Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Успіх написав:Ясна річ, що не встигнеш таку суму закинути на карусель, так як немає стільки банків))) От для чого ці обмеження в еквівалент 100Кгрн/міс)))
Нестача банкiв нівелюється кiлькiстю родичiв та знайомих.
Игорь Алексеевич написав:Думаю до конца мая увидим на каруселях курс в банках в среднем 37,20 и в обменниках на отдачу 37,30.
Якісь караулЬ Моя дружина вже сьогодні не може здати карусельні долярчики, бо більше 37,40 в обмінці - не приймають! - щоб поповнити депостовпці/відкрити новий гривнедепо (бо я їй сказав, нижче 37,5 - НЕ здавати!)
п.с. Це☝️ я писав вранці. А на моменті, то дружина здала по 37,54 То, все ок - гривнева карусель продовжується/депостовпці -поповнюються/гривнедепо нові - відкриваються👍😉
Успіх написав:Ясна річ, що не встигнеш таку суму закинути на карусель, так як немає стільки банків))) От для чого ці обмеження в еквівалент 100Кгрн/міс)))
Виходить, що суддя вирішив тримати в матрасі, а точніше в дивані)) ніж каруселити
Виходить, що суддя вирішив тримати в матрасі, а точніше в дивані)) ніж каруселити
Львів віддав день в день новенькими купюрами, докупив 20$ щоб було 2700. Білочка третій день переносить видачу депозиту, попросив щоб в якості компенсації видали новенькими кпуюрами, сказали , що сьогодні підвезуть і дадуть новими.