их могут самостоятельно отремонтировать, нужны и руки не из зада и гараж или навес со двором(не в холода)
В автомобільній справі є знаменита фраза: «На кожний товар є свій покупець». Мій колишній підлеглий мешкає у вашій області в Богом забутому селі. Намагається заробляти хоч 100 (сто) гривень на день. Інколи вдається. У вільний від роботи час їздить по селах та шукає саме Жигулі. За ціною не більше 15 000 гривень. Такі купує тягне в гараж та робить їм - як мені сказав - «губи». В хід ремонту авто та перетворення його в канхвЄтку іде все: кувалда, цемент, шлакоблок, крем для взуття, жіноча губна помада, електроди та інші необхідні речі. Після того, як «зробили губи» - легко продається навіть за 40 000 гривень. Жити можна! P.S. Про «топливо, конторое дороже, чем в Турции»: на сегодня цена 1 літра бензина в Турции примерно 1,17€ за 1 літр. Дизель дешевше. Не знаю, это дорого или дешево.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 18 лип, 2023 14:48, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4