|
Онлайн-покупка валюты в банках Украины |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 18 жов, 2023 22:21
mustbe Таблиця реально зручна і корисна
Розумію автора таблиці - серед стільки повідомлень шукати важливу інфу, щоб обновляти важко.
Може дійсно позаблоковувати тему тим хто флудить, а тим хто цікаво які купюри і т.д в інших темах.
Важка праця з оновлення таблиці - шкода якщо вся робота буде в пусту через декількох осіб.
Круто якби повернули табличку - інших таких з детальним описом не зустрічав.
Автору таблиці великий респект.
-
brownjone1980
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 22:26
Я кілька разів просив не засмічувати тему обговоренням кольору купюр - ця інформація не має ніякого сенсу. Більшість форумчан притримується правил і дійсно несправедливо наказувати усіх...
-
Snower
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 23:00
mustbe написав:Я предупреждал. Заколебали флудеры, засырают любую тему своими никому не нужными словоизлияниями
На людей покладатися не можна, це ніколи не спрацює  налаштовувати аудиторію під функціонал не має сенсу, треба навапки, функціонал налаштовувати під реальність. Я б на вашому місці просто банив би флудерів у блеклист, це дуже спрощує читання тем на форумі. Інколи цілими сторінками перегортаю не дивлячись, бо всі повідомлення від заблокованих
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 жов, 2023 23:37
Я вранці глянув, було 229 сторінок. Пішов по цих справах. Ввечері захотів глянути, що може нового на завтра... боже, вже 239 сторінок. Думаю, та шо ж там за нетримання у людей, до біса ті пошуки зерна серед такої купи полови. Гляну тоді просто хоч чи є зміни у таблиці  ...
-
Сергей Пр
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 23:57
Игорь Алексеевич написав: mustbe написав:Таблица закрыта из-за бессмысленного флуда в теме её Обсуждения. Я предупреждал. Заколебали флудеры, засырают любую тему своими никому не нужными словоизлияниями
Но что вы как ребёнок. Мы ведь обсуждаем все нюансы и таблицы и где как выдают валюту, какими купюрами. Флуд - это если бы мы здесь обсуждали цены в ТЦ... А так пипец... Никто ведь не обсуждает, что вы напрасно всё это делаете. Последний раз обитчивых встречал в школе, лет 40 назад.
Шкода, що людина з таким почесним віком як ви, не знає відомого прислів'я, що «со своим уставом в чужой монастырь не ходят». Якщо у вашу домівку прийшов гість, то він має притримуватись тих умовних правил та порядку, які вами запроваджено, чи не так? Автором форуму встановлено певні обмеження щодо тем обговорення, і ви маєте їх враховувати, а не повчати інших, що таке «флуд» у вашому розумінні, і як «правильно» на ваше особисте переконання. Якщо щось не влаштовує, значить цей форум вас не гідний, можете знайти інший, що буде відповідати вашому рівню, або створити власний «самий кращий»
-
s17012017
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 жов, 2023 01:04
Правильно, Серёга!
Есть предложение- закрыть форум 50к, но открыть табличку!))
И пускай они флудят на других форумах или пишут напрямую в НБУ! Либо в НАБУ!))
Всегда нужен компромисс!
-
menatep
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 06:06
Кому нужна ссылка на ТГ канал с курсами онлайн обменов (обновляется ежедневно) пишите в ЛС. Банок там чуть меньше (28), зато есть скай с курсом 37,30. Не реклама.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 19 жов, 2023 08:54
vitaliiangel написав:Кому нужна ссылка на ТГ канал с курсами онлайн обменов (обновляется ежедневно) пишите в ЛС. Банок там чуть меньше (28), зато есть скай с курсом 37,30. Не реклама.
Скинь Виталя плииз))
-
menatep
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 09:13
Таблица открыта. Всем удачного дня.
Надеюсь - я был услышан и флудеры сделают выводы
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Чет 19 жов, 2023 09:53
algr333 написав: andrey_teteryatnik написав: vladus17 написав:Всім привіт! По Альянсу що там? Вже можна відкриватись за для обміну 50к? Який там квест? Ще тижня 2 тому питав, писали що валютообмін не працював в ньому. Всім гарного дня!
все працює, тільки офлайн у відділенні. Умови, як у таблиці Mustbe: комісія за обмін - 1%, за зняття - 1%. Щоб не платити комісію за зняття, треба оформити депо на 10 днів
В Одессе сказали на 10 не откроем типо вы сильно умные снимите потом без комсы Типо открывайте на лолгий срок я прямо из отделения позвонила на горячку-открыли депо на 10 дней (депо антистресс),а сначала тоже морозились
-
larynya
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
|