Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Snower написав:mustbe цікава Ваша думка, що зараз краще робити: тримати долари на Приват-вкладі (зняття майже у будь-який день з затримкою у дві доби) і чекати кращі часи, чи міняти на гривню за курсом на зараз (це десь 37,6)?
Я - не экстрасенс, хрустального шара не имею. Это вам к вангам, предсказателям и провидцам. К икспердам. То есть - в Теребоньки, там таких полно
Snower написав:mustbe цікава Ваша думка, що зараз краще робити: тримати долари на Приват-вкладі (зняття майже у будь-який день з затримкою у дві доби) і чекати кращі часи, чи міняти на гривню за курсом на зараз (це десь 37,6)?
є наразі 3-4 банки, де можна підзаробити чайнку ложку валюти, відкривши конверти по 36.99..37.2, якщо в кого багато валюти, то можна і відкрити, щоб не залежувалася, \ а в кого нема на 10 конвертів щомісяця, ліпше зачекати
flyman написав:а в кого нема на 10 конвертів щомісяця, ліпше зачекати
Чому 10, а не 100? Чи бажання їсти у власників 10 конвертів менше, ніж у кого 100, і їм можна і не крутити карусель?)
як на мене 10 банків із більш прийнятним сервісом і курсами в більшості обласних центрів, для Києва хай буде 20, всі 40 банків, не думаю що запакуєте за місяць, це буде фултайм джоб, для 100 прийдеться припахати ще двох близьких родичів (друзів) щоб стирали кеди на каруселі
не думаю, що з поточними курсами "нагодуєшся", яке б не було "бажання їсти"