ПДР України

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Питання щодо митниці, експлуатації авто, акцизів, штрафів, податків, законодавства тощо. Нові технології та розробки майбутнього
  #<1234
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 16:24

Hotab написав:Slon_Nosov

Мені навіть не прийшло в голову що хтось може це порівнювати..

Це дійсно тупо і це зробили ви.
Порахували , що середня на авто вийшла 32 км/год, сказали «тю, мало, у мене на мотоциклі 50-60 середня».
До чого воно?

Тепер (для Хотаба) навіщось виправили , що то у вас на авто.

Ок, яким чином у вас в умовах трафіку виходить середня 50-60 ?? Ви проїжджаєте на червоний, чи все ж зупиняєтесь, але між світлофорами у вас 90 ?? Ви перестрибуєте через тих, хто рухається попереду? Ви на розвʼязках іздите 90 також?

Чи , давайте вгадаю, ви не дружні з арифметикою і «середня швидкість» поняття вам не знайоме?

Я так розуамію ви ніколи не користувались гугл мапою в смартфоні. По прибуттю гугл сам питає чи сподобався маршрут, пише час та середьню швидкість руху. З кожним дописом ви доводите що перетворились на стару людину яка живе минулим досвідом.
Колись ви здавались розумною людиною, а зараз ваше намаганя здаватись розумнішим визиває співчуття...
Slon_Nosov

Подякував: 1081 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 17:40

Slon_Nosov

Я так розуамію ви ніколи не користувались гугл мапою в смартфоні

Ви або неуважні, або вас трохи засліплює ваше бажання похамити))
Якщо вам трохи легше чекати сина з війни, коли ви хамите - я не проти)
У вас ще є трохи кредиту, я без напрягу читаю ці ваші спроби)

Дивіться, якби ви були уважні, то зрозуміли б , що оце

Зараз шлях від Ретровіля до Cosmo-мола (11+ км) займає 21 хвилину. Куди ще швидше. В столичному мегаполісі.

пишеться не з-за керма . А саме з інфо Гугл-карти.
Тобто мабуть я трохи вмію ними користуватись))

Колись ви здавались розумною людиною, а зараз ваше намаганя здаватись розумнішим визиває співчуття...

Ви або трохи брехливий, або надто заангажований))
Рік тому ви щось подібне писали (що раніше я вам був цікавий, а тепер я у вас в ЧС).
У мене великі сумніви, що за рік я помолодшав , став вам цікавішим і тому ви мене видалили з ЧС))
Тобто або ви брешете про ЧС, або про те що я з роками стаю не розумнішим, або … і це найвірогідніше, в вас говорить ваша злоба і неприязнь))
Я не проти її, мені не потрібна ваша любов і я її не шукав і не шукатиму. Тому повернемось до теми , або припинимо це,

То я пропоную вам повернутись до моєї пропозиції, поїздити після обнулення бортового компьютора 3-4 дні по Києву (без міжміського трафіку), та переконати себе і за бажаннями всіх інших, що у вас середня по Києву 50-60)).

Вірю в вашу чесність, ви не поїдете по шосе заради незрозумілого і непотрібного спору))
І принесете покази бортовика))
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2412 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1234
Форум:
+ Додати
    тему