Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 186187188189190 ... 196>
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 14:22

Успіх написав:
  yama написав:місця займає мало
Де? В домашньому сейфі? :lol:

Та й вже 100500 раз обговорено про його ліквідність... і про різницю між купівлею і продажем...

та ліквідність значно краща ніж у нерухомості. квартиру теж не можна продати без сплати податків протягом поправте 3 чи 5 років . То хіба це не дикий спред при купівлі \продажі нерухомості !?
Питання зберігання однакове , вам так само ніхто не гарантує збреження вашої квартири від шахедів\ракет, пожежі , вибуху газу, приходу лінії фронту ( маю знайомих з купою комерційної нерухомості в Краматорську - здається військовим за ком послуги , ком послуги оплачує військова частина) і просто де гарантія що вам завтра не відключать центральне опалення, електропостачання чи газ - без цього ваша квартира як і будь-яка інша пшик.
Золото в нормальному сейфі переживе і Шахеда і ракету , головне потім відкопати свій сейф під уламками. Знаєте що залишилось в Хіросімі та Нагасакі після вибуху ? залишились Окремо стоячі сейфи на місцях колишніх будинків. Тобто все що від будинків залишилось це вулиця з сейфами. А в разі Надзвичайно ситуації поклав в рюкзак замотав у обісрані труси і вперід
Так, це правда. Після атомного бомбардування Хіросіми в 1945 році грошове сховище банку Тейкоку залишилося неушкодженим, зберігши всі гроші та важливі документи в ідеальному стані. Двері сховища, виготовлені в 1925 році американською компанією Mosler Safe Company, витримали вибух завдяки своїй залізобетонній конструкції, яка за міцністю не поступалася дверям бомбосховищ. У травні 1950 року головний менеджер банку Тейкоку надіслав до головного офісу Mosler Safe Company лист подяки, зазначивши, що ядерна бомба лише трохи пошкодила поверхню дверей сховища.

тож будуйте бомбосховище як герої фільму
"Зона стихії" ("Take Shelter", 2011) з Майклом Шенноном у головній ролі
і запаковуйте його золотом :!:
yama

Подякував: 9176 раз.
Подякували: 1067 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 14:39

yama написав:як нема куди інвестувати, а металеве золото в банківських злитках ? у вогні не горить , місця займає мало

Так, золото непоганий варіант, але воно вже здорожчало на 45% за рік - брати на таких хаях вже нецікаво як на мене, та й там теж є свої нюанси - треба знати в кого брати, бо можна мідь позолочену купити замість золота, окрім того, пакування зливків має бути у ідеальному стані інакше буде серйозний дисконт при продажу, але як альтернатива нерухомості варіант непоганий))
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 751 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:13

yama написав:Золото в нормальному сейфі переживе і Шахеда і ракету , головне потім відкопати свій сейф під уламками

Ще раз - що будете робити, якщо до Вас завітають гості з паяльником, а Ви вдома тримаєте золото в супер-сейфі, який відкривається тільки від Вашого відбитку пальця, чи... обличчя? :mrgreen: >>>>>
  Успіх написав:Там про сейфи(вдома) згадували...

Он, наприклад, дізнались певні особи, що один чел продав квартиру, а гроші полюбляє вдома в сейфі тримати))
То яка релігія не дозволяє бандитам ввічливо почекати господаря під дверима і зайти разом з ним, чи під якимось приводом(газ, затоплення сусідів і т.п.) увірватись у відчинені двері і вже за допомогою паяльника, господар сам ввічливо відкриє сейф, а також скаже всі паролі до усіх банківських додатків на смартфоні?

п.с.
І пох камери, якщо тіпочки прийшли в масках...(та хоч з обличчям Ілона Маска)
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1000 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 22:24

asti написав:будь який співробітник Фінмону може легко поставити хрест на ваших заощадженнях - он я вже 8 місяців не можу вивести кошти з Авалю - і там сума не така велика - 5k баксів, а якщо 50 заблокують...?!
ОВДП теж саме, адже при погашенні гроші йдуть через той таки банк. Тому я вже вивів із банків більше половини заощаджень. Але ж гроші мають працювати - їх потрібно кудись вкладати. А куди....?! Нерухомість, земля, крипта... Більше й нікуди//)

А что случилось с Авалем??Как это,8 месяцев держать деньги???
Что касаемо инвеста,есть куда,даже в таком неблагополучном "отстойнике",где по сути вообще ничего нет...ни фонды,ни бирж...ничего...Но есть антиквариат и это дело нужно любить и выбрать основную нишу направления,есть металлы...Вам уже советовали золото,но опять таки-не слитки,монетное золото,хотя брать уже поздно,все на хаях...Скоро грядет коррекция после еще какого то небольшого роста и будет она весьма длинная,как все циклы и волны по золоту..Но есть недооцененная платина,ростущее серебро с еще не исчерпавшимся потенциалом....было бы желание
osafly

Подякував: 207 раз.
Подякували: 1021 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 23:46

osafly написав:
  asti написав:будь який співробітник Фінмону може легко поставити хрест на ваших заощадженнях - он я вже 8 місяців не можу вивести кошти з Авалю - і там сума не така велика - 5k баксів, а якщо 50 заблокують...?!

А что случилось с Авалем??
Как это, 8 месяцев держать деньги???

От коли вас заблокують тоді й дізнаєтесь, Как это...
asti

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 13:09

Вам бумажечку выдали о том, что вы подозреваетесь, ваши средства заморожены, вот вам циферки (код) вашего дела ?

подозреваю, что ничего этого нет, а вам вешают лапшу (у нас так любят делать в банках на всякий случай).
baraka

Подякував: 917 раз.
Подякували: 879 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 15:04

baraka написав:

Вам бумажечку выдали о том, что вы подозреваетесь, ваши средства заморожены, вот вам циферки (код) вашего дела ?

подозреваю, что ничего этого нет, а вам вешают лапшу (у нас так любят делать в банках на всякий случай).

До дела пока что не дошло, к счастью, но свои бумажечки, как вы выразились, я пока что забрать не могу. Банк требует всё новые и новые документы подтверждающие как мои доходы в целом, так и то где я взял деньги на ту или иную конкретную операцию. Объяснения типа: взял деньги из тумбочки/ячейки/трехлитровой банки их, к сожалению, не устраивают//)
asti

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 15:23

asti написав:к Фінмону може легко поставити хрест на ваших заощадженнях - он я вже 8 місяців не можу вивести кошти з Авалю - і там сума не така велика - 5k баксів,
в период валютных каруселей выводил по 1350уе в месяц с названного банка без официального трудоустройства и без справки о доходах. Через кассу покупал 5куе (там тоже требуется идентификация и вообще емнип не клиентам банка такие суммы не продавали). Делал заказ приходил и покупал.

финмон возбуждается на анкету (инфа из 3х банков). если вы в анкете указываете доход 8тыс грн а в месяц снимаете 5куе вас 100% заблокируют. Даже если снимаете депозит.

Указывайте доход 70-80к грн и никто вас не заблочит. Мне эту схему рассказали в глобусе и в прокредите, потом я уточнил в пумбе и моно ситуация идентичная. Пока вы не берете кредит банку справки о доходах не нужно. Достаточно анкеты. Соответственно цифра 70-80 никем не проверяется. Крупных клиентов достаточно и если каждого заблочат за 5куе банк разорится. Финмон смотрит на анкету и понимает кто вы крупный клиент или деловая колбаса, которая прокручивает какую то операцию.

был кейс укргаз заблокировал 8куе еще до войны, пришлось через оператора писать финмону объяснение зачем мне валюта. Но это внутренний бзык банка, имхо. Я написал в связи с выездом заграницу.
Wirująświatła

Подякував: 2518 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 16:03

Да, это была моя ошибка, я во всех анкетах писал что я безработный - был уверен что моих деклараций с доходами по ОВГЗ на почти 2 миллиона за последние 5 лет, и проданной в Киеве квартиры за почти 100 тыс долларов будет достаточно для того чтобы держать в банках сумму в пределах 400к гривен - оказалось нет))
asti

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2025 16:30

asti написав:Да, это была моя ошибка, я во всех анкетах писал что я безработный ))

Відсутність будь яких питань з боку фінмону будь якого банку в Дії виглядає ось так:

Зображення

Особливо слово «так» (це про сплату податку)

Так само як і всі питання щодо є-оселі.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2414 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 186187188189190 ... 196>
Форум:
+ Додати
    тему