Причина осуществления военной агрессии путинской росии проти

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16171819

Реальна причина війни росії проти України

Причина осуществления военной агрессии путинской росии проти 11 5 24
1. Влада України прагне вступу до НАТО, фіксація цього наміру також у Конституції. Це злить путіна і з кожним роком ускладнює можливості росії звично діяти як типовий грабіжник та вбивця.
4%
1
2. Демонстративне не виконання українською стороною Мінських угод у сенсі як їх розуміє кремль і які невигідні для України. Намір Зеленського іншими реальними кроками припинити сепаратизм та війну з ОРДЛО, навсупереч поглядам кремля.
8%
2
3. Війна як спосіб тримати росіян у стойлі, спосіб пов'язати усіх з собою кров'ю та бути наверху ще довго. Наявність запасів та необхідність утилізації радянської зброї.
4%
1
4. Всі хитрі юридичні спроби путіна отримати від України сплату гігантських газових боргів грошима, територіями, іншими активами були вичерпані. Це бізнес і тільки бізнес. Нічого особистого насправді.
4%
1
5. Незадоволення кремля фактом реальної спроби зближення України з ЄС в сфері економіки та віддалення як кліента від нафто-газової росії.
0
0
6. Особиста ненависть путіна до молодого, конструктивного та розумного Зеленського зі свіжими поглядами на всесвіт.
0
0
7. Особиста ненависть путіна до яскравого Коломойського, який назвав його шизофреником під час анексії Криму, і як наслідок до Зеленського і усіх євреїв та українців.
0
0
8. Глобальні всесвітні тренди на боротьбу за природні ресурси (можливо за природній газ, нафту, літій, ядерні матеріали).
8%
2
9. Дефіцит людських ресурсів на території росії. Їх треба поповнити за рахунок працьовитих українців.
4%
1
10. Необхідність створення поясу безопеки для кремля, до якого будут входити сірі зони, у тому числі й після радіоактивного зараження.
0
0
11. Росія сама по собі агресивна і живе тільки за рахунок народів, які вона завоювала раніше. Війна для кремля як історично перевірений способ власного збагачення та ліквідації свого "зайвого" населення з числа завойованих раніше народів.
8%
2
12. Наявність більше ~40-50% російськомовних українців в Україні надало путіну спрагу повторити свій успіх з Кримом в 2014 році.
0
0
13. Падіння оціночної вартості віджатого раніше Криму як актива, у зв'язку з відсутністю сухопутного коридору до нього, прісної води та своєї потужної АЕС поблизу.
0
0
14. Спроба путіна повернути у склад росії всі втрачені території після розвалу СРСР. Без війни це не зробити ніяк. Бажання путіна стати краще Петра 1, Катерини, Леніна, Сталіна, Наполеона, Гітлера та інших і увійти в історію назавжди.
25%
6
15. Особиста патологічна ненависть путіна до України, Грузії та подібних демократичних країн, де можуть за допомогою майдана змінити президента чи парламент.
33%
8
Всього голосів : 24
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 00:44

buratinyo я немного в другом контексте имел ввиду . Ірак і Сирія мають великі запаси нафти. І за ці запаси змагаються інші країни. Так ні ? Не зважаючи на те що Ірак та Сирія не є лідерами з видобутку нафти .
yama
 
Повідомлень: 4788
З нами з: 12.08.17
Подякував: 9014 раз.
Подякували: 1053 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 13 лют, 2024 21:48

  yama написав:buratinyo я немного в другом контексте имел ввиду . Ірак і Сирія мають великі запаси нафти. І за ці запаси змагаються інші країни. Так ні ? Не зважаючи на те що Ірак та Сирія не є лідерами з видобутку нафти .


Зрозумів логіку.

Але можу запропонувати трохи іншу версію. Вуглецеві копалини усі дефіцитні в наш час - і нафта, і вугілля, і природний газ. Згодні?

Якщо так, то продовжую. Нафта, вугілля для свого транспортування використовують більш дешеві засоби, які ще є й універсальними. І ці засоби також досить безпечні, що не потребує зосередження керування ними у єдиних руках.

Інша справа для газа і газопроводів. Складність та небезпечність транспортування газу вимагає централізованного керування газопроводами. І той, хто володіє газопроводом є майже завжди монополістом, який теоретично може дозволити собі дуже багато для досягнення своїх у тому числі іноді явно злочинних цілей. Ви можете зробити власну оцінку деяким діям такого монополіста з великими можливостями з північної до нас країни. Але світ постійно змінюється і даже таких злочинців іноді буває що нівілюють.

Стосовно Сирії та Іраку можливо не нафта скоріш за все стала причиною війн на території країн. А саме територія, через яку інвестори планували будівництво нафтопроводу. Замовник війни створив в цих країнах умови, від яких інвесторам будувати газопровід перехотілось. Звичайно це припущення.
Востаннє редагувалось buratinyo в Сер 14 лют, 2024 00:17, всього редагувалось 1 раз.
buratinyo
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1664
З нами з: 28.04.16
Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лют, 2024 23:54

Кстати, судя по интервью американскому журналисту Карлсону путин оказывается склоняется к причине войны, которая указана под номером 14 в приведенной здесь выше голосовалке. Т.е. ему не дают покоя лавры Гитлера, которого он начал явно оправдывать в развязывании второй мировой войны. Гитлера поляки вынудили начать мировую войну оказывается. Территорию польскую ему не отдали видите ли, на которую он глаз положил. :mrgreen:

Понятное дело, что фсбешник всегда врет на публике. Настоящую главную причину войны он продолжает замалчивать, чтобы не навредить заинтересованной стороне, которая уже немножечко похудела за два года.

Но заметьте, что тему природного газа он все равно при этом не смог обойти. :!:
buratinyo
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1664
З нами з: 28.04.16
Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 17 лют, 2024 17:53

  buratinyo написав:Первые пункты этого плана с удивительной точностью Газпром не только придумал, но и реализовал к 2000 году с единственным отличием в том, что Тимошенко Ю. стала вице-премьером ... в топливо-энергетическом комплексе с 1999 по 2001 годы.
....

Кучма держался и крутился как мог - денег таких в валютных резервах не было поэтому отдавал штраф всем, чем только можно было найти в Украине. Но при этом пытался торговаться и уменьшить сумму штрафа путем всяческих переговоров. Остров Тузла он отстоял. Но Газпром выставил предложение повысить цену на газ в договоре, Кучма не соглашался ни в какую - он понимал, что промышленность Украины этого не потянет. И настаивал на сохранении старого действующего договора, а также отмены запрета на реэкспорт.

Перед Газпромом вновь стала задача - получить деньги за выставленный штраф, зная о том, что в Украине их нет в государственных резервах. Но теперь у Газпрома появился очень успешный опыт внедрения своих агентов на самый высокий уровень руководства в Украине, а также отработанная технология вывода людей на митинги против украинских государственных деятелей, мешающих Газпрому в получении сверхдоходов.

Интересно, как бы участники форума решили эту задачу и какой план действий бы составили. Может у кого-то есть варианты?


Так как предложений нет, то попытаемся составить такой план самостоятельно с учетом предыдущих достижений Газпрома в выбивании долгов 90-х за поставленный газ, а также опробированных и освоенных им технологий внедрения в государственную власть страны должника.

Так как исходные данные серьезно поменялись и долги за газ 90-х из частных превратились в (немного спорные) украинские государственные благодаря вице-премьеру Тимошенко Ю., то будем составлять не продолжение предыдущего плана, а уже новый план.
buratinyo
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1664
З нами з: 28.04.16
Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 19:42

Новый план кремля, как продолжение первоначального.Поэтому нумерацию начнем с пункта 4.

4. Выбор и финансирование на выборах президента Украины в 2004 году яркой победы своих кандидатов, которые потом будут заниматься возней для выплаты штрафа и долга за газ Газпрому. Источником этого финансирования будет Газпром, так как компания уже достигла серьезного уровня влияния в росии и имеет для этого более чем достаточно ресурсов. Поэтому результат на выборах в Украине ожидается однозначным - победа одного из кандидатов от Газпрома.
5. Подготовка новоизбранным президентом Украины - агентом Газпрома - манипуляционных оснований для разрыва выгодного для Украины старого Кучмовского договора с Газпромом на поставку газа (негативные вбросы в сми про Газпром, про прошлые страшные исторические события в Украине с обвинением кремля, поднятие языкового вопроса в Украине, смена традиционной для Украины много векторной политики на одно векторную, надуманная героизация слишком спорных исторических личностей, которые имеют статус раздражителя для росиян и т.д. и т.п.). Внесение в реестр украинского законодательства документов о штрафе, выставленном Газпромом Нафтогазу Украины еще во времена при Кучме, которые Кучма не признал полностью и считал спорными.
6. Заигрывание с ЕС с целью получение оттуда валютных кредитов, денежных инвестиций. Для этой цели, чтобы убедить ЕС в искренности можно открыть украинский рынок для товаров из ЕС путем отмены пошлин, к примеру. Получить первые валютные кредиты.
7. Выбор какой-то холодной зимы как момента начала действий по разрыву договора с Газпромом!!! Это поможет хоть как-то запудрить мозги украинцам почему цена на газ вдруг скоро вырастет более, чем в три раза единомоментно.
8. Далее начало переговоров Нафтогаза Украины и Газпрома о новых условиях поставок газа и новой цене, в которую будут включены все невыплаченные штрафы и все долги за газ в том числе частной компании ЕЭСУ, принадлежащей Тимошенко Ю. Оправдание необходимости такого договора перед украинцами (это плата за свободу и прочий бред для дураков). Заключение эксклюзивного договора с Газпромом.
9. Обеспечение регулярных платежей по новому договору с Газпромом в том числе за счет кредитов из ЕС в оставшийся период до следующих выборов. Подготовка к новым выборам президента.
10. Если все получится, то работу можно считать законченной. Кандидаты от Газпрома на выборах больше не получат поддержки и естественно покинут важные посты президента и премьер-министра Украины. В противном случае Газпром вновь будет активно финансировать своих кандидатов на эти посты.

Смелый план? Да. Реальный? С учетом финансовых возможностей Газпрома на момент 2004 года - да.
buratinyo
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1664
З нами з: 28.04.16
Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 16171819
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, sashaqbl і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
0 2839
Переглянути останнє повідомлення
Пон 15 сер, 2016 17:28
Пчёлка
0 2830
Переглянути останнє повідомлення
Вів 19 кві, 2016 10:20
Пчёлка
795 78721
Переглянути останнє повідомлення
Сер 14 лис, 2012 22:14
PepeladZ
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама