Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2526272829 ... 237>
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 19:19

Striker писал(а):Згоден з Faceless по всіх пунктах. Поржав на рахунок особливої техніки для ЄС, особливо з аргументом в вигляді пилосмока. Писав явно гуманітарій, в фізиці і логіці повний нуль.

И зря.
Как раз по пылесосам хотел оппонировать ему, но лень было.
По роду деятельности был связан в том числе с электрооборудованием.
В числе которых и промышленные пылесосы и абразивное оборудование.
Мало того, что некоторые модели промпылесосов имеют мощность сопоставимую или равную бытовым, так еще и те, что произведены в Китае не идут ни в какое сравнение с немецкими и швейцарскими.
Речь о потребляемой мощности.
Те-же слова могу сказать про абразивное оборудование.
Для намека почему так, могу сказать, что как и много чего другого, пылесос - это электромеханическое устройство и вопрос эффективности механической части ничуть не менее важен, чем электрической.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 19:28

rjkz писал(а):
  Striker писал(а):Згоден з Faceless по всіх пунктах. Поржав на рахунок особливої техніки для ЄС, особливо з аргументом в вигляді пилосмока. Писав явно гуманітарій, в фізиці і логіці повний нуль.

И зря.
Мало того, что некоторые модели промпылесосов имеют мощность сопоставимую или равную бытовым, так еще и те, что произведены в Китае не идут ни в какое сравнение с немецкими и швейцарскими.
Для намека почему так, могу сказать, что как и много чего другого, пылесос - это электромеханическое устройство и вопрос эффективности механической части ничуть не менее важен, чем электрической.

Типа у европейских подшипников КПД 97%, у китайских 95%?!
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 21:09

rjkz писал(а):И зря.

Сам пилосос, як приклад, не вартий уваги. Бо це дуже мала доля в загальному споживанні електроенергії. Хіба що робити прибирання раз в 2 дні по півгодини мінімум. Продвинуті взагалі вже давно купили собі робота-пилососа і прибирають ще рідше. Було би більше толку, якщо б як приклад приводили умовний холодильник чи кондиціонер. Та хоч би й пральну машину, але не пилосос.

p.s. а ще комп'ютер також може нормально накручувати, якщо не дрова і часто грати або конвертувати/монтувати відео. В мене ще старенька відеокарта GTX760, яка в свій час була топ, а зараз щось середнє, і жре аж 170 Вт при повному навантаженні, аналогічна по продуктивності більш нового покоління GTX 1050 споживає вже всього 70 Вт. Але клав я на вашу енергоефективність, аби в Відьмака 3 можна було погамати.:lol: А зимою ще й погрітися можна)
Striker
Форумчанин року

С нами с: 15.02.20
Благодарил (а): 3707 раз.

39
21
38
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 21:42

Re: Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомост

rjkz писал(а):

И зря.
Я ж і казав про пилососи, що конкретно щодо них можу й погодитися, але ж на рівень загального споживання електроенергії воно ніяк не вплине взагалі
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 21:52

Faceless писал(а):
rjkz писал(а):

И зря.
Я ж і казав про пилососи, що конкретно щодо них можу й погодитися, але ж на рівень загального споживання електроенергії воно ніяк не вплине взагалі

https://www.amazon.it/Ariston-Lydos-3201873-Scaldabagno-elettrico/dp/B07KM33GNM/ref=mp_s_a_1_2?crid=3TKZ0B4SR7B8M&keywords=boiler+elettrico+80+litri+classe+a%2B%2B&qid=1663444180&sprefix=boil%2Caps%2C138&sr=8-2
1,2кВт у Вас небось 2 минимум. Но то всё блондинки неправы ;)
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 22:03

Re: Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомост

Та хоч 5 кВт, скільки він там пряцює в місяць, шоб хоч якось вплинути на рівень споживання?
(насправді я хз скільки, не пам'ятаю вже модель, якась миюча вундервафля, в мене робот в основному напружується)
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 22:07

Faceless писал(а):

Та хоч 5 кВт, скільки він там пряцює в місяць, шоб хоч якось вплинути на рівень споживання?
(насправді я хз скільки, не пам'ятаю вже модель, якась миюча вундервафля, в мене робот в основному напружується)

Это - бойлер. Нормально жрёт. В ЕС он потребляет 1,2кВт в Украине я бы не нашла такой "тяги". У всех стоит от 2, чаще 2,5кВт.
PS: мой любимый прикол итальянской марки Zanussi итальянцы не знают )))
stm

Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 22:14

stm писал(а):Это - бойлер. Нормально жрёт. В ЕС он потребляет 1,2кВт в Украине я бы не нашла такой "тяги". У всех стоит от 2, чаще 2,5кВт.

Коли жінка лізе в техніку, то це взагалі ховайся. 1.2 кВт ТЕН буде просто гріти воду довше, ніякої економії тут немає. 2 кВт просто майже в 2 рази швидше нагріє з такою ж витратою електроенергії. А якщо сім'я 4 людини, то той 1.2 кВт буде гріти півдня, особливо взимку, і треба буде починати купатися в 3 години дня. А ще посуд треба мити (якщо немає посудомийки), руки після туалету, і зуби почистити перед сном.
В мене 1.5 кВт ТЕН в бойлері, в Україні. Брав 1.5, а не 2, щоб менше навантажувати проводку. Взимку повністю нагрітого бойлера 80 л вистачає покупатися двум дорослим, і потім почистити зуби, і все, більше води майже немає.
Striker
Форумчанин року

39
21
38
Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 22:24

Striker писал(а):
  stm писал(а):Это - бойлер. Нормально жрёт. В ЕС он потребляет 1,2кВт в Украине я бы не нашла такой "тяги". У всех стоит от 2, чаще 2,5кВт.

Коли жінка лізе в техніку, то це взагалі ховайся. 1.2 кВт ТЕН буде просто гріти воду довше, ніякої економії тут немає. 2 кВт просто майже в 2 рази швидше нагріє з такою ж витратою електроенергії. А якщо сім'я 4 людини, то той 1.2 кВт буде гріти півдня, особливо взимку, і треба буде починати купатися в 3 години дня. А ще посуд треба мити (якщо немає посудомийки), руки після туалету, і зуби почистити перед сном.
В мене 1.5 кВт ТЕН в бойлері, в Україні. Брав 1.5, а не 2, щоб менше навантажувати проводку. Взимку повністю нагрітого бойлера вистачає покупатися двум дорослим.

Вот прям все семьи в ЕС страдают, а в Украине счастье ))) у них не просто так меньше электропотребоение, среднестатистическая семья в ЕС не заморачиваясь купит менее мощный, но не менее производительный прибор. Хрен знает как, но у нас всю технику мы покупаем максимум мощности, от тостера до бойлера. Но ни один ваш расчёт пока я не видела, что чайник должен быть выше 1,2кВт ибо капец - чай вообще не выпить. Тен в 1,5кВт на 80литров отработает на посуду и 4 человек быстрее просто в разы, чем Тен в 1,2кВт ;)
stm

Сообщение Добавлено: Сб 17 сен, 2022 22:30

stm писал(а):Вот прям все семьи в ЕС страдают, а в Украине счастье ))) у них не просто так меньше электропотребоение, среднестатистическая семья в ЕС не заморачиваясь купит менее мощный, но не менее производительный прибор. Хрен знает как, но у нас всю технику мы покупаем максимум мощности, от тостера до бойлера. Но ни один ваш расчёт пока я не видела, что чайник должен быть выше 1,2кВт ибо капец - чай вообще не выпить. Тен в 1,5кВт на 80литров отработает на посуду и 4 человек быстрее просто в разы, чем Тен в 1,2кВт ;)

Справа не в тому. Ми ж розмовляєм про енергоефективність? А ви тулите 1.2 кВт ТЕН до чого? Я вам пояснюю, що різниці в накручених кВт в бойлері з 1.2 кВт і 2 кВт ніякої немає. Питання тільки в часі нагріву і навантаженні на електропроводку. З чайником все те ж саме. Я не знаю, що ще і як Вам пояснювати, якщо Ви не розумієте елементарних речей. Таке враження, що на уроках фізики Ви рахували метеликів.
  stm писал(а):Но ни один ваш расчёт пока я не видела, что чайник должен быть выше 1,2кВт ибо капец - чай вообще не выпить.

Я щось подібне тут доказував? Якщо вам щось "мерещится", то пора до лікаря.
Striker
Форумчанин року

39
21
38
  #<1 ... 2526272829 ... 237>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить