|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 06 кві, 2023 21:25
Economist написав: Raymond написав:сьогодні до 38 навряд чи виросте, взагалі щось рано рванув у вверх, можливо ще перед Пасхою назад впаде до 37.2, так як багато людей здають на смаколики до свята, а вже потім буде ріст.....
Ви багато знаєте таких людей? Я жодного. Всі використовують гривневі поточні доходи, або гривневі заощадження за найближчі пару місяців з цих доходів. Такі люди напевно що є, але їх вплив мізерний (на мою скромну думку).
наче тих кого знаю так і скажуть.....біля кіоска станьте і побачите, що здають, звісно не тисячами, але соточка дві
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 21:37
Raymond звичайно, при мені прийшла жінка з 200$ , Ощад не взяв ( ми пенсії видаємо) , валютник теж не взяв , бо старі. Пішла здавати в ломбард за сльози. Завтра буде лікті кусати - курс росте.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 21:38
Economist написав: Raymond написав:сьогодні до 38 навряд чи виросте, взагалі щось рано рванув у вверх, можливо ще перед Пасхою назад впаде до 37.2, так як багато людей здають на смаколики до свята, а вже потім буде ріст.....
Ви багато знаєте таких людей? Я жодного. Всі використовують гривневі поточні доходи, або гривневі заощадження за найближчі пару місяців з цих доходів. Такі люди напевно що є, але їх вплив мізерний (на мою скромну думку).
Як днями було встановлено у валютній гілці, у всіх доходи в доларах. В гривні доходи лише у дилетантів.
-
Це я
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 21:40
alex lem написав:Goodman як же ви не обновили хвайні сині папірці на клюбних депо? Чи останнім часом видавали білими?
я все обновив на нове, номер в номер. просто замальовка з життя валютника , як там воно бути "міняйло". кручу карусель за місцем тільки в Приваті, всі рази , тільки нові, тільки номер-в-номер.
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 21:46
Goodman написав:Raymond звичайно, при мені прийшла жінка з 200$ , Ощад не взяв ( ми пенсії видаємо) , валютник теж не взяв , бо старі. Пішла здавати в ломбард за сльози. Завтра буде лікті кусати - курс росте.
Ви за бабою ходили? 
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 21:55
Raymond стояв на точці з валютником, замальовка одна година міняйло.
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 22:12
Raymond написав:так як багато людей здають на смаколики до свята
Хтось може підтвердити цю думку якоюсь статистикою? Мені вона здається хибною від початку.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 кві, 2023 22:35
Goodman написав:побув з валютником, старі бакси не беруть принципово . але виключення для своїх.
Старі це з маленьким портретом? Чи просто зелені? Якщо друге, то ваш валютник бовдур. Або не має реального обороту.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 кві, 2023 22:41
Investor_K написав: mihasik написав:Что-то предчувствие, если курс будет расти, то конверт депо прикроют, главное успеть в последний вагон заскочить)))
Не треба нічого чуствовать. Треба надягати кросівки і рухатись )
Ще Рано)
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 23:00
lara_08 написав::) nord написав: Alien написав:nord на мій погляд ваш приклад якраз дуже не доречний. Експрес банк не був закритий чи ліквідований. В нього не вводили ТА. Він злився із Індустріалбанком. І як нова юридична особа індустріалбанк існує і досі. Причому не найгірший банк. Просто його керівництво мало власний погляд на необхідність інкасації і закрили її. Тому той факт що мало хто пам'ятає про експрес банк якраз не свідчить що це був не солідний банк чи він погано закінчив
Згодний, що приклад не дуже доречний. Більш доречно згадати RD банк. Банк мав потужну інкасаторську службу, однак, був ліквідований без довгих розмов. 
Ви ще Промінвестбанк згадайте, або Фінанси та кредит. Інкасаторська служба ніяк не впливає на рішення НБУ по ліквідації банку.
А впливає те, що, наприклад, банк є уповноваженим на зберігання готівки нбу?
-
bems654556
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
|