Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 326327328329330 ... 685>
Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 13:24

Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривну

Дюрі-бачі написав:1. В Ужгороді тривоги не не такі часті.
2. Зазвичай каса працює так: 1 юрик поза чергою, 1 простий смертний, 1 юрик ...
3. У відділенні де я зазвичай забираю бабушок не так і багато, а якщо деякі і є, то зазвичай експерт висмикує з черги і помагає їм все в термінал внести.

тревога у нас с 9.00. Банки Закрыты. 10.30 отбой. Очередь в кассу человек 10, среди них в первых рядах бабушки. 10.50 тревога. Отбой в 13.00. Опять 2 чел и тревога на 2 часа. И так каждый день.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 13:28

Игорь Алексеевич я вже тут описував: маю позитивний досвід каруселі через Сенс, Приват, ТАС, негативний досвід з А-банком, Моно, ПУМБ, Газ.
Решту банків я оминаю, хоча деякі, як Акорд, даремно оминаю.
При моєму капіталу достатньо 3 банків для каруселі.
Дюрі-бачі

Подякував: 871 раз.
Подякували: 631 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 13:35

Дюрі-бачі написав:Игорь Алексеевич я вже тут описував: маю позитивний досвід каруселі через Сенс, Приват, ТАС, негативний досвід з А-банком, Моно, ПУМБ, Газом.
Решту банків я оминаю, хоча деякі можливо і даремно.

Аккорд, Рада, А-банк, Тазик, Альянс, Пивденный, Райф. Укргаз, Приват. Все эти банки прошли по карусели 22г.-23г. без проблем. Положил, по окончанию пришёл и забирал. И практичкски все отдавали синиме. Один раз Райф отдал 2006г. но в отличном состоянии. 10 мин у кассы без суеты и требований. Приват иногда дольше было из за бабушек и молодых людей, которые не умели пользоваться смартом в П24 и стояли в кассу по безтолковости.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 27 сер, 2023 13:43, всього редагувалось 2 разів.
Игорь Алексеевич

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 13:38

Про А-банк писав як взимку відмовлялися прийняти замовлення $, бігав по відділеннях і забирав по кілька сотень, а потім плюнув і забрав гривнею по курсу каси.
Та і в цілому в нас не можна просто прийти з вулиці і забрати, потрібно замовляти валюту.
Поки в Сенсі був хороший курс то я був готовий терпіти їх процедуру замовлення з подвійним походом, у вересні подумаю чи варто далі каруселити через них чи шукатиму інший банк.
Дюрі-бачі

Подякував: 871 раз.
Подякували: 631 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 13:45

Дюрі-бачі написав:Про А-банк писав як взимку відмовлялися прийняти замовлення $, бігав по відділеннях і забирав по кілька сотень, а потім плюнув і забрав гривнею по курсу каси.
Та і в цілому в нас не можна просто прийти з вулиці і забрати, потрібно замовляти валюту.
Поки в Сенсі був хороший курс то я був готовий терпіти їх процедуру замовлення з подвійним походом, у вересні подумаю чи варто далі каруселити через них чи шукатиму інший банк.

У нас тоже практически везде надо было замовляты. Один Аккорд отдавал без замовлення, всегда была в кассе валюта даже на продажу с улицы в трудное время.
А вот я С Альфой никогда не дружил. Последний раз у них держал монеты до пандемии, а точнее до 2019г. Чё то он мне не по душе всегда был.
Игорь Алексеевич

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 15:11

Alien написав:kuzmich вперше стикаюсь з такою тупою позицією - процитувавши нормативний документ стосовно валютообміну - екстраполювати його на усі касові операції. Та касир вже через хвилину якщо ви заберете гроші в касі і повернетесь щось поміняти пошле вас куди подалі. Тому давайте пробуйте поміняти забрані гроші через 15 хвилин п
- прапор вам у руки. Вважаю тему вичерпану і рекомендую вам не відповідати на це повідомлення щоб не показувати рівень свого невігластва. Втім мені особисто байдуже читати повідомлення особи з таим рівнем обізнаності порядку здійснення банківських операцій наміру не маю. Як кажуть "в сад" :mrgreen:

учите матчасть и законы, прежде чем сыпать оскорблениями, бо по вашим изречениям мне очень жаль, что к клиентам формируется отношение как к обузе, которого можно отоварить мусором, и послать в зад из банка, в который туда уже больше не вернется. Мне уже пару раз говно насыпали в идея банке, на повышенных тонах еле со скрипом нашли белые бумажки, я и сразу закрыл все счета после кассы и разорвал договор с банкам, как вы говорите, туда в зад банку и дорога с таким отношением к клиентам
kuzmich

Подякував: 10 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 16:11

Судячи з того, що долар вже можна придбати в обміннику по 38.29 (пару днів тому встиг здати по 38.4), курс з понеділка піде у низ.
Snower

Подякував: 8 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 17:17

kuzmich Alien в ваших спорах в проигрыше останется только банк, клиент уйдет просто где лучшие условия. Хамить кассирам тоже не нужно. Правила правилами, но лояльность клиентов нужно заслуживать. Вы ж не берете в магазине испорченные и поврежденные товары, а просто откажетесь в нем что-то покупать. В бизнесе есть правило, возврат постоянного клиента, который снова повторно сделает у вас заказ, а если не понравилось ему что-то, он к вам больше не вернется. Недаром банки, которые давали синие, в них крутили больше всего депозитов и заслуживали доверие и репутацию, потому что давали норм деньги, а не фуфло, которое надо потом думать как обменять и слить
cryptominer

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 сер, 2023 18:28

cryptominer написав:kuzmich Alien в ваших спорах в проигрыше останется только банк, клиент уйдет просто где лучшие условия. Хамить кассирам тоже не нужно. Правила правилами, но лояльность клиентов нужно заслуживать. Вы ж не берете в магазине испорченные и поврежденные товары, а просто откажетесь в нем что-то покупать. В бизнесе есть правило, возврат постоянного клиента, который снова повторно сделает у вас заказ, а если не понравилось ему что-то, он к вам больше не вернется. Недаром банки, которые давали синие, в них крутили больше всего депозитов и заслуживали доверие и репутацию, потому что давали норм деньги, а не фуфло, которое надо потом думать как обменять и слить

Вибачте - ви мене згадали - тому не зміг пройти повз... Мої повідомлення зовсім не стосувались того що ви пишете. Просто одна людина, яка як їй здається обізнана з банківським законодавством - насправді писала маячню. Все що я хотів сказати - це що немає такого як повернення отриманих грошей через 15 хв. після видаткової операції. Достукатись до мізків опонента так і не зміг.
З тим що ви пишете в принципі згоден і ніколи цьому не суперечив. Просто не вчасно зрозумів що маю випадок з... нікого не хочу ображати - з типовим "кузьмічем" (якщо хто не знає - є таке поняття в певних колах). Втім то таке. Проїхали.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 09:36

Глобус

Хтось із колег у липні робив конверт у цій банці? Бо я щось вагаюсь...
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 915 раз.

Профіль

#<1 ... 326327328329330 ... 685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор