Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 309310311312313 ... 685>
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 11:24

Игорь Алексеевич написав:
  sens написав:Все погане позаду? Оце вас трусить,виключайте на ніч кондиціонер. Замерзнете. Знімаю в 2600 , продаю по 37,90 , і купляю вже на грмвню по 37,20 десь на 40 баксів більше. Карусель однозначно,де курс покупка/продажу хоча б 30-50 копійок

Прекращайте пить боржоми. В вашем случае она уже не поможет...))
Карусель была хороша в 22г. при курсе в обменнике 39-40,5, а в банках приём по 37,00 -37,40. Тогда можно было с одного пайка 150-200 баксов заработать. При 50 коп. разницы, так с карусели ещё в марте 23г. начали многие выходить. А для вас 50 коп. или 40 баксов сегодня - ВАУ... :P

Для кмітливих повторю. Є депозит 2670 в баксах. Його можна розмістити під 0,01 - 2,5 % річних в різних банках. Фактично маєте 2670. Я пропоную у відділенні чи ПОВ обміняти і одразу розмістити на рахунок. Рівно 2700 . На додатковій операції одразу маєте1% прибутку. Перейшов на Лужанську)
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 11:49

Re: Клуб 100К - Теребеньки

sens написав:Для кмітливих повторю. Є депозит 2670 в баксах. Його можна розмістити під 0,01 - 2,5 % річних в різних банках. Фактично маєте 2670. Я пропоную у відділенні чи ПОВ обміняти і одразу розмістити на рахунок. Рівно 2700 . На додатковій операції одразу маєте1% прибутку. Перейшов на Лужанську)

Лужанська вообще бьёт по мозгам конкретно)) Такое впечатление, что вы про карусель узнали только сейчас. Народ уже прекратил её крутить при курсе 38, а вы рассказываете про идеи 22г, когда карусель только начинала крутиться. Отстали с идеями ровно на год...
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 12:08

sens написав:Для кмітливих повторю)

Такое впечатление, что вы про карусель узнали только сейчас. Народ уже прекратил её крутить при курсе 38, а вы рассказываете про идеи 22г, когда карусель только начинала крутиться. Отстали с идеями ровно на год...

Дякую! Оце спати не міг, ворочався. Все думав, яке ж впєчатлєніє у Ігаря Алєксєєвіча про пана Сенса. А тут ви - рраз - і все зранку прояснили! Не дарма існує форум, ой, не дарма !
Зранку мажу бутерброд
Як там, думаю, народ?
Навіть лобстер не до смаку,
Хоч бракує насолод...
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 12:30

я в банках сдал бы только мотлох и 96, в остальных случаях в обменник куда выгоднее сдать, один минус только баулы с налом тягать туда-сюда
cryptominer

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 12:59

cryptominer написав:я в банках сдал бы только мотлох и 96, в остальных случаях в обменник куда выгоднее сдать, один минус только баулы с налом тягать туда-сюда
вигідно кеди чи сидячі на дивані?
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 13:06

sens написав:Для кмітливих повторю. Є депозит 2670 в баксах. Його можна розмістити під 0,01 - 2,5 % річних в різних банках. Фактично маєте 2670. Я пропоную у відділенні чи ПОВ обміняти і одразу розмістити на рахунок. Рівно 2700 . На додатковій операції одразу маєте1% прибутку. Перейшов на Лужанську)

Лужанська вообще бьёт по мозгам конкретно)) Такое впечатление, что вы про карусель узнали только сейчас. Народ уже прекратил её крутить при курсе 38, а вы рассказываете про идеи 22г, когда карусель только начинала крутиться. Отстали с идеями ровно на год...

По-перше, пишуть про стан на зараз, по-друге,це легко та легально,по-третє,ваш коментар адресується не мені,тому ваша іржава запорізька з крана не доречі
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 13:10

Жовтень/листопад - от коли будемо робити висновки! ;)

Годі тут на Ігоря Олексійовича нападати...
Давайте, нападайте на мене))
Я готовий прийняти удар! :D
(це було написано ще минулого місяця) >>>
  Успіх написав:Ну що - пора мені озвучити свої "розпихуї")) - трохи більш уточнивши їх))
Тож, якщо сочно стрибне курс - то будете собі відводити душу - зловтішатись над моєю стратегією)))

Тож, заощадження так і залишаються ~ 70/30% гривня/долар.
Гривня:
~60% на гривнедепо до жовтня/листопада
(деякі депо були зразу відкриті на 6міс, а деякі - то вже пішли на друге коло/на поповнення шестимісячних депо)
~10% на гривнедепо до серпня/вересня
Долар:
~10% на долародепо до серпня/вересня
~10% на долародепо до жовтня
~10% на долародепо до січня

п.с.
А от що робити треба буде в жовтні/листопаді, якщо раптом курс і далі на той момент, буде коливатись в межах 37-37,50 - то треба буде добряче обдумувати, так як я НЕ готовий в жовтні/листопаді відкривати гривнедепо на 3міс, а тим більше на 6міс...
Але то може я покищо не готовий ;)

Бо, я собі думав, що по закінченні гривнедепо, застрибувати знову на карусель... а при такому штучно-стабільному курсі, щось рука не піднімається кидати на карусель))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 14:05

sergey_sryvkin написав:
  sens написав:Для кмітливих повторю)

Такое впечатление, что вы про карусель узнали только сейчас. Народ уже прекратил её крутить при курсе 38, а вы рассказываете про идеи 22г, когда карусель только начинала крутиться. Отстали с идеями ровно на год...

Дякую! Оце спати не міг, ворочався. Все думав, яке ж впєчатлєніє у Ігаря Алєксєєвіча про пана Сенса. А тут ви - рраз - і все зранку прояснили! Не дарма існує форум, ой, не дарма !
Зранку мажу бутерброд
Як там, думаю, народ?
Навіть лобстер не до смаку,
Хоч бракує насолод...

Є люди які фізично не розуміють що в банку можно тримати долари і знімати долари,мати невеликий прибуток з цього,мати декілька рахунків і отримувати більше ліміти в межах довіреності та існуючих лімітів. В sense у мене трьохдневні під 2%,в укргазі під о,о1 на запасі. Там де довіреність сприймають ,чому її не використовувати?
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 15:28

cryptominer написав:я в банках сдал бы только мотлох и 96, в остальных случаях в обменник куда выгоднее сдать, один минус только баулы с налом тягать туда-сюда

Дещо здав по 38.17 сьогодні... Дивимось на розвиток подій :)
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2023 15:37

проще договориться с людьми, на больших суммах курьер подвозит вам гривну в офис, где еще раз перепроверяете и фасуете машинкой по 100к, больше времени тратится на упоротые банки типа убиба и альянса, где еще онлайн ума не хватило сделать за год и сидеть еще полчаса с офисной мышью подписывать бумаги. В несколько банков с бесплатным сэпом докидываю по котлете, чтоб сэпнуть в другой банк и не переходить половину порога финмона
Krokodil

Подякував: 1 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

#<1 ... 309310311312313 ... 685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор