Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
барабашов написав:Когда то мы на эту тему общались, но не помню точно - какой ВУЗ вы заканчивали? Если специальность - энергетик.
Дніпровська політехніка, бувший НГУ.
Екатеринославское высшее горное училище (1899—1912) Горный институт Императора Петра Великого Днепропетровский горный институт имени Артёма Национальный горный университет
Біля колись бувшого танка, на бувшому проспекті К. Маркса, зараз Яворницького.
Спеціальність - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.
Понял Я тоже в металле заканчивал энергомеханический факультет, но я электронщик, АСУ ТП На Победе успели поюзать Т62 и получить звёздочки?
вон че нашел. никому не надо? безлимит света и воды, плюс еще много места для солнечных панелей, свой ставок нехилый. 43 км от Житомира, от Бердичева 17 по дорогам. от трассы 10.
розташований у спокійному селі з гарною природою та доброзичливими сусідами. У селі є магазин, а також ходить маршрутка, шкільний автобус щодня возить дітей у школу в сусіднє село або громаду. Будинок складається з веранди, сінців, комори, 2 кімнати. Велике подвірʼя, криниця, літня кухня і сараї для господарства, гараж. Є город, копанка, поруч річка. Ділянка ідеально підходить для садівництва, городництва або ведення господарства.