Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
у вас Кампус, той що біля КПІ? Своя газкотельня на даху? І почому виходить опалення у міс/м2
Ну хто як гріється) А вартість гігакалорії була наче 1500 грн (це в цьому році, коли сформували осбб і тарифи е/е у котельні стали «для населення». Бо було суттєво дорожче) 1 гігкал на місяць досі вистачало на так звану «євродвушку», по факту - однуха з великою кухнею.
Ціла Гкал? Чимало. В мене на 2к - 0.3 за листопад було
Faceless написав:[Ціла Гкал? Чимало. В мене на 2к - 0.3 за листопад було
За грудень було 1200 , включаючи рахунки МЗК. Але дійсно багато бо 2 чи 3 сусідні квартири (одна з них зверху) не живуть і не опалюють. Тепло туди вилітає.
За грудень було 1200 , включаючи рахунки МЗК. Але дійсно багато бо 2 чи 3 сусідні квартири (одна з них зверху) не живуть і не опалюють. Тепло туди вилітає.
Я в сенсі 0,3 Гкал по лічильнику Але так, сусідів гріти то дорого
Я зрозумів за 0.3 У мене може 0.7 а решта за МЗК, не вдивлявся. У приятеля де всі сусіди на місці - він в листопаді і в грудні майже не вмикав опалення. Мені так не вдається.
Faceless написав:А я-то думаю чого мій EcoFlow STREAM Pro раптом подорожчав з 34к до 39к. Думав тільки через підвищений попит на моменті і зростання курсу.
Оце ви теплолюбні. Я ще при 19 ходжу без шкарпеток, мені комфортно. Нижче вже в кофті але все одно босим:)
Через 24г дали світло на 4г, от в 11:20 вимкнули. В хаті 17..18гр, ходжу у піжамі, +2 тонких светра, на ногах закарпатські чуні бурятськи согрели бы сильнее
Hotab написав:За грудень було 1200 , включаючи рахунки МЗК. Але дійсно багато бо 2 чи 3 сусідні квартири (одна з них зверху) не живуть і не опалюють. Тепло туди вилітає.
Я зрозумів за 0.3 У мене може 0.7 а решта за МЗК, не вдивлявся. У приятеля де всі сусіди на місці - він в листопаді і в грудні майже не вмикав опалення. Мені так не вдається.
Непонятно зачем им ночью генератор. И что об этом думают соседи. Неужели шум не мешал спать с открытыми дверями?
Якщо там ні е/е , ні опалення нема кілька днів, то там може і не було вже сусідів. Або їм було пофіг, адже виживають всі як можуть. А для чого гена? Та може конд заживили, щоб поспати в теплі