Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 167168169170171 ... 685>
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 09:16

Re: Клуб 100К - Теребеньки

Закінчуються і закінчуються карусельні депо. Гроші складаються вдома.... Куди їх пристроїти? Вони повинні працювати і генерувати прибуток.
ihorsic

Подякував: 36 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 09:21

ihorsic написав:Закінчуються і закінчуються карусельні депо. Гроші складаються вдома.... Куди їх пристроїти? Вони повинні працювати і генерувати прибуток.

У війну, прибуток? Ну купіть зброю, снаряди. Ну може в ОВДП?
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1281 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 09:33

Amethyst написав:
  ihorsic написав:Закінчуються і закінчуються карусельні депо. Гроші складаються вдома.... Куди їх пристроїти? Вони повинні працювати і генерувати прибуток.

У війну, прибуток? Ну купіть зброю, снаряди. Ну може в ОВДП?

Если деньги будут лежать дома, то их схавает инфляция или плесень. Если у кого то нет мозгов куда их применить, то тогда лучше пойдите в ресторан и раз хорошо похавайте...))
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 09:34

ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©

Моя дружина так ще в березні - потримала 2тижні карусельні вдома, а тут вже і друга пайка карусельних підходила... - то я кажу їй - давай на гривнедепо це все!
Тож, з того часу, кожна карусельна пайка обмінюється і на 3-6міс на гривнедепо(а також поповнюються гривнедепостовці)
Вже так перейшло/перелилось більше 50% карусельних з прицілом на 80% ;)
А потім(маленьку порцію вже наступного місяця) почнемо з дружиною "зворотній карусельний процес" :D
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1003 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 10:43

Игорь Алексеевич написав:Если у кого то нет мозгов куда их применить, то тогда лучше пойдите в ресторан и раз хорошо похавайте...))

я так понял, у Вас в бизнесе и ресторан есть, чтоби одномоментно прохавать 2700 USD
Совети у Вас как качели, из крайности в крайность.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 10:45

Успіх написав:Моя дружина так ще

Вперше бачу ( з Ваших слів) дружину яка веде відкладене життя.
Пробачте. а на кого депозити оформлюються, на чиє ім"я?
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 11:25

emeta написав:
Сотрудница доказывала, что разницы нет, Америка ничего не отменяла, откуда пошла мода не понятно

разницы и нету, это у нас в стране обменники нос вертят уже от белых купюр, я в Дубае сдавал в обменники затертые, заломанные и со штампами доллары, брали вообще без проблем без всяких уценок
kuzmich

Подякував: 10 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 11:58

Goodman написав:
  flysoulfly написав:вон, даже в Верховном Суде берут и "БЕЛЫМИ" в т.ч. А то разнылись тут некоторые...

ето чистая правда , белие никогда не принесут пользи , избавляйтесь от них.
только с новими , синими, номерними будет успех.

Віддав аккорд всю пайку 2600 некошерними білими. Хоч и без штампів і потертих. Почитав Вас і запхав в #зелене лайно. Подивлюся якими ці віддадуть. :D
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 12:39

Goodman написав:
  Игорь Алексеевич написав:Если у кого то нет мозгов куда их применить, то тогда лучше пойдите в ресторан и раз хорошо похавайте...))

я так понял, у Вас в бизнесе и ресторан есть, чтоби одномоментно прохавать 2700 USD
Совети у Вас как качели, из крайности в крайность.

Я уже с апреля даю советы для ленивых. Грн. дело на 3 мес. И потом переложиться в карусель. За 3 мес. в грн. дело можно получить с 2700 100 баксов. Можно заработать, можно остаться за 3 мес и по 000, но 100 пудов не в минусе. Второй вариант крутите и далее карусель имея всего 15 баксов. Это всё же лучше, чем держать их дома и читать бред про синие или белые купюры.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 тра, 2023 12:44

За крок до неймовірного перевороту думок!©

Goodman написав:
  Успіх написав:Моя дружина так ще

Вперше бачу ( з Ваших слів) дружину яка веде відкладене життя.
Пробачте. а на кого депозити оформлюються, на чиє ім"я?

1. Не зрозумів про "відкладене життя " дружини?(що має всі заощадження спустити, чи як? - на життя собі і дітей щоразу бере, скільки потрібно з моєї зарплати/премії + ще має свою зарплату)
2. Більшість депозитів - вона відкриває на себе, а я останнім часом - тільки трохи відкрив депо/набив стовпців і то лише в гривні.

Ви ж знаєте - де я є і що тільки можу оформляти все онлайн.
Тому і доручив дружині цим усім займатись, але з мого контролю!(кажу їй коли обмінювати/чи не обмінювати, по якому допустимому курсу, в якому банку/на яку суму і термін відкривати депо і т.п.)
Але, так як вона ходить на роботу(добре, що в неї не повні робочі дні) і ще дітьми, і домашніми справами потрібно займатись... - то обрано банки в пішій доступності і ще один банк за 4 автобусних зупинки.

Отак і живемо... - до нашої перемоги!
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1003 раз.

Профіль

4
8
1
4
  #<1 ... 167168169170171 ... 685>
Форум:
+ Додати