|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 07 вер, 2022 15:41
Alien написав:TDK курс НБУ я не рахував, а взяв на сайті НБУ - bank.gov.ua I я нічого не поповнював я відразу відкривав депо на суму що дорівнювала 50000:курс НБУ, округливши його до цілого значения у валюті в меншу сторону. Втім можна було відкрити і депо з центами. Отриману суму у валюті я помножив на курс райфу і саме цю суму гривень перераховував на картку АТБ, з якої і купував валюту. Якщо Ви помилитесь і захочете відкрити депо на суму більшу ніж еквівалент 50000 грн. по курсу НБУ то вам райф просто не проведе цю операцію. Думаю якщо Ви вже відкрили депо на 3 місяці і пройшов вже хоч 1 день то вам вже поповнити його не дасть. Треба буде відкривати новий. Райф дозволяє дистанційно відкривати і поповнювати депо на суму від 1 доллара/євро
Я правильно понял: закинуть надо по карточному курсу, а на депозит спишется по курсу НБУ (т.е. потом на карте останется разница между карточным курсом и курсом НБУ)?
-
Earth Citizen
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 15:45
flysoulfly написав:ветка распухла страшно пожалуйста ткните меня в правильный алгоритм открытия конвертсоцдепо в Идее с нуля. Не имею там никаких карт, счетов итп
Варіант 1 (перевірений)- іти у відділення, відкривати гривневу і валютну картки Blanche green fund,заводити кошти і у відділенні відкривати депо. Варіант 2 - спробувати зареєструватися через додаток OBank, але там напевно відкриється кредитка. І для купівлі на депо вам всеодно доведеться іти у відділення, але оскільки ви вже будете клієнтом реєстрація буде швидше.
-
Maxwe11
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 16:00
alter написав:emeta написав: vkladchiik написав:до речі, в додатку ІЗІ вперше бачу, щоб такі депо відкривали із поповненням.
как вообще в приложении открыть его? Не совсем понятно, на горячке студенты похлеще скунсовских.. Не понимают вообще, что такое конвертационный депозит
Та просто натисніть на відкриття долл депозита. Там все просто. Попередньо необхідно відкрити дол картку.
Карту то я долларовую открыл Но все просто у Пивденного, например Там вводится 50 к грн и автоматически считается сумма в валюте и показан курс а здесь? В разделе депозиты выбираем долларовый на 3 мес. а какую сумму в валюте писать? Как клиент может догадываться о курсе банка и возможных комиссиях за валютообмен?
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 16:11
а до скольки, до 16:30 или и позже ? сегодня оформляют Кредо, Акорд и Пивденний ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 вер, 2022 16:21
,,все просто у Південного.,, Там не все просто. У Півня якщо ви біленьку карту у пакеті Стартовий відкривали щоб була гривньова картка, то буде абонка за карту кожен місяць. Як не помиляюсь 25 грн. Думаю будуть в мінус заганяти. Закидуєм через місяць знов 50 к, а їх буде трохи менше. 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 16:37
flysoulfly написав:а до скольки, до 16:30 или и позже ? сегодня оформляют Акорд ?
В аккорді в додатку приходить повідомлення ,,ви купили ...долларів, якщо не буде відкритий депо до 22-30, то операція купівлі валюти буде відмінена,, Може це якось допоможе ?
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 17:08
Alien написав:TDK курс НБУ я не рахував, а взяв на сайті НБУ - bank.gov.ua I я нічого не поповнював я відразу відкривав депо на суму що дорівнювала 50000:курс НБУ, округливши його до цілого значения у валюті в меншу сторону. Втім можна було відкрити і депо з центами. Отриману суму у валюті я помножив на курс райфу і саме цю суму гривень перераховував на картку АТБ, з якої і купував валюту. Якщо Ви помилитесь і захочете відкрити депо на суму більшу ніж еквівалент 50000 грн. по курсу НБУ то вам райф просто не проведе цю операцію. Думаю якщо Ви вже відкрили депо на 3 місяці і пройшов вже хоч 1 день то вам вже поповнити його не дасть. Треба буде відкривати новий. Райф дозволяє дистанційно відкривати і поповнювати депо на суму від 1 доллара/євро
Имеется райф-карта. Попробовал открыть валютный депозит (класичний строковий). Сумму нигде не предлагало ввести, откуда и куда выплачивать - тоже. Ок. Открыл депозит с нулём. (Плюс открылся текущий счёт, видимо для выплаты депозита по окончанию) В депозите есть меню "действия", там подменю "пополнить". Указал 1USD с райф-карты - прошло за 37.45 (карточный курс) Андроид-приложение последней версии. Сам процесс "интуитивно-понятный" в лучших традициях "евро-ощада", плюс непонятны условия обслуживания текущего счёта и снятия с него денег. Не удивлюсь, если там будет ежемесячная комиссия и комиссия за снятие. Я сделал пробу на 1 долларе, но как-то не возникло желания повторять это на 50к. Процесс "интуитивно-непонятный", курс не самый лучший, условия текущего счета тоже надо где-то искать
-
Earth Citizen
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 18:12
emeta написав:Карту то я долларовую открыл Но все просто у Пивденного, например Там вводится 50 к грн и автоматически считается сумма в валюте и показан курс а здесь? В разделе депозиты выбираем долларовый на 3 мес. а какую сумму в валюте писать? Как клиент может догадываться о курсе банка и возможных комиссиях за валютообмен?
emeta написав:В разделе депозиты выбираем долларовый на 3 мес. а какую сумму в валюте писать? Как клиент может догадываться о курсе банка и возможных комиссиях за валютообмен?
В інтерфейсі є просто усе і навіть більше: курс; сума, що буде списана; доступний ліміт для обміну; загальна дохідність. Підкажіть, як усе це можна не знайти? 
Востаннє редагувалось klug в Сер 07 вер, 2022 18:12, всього редагувалось 1 раз.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 07 вер, 2022 18:12
Earth Citizen написав:Сам процесс "интуитивно-понятный" в лучших традициях "евро-ощада", плюс непонятны условия обслуживания текущего счёта и снятия с него денег. Не удивлюсь, если там будет ежемесячная комиссия и комиссия за снятие. Я сделал пробу на 1 долларе, но как-то не возникло желания повторять это на 50к. Процесс "интуитивно-непонятный", курс не самый лучший, условия текущего счета тоже надо где-то искать
Дальше: Еще -> обмен валют, выбрать гривневую карту и зачисление на ранее открытый депозит, и в сумму зачисления вписать сколько долларов надо. Логика конечно безупречная, похоже ее наспех прикручивали для обмена. Сам бы я не додумался до такого, мне менеджер в отделении показывала этот гениальный способ 
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2022 18:22
kuzmich написав:Дальше: Еще -> обмен валют, выбрать гривневую карту и зачисление на ранее открытый депозит, и в сумму зачисления вписать сколько долларов надо.
Курс карточный? 37.45? Просто выше писали, что "светится карточный, а списывается по НБУ". Вот это меня и привлекло
-
Earth Citizen
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-