Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Raymond написав:тим часом карусель знову запускається, % росте ледь не щогодини
Не думаю, що до 38 багато хто захоче покаруселити(хіба лише ті, що і так планували купляти долярчики на майбутнє) Зараз таки більшість намагається сісти в гривневий потяг на 3міс.депо!
Але ж звичайно, не всі валізи впихати у гривневий потяг!
сьогодні до 38 навряд чи виросте, взагалі щось рано рванув у вверх, можливо ще перед Пасхою назад впаде до 37.2, так як багато людей здають на смаколики до свята, а вже потім буде ріст.....
prodigy написав:тому карусель це синиця(при умові, що продали дорожче 37,5), а грн.депо -це лелека
Я в курсі Але от хотів би своїх 20-30% заощаджень закинути на гривнедепо на 3міс.(ну і з них 3-5% на 6міс.) А не виходить покищо)) - премію "обрізали"(тепер з неї дуже не відкладеш) - по 37,00-37,40 здавати долярчики з конвернів - не комільфо/нема дурних!)))
От і "вимушена пауза"))) (вдалось лиш щось 2-3% вільної гривні закинути на 3-6міс. і все)
prodigy написав:тому карусель це синиця(при умові, що продали дорожче 37,5), а грн.депо -це лелека
Я в курсі Але от хотів би своїх 20-30% заощаджень закинути на гривнедепо на 3міс.(ну і з них 3-5% на 6міс.) А не виходить покищо)) - премію "обрізали"(тепер з неї дуже не відкладеш) - по 37,00-37,40 здавати долярчики з конвернів - не комільфо/нема дурних!)))
От і "вимушена пауза"))) (вдалось лиш щось 2-3% вільної гривні закинути на 3-6міс. і все)
раніше це було робити, десь до Меланки (у січні) -40,6 було на той час
Raymond написав:сьогодні до 38 навряд чи виросте, взагалі щось рано рванув у вверх, можливо ще перед Пасхою назад впаде до 37.2, так як багато людей здають на смаколики до свята, а вже потім буде ріст.....
Ви багато знаєте таких людей? Я жодного. Всі використовують гривневі поточні доходи, або гривневі заощадження за найближчі пару місяців з цих доходів. Такі люди напевно що є, але їх вплив мізерний (на мою скромну думку).
Raymond написав:тим часом карусель знову запускається, % росте ледь не щогодини
взагалі щось рано рванув у вверх
да, рановато Ведь большинство банков не успели даже сами очухаться от падения активности карусельщиков и просто отсутствия новых клиентов и (условия/курс)"лицо сделать попроще" , чтоб народ к ним потянулся