«Податок на смартфон»: до чого готуватися українцям
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Количество депутатов, которые выступили инициаторами законопроекта, ужасает... Думаю, каждый украинец должен запомнить эти имена и больше никогда не голосовать за них, в какой партии они бы не были. http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=72183
Такий закон придумати під час війни могли тільки вороги українського народу.Пора воювати з власними ворогами тобто депутатами. Скільки 'цих" передало допомогу ЗСУ, чи біженцям? До 10 пішло воювати з ворогом, а інші лишились воювати з Україною. Працювати без зарплати слабо? Ви ж люди не бідні переважно. А тих хто видумує такі закони на передову, або в божевільню.
А якщо я вже плачу за весь контент, що дивлюсь? Підписки на Netflix, Megogo, Youtube Musicі т.д. То я маю платити цей податок так само як Вася, що все піратить з торентів??!! Ну і ще одне питання: як ви збираєтесь дізнатися який саме контент я дивився щоб сплатити гроші власнику цього контента? Більше схоже на мутну схему для для жирних депутатів.
Напугали))) Свободному человеку это не страшно. Он избавится от этих игрушек и будет жить счастливо и без них. А вот зависимые будут страдать. На них и рассчитаны такие законы.
Новый закон против населения и шаровые бабки оседают в командах мудрых депутатов, ведь идёт война , а себе зарплаты поднять нужно хором проголосовав за это....
Они по ходу в ВР что- то продолжают курить)) Сейчас война, а им по ходу там реально некуда свободное время своё девать!!! Нахрен в поле на 0 может после этого что-то в их пустые головы добавится!!!! Реально задрали де***!!!