Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Hotab написав:Питання по відкриттю в Райфі. Є гривнева Реворд, залив туди гривні (доречі, скільки треба, щоб максимально використати спробу?). Далі що? В розділ "депозити"? Який вибирати?
Напевно пошук нових фіч потрібно починати зі встановлення актуальної версії.
Хм, скачал позавчера только эту изю ради конвертационного. Может, конечно, они обновляют ее частенько.. Но уже ладно, все равно отпала охота с ними связываться после общения с горячкой и визита в отделение ТАС. Буду пробовать пробиться в Прокредит
пожалуйста ткните меня в правильный алгоритм открытия конвертсоцдепо в Идее с нуля. Не имею там никаких карт, счетов итп
Варіант 1 (перевірений)- іти у відділення, відкривати гривневу і валютну картки Blanche green fund, заводити кошти і у відділенні відкривати депо.
Дякую!
• заводити кошти в касу налом, вірно? • ті дві ( UAH та EUR ) картки без комісій (відкриття, тощо...) ? смс по них відключати чи ні?
Завести можна налом, можно переказом по номеру картки, можна переказом по реквізитах, все без комісій, головне щоб картка була саме Blanche green fund.
Там не все просто. У Півня якщо ви біленьку карту у пакеті Стартовий відкривали щоб була гривньова картка, то буде абонка за карту кожен місяць. Як не помиляюсь 25 грн. Думаю будуть в мінус заганяти. Закидуєм через місяць знов 50 к, а їх буде трохи менше.
Странно, что об этом не предупреждают в отделении По словам сотрудницы 50 грн открытие. Дальше- все бесплатно
https://bank.com.ua/ru/card/paket-poslu ... tniy-klint Нижче в умовах там ,,відкрити ще,, абонка-25 грн в місяць по грн картці.Я то знав що в півня понавішували поборів всяких на картки, то конкретно в відділенні питав що які в них умови прописані міленьким шрифтом.
Альянс Акорд УБИБ Глобус УкрГаз Райф Украинский капитал IBOX Південний Коммерческий Индустриальный
Последний - самый жадный с реальным курсом 37,57 (поправить нужно в таблице!) Осталось попробовать немецкий Прокредит, но туда только по записи, работают со странным графиком три раза в неделю
alex lem написав:,,все просто у Південного.,, Там не все просто. У Півня якщо ви біленьку карту у пакеті Стартовий відкривали щоб була гривньова картка, то буде абонка за карту кожен місяць. Як не помиляюсь 25 грн. Думаю будуть в мінус заганяти. https://bank.com.ua/ru/card/paket-poslu ... tniy-klint Нижче в умовах там ,,відкрити ще,, абонка-25 грн в місяць по грн картці.Я то знав що в півня понавішували поборів всяких на картки, то конкретно в відділенні питав що які в них умови прописані міленьким шрифтом.
? а нужна именно гривнекарта? у меня карт нет, но есть же два текущих гривнесчета: "Для власних потреб" и "Для виплат"
flysoulfly в мене взагалі нічого не було. Лише голий старий додаток банку, в якому нічого. А відкрить депо сказали в банку через новий додаток. А щоб туда ввійти довелося гривньова картку робить.Колись зарплатна картка була, на неї гроші вже не падали,яку півень в мінус абонкою заганяв і я її закрив. Можливо вам вдасться через ці ваші рахунки завести гривні в банк. Та вам менеджер в відділенні відкриє депо без додатку? Тільки нозями йти і на місці розпитувать. Хтось тута писав що їм дали взагалі безкоштовну картку у гривні. В мене вперлися і тільки платну з абонкою. Може план не виконали по впарюванні банківських продуктів. На мені відігрались?