|
Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: Нед 21 гру, 2025 20:07
trololo написав: moveton написав:Вот инвертор атмосферу уже греет прилично - потери на нём обычно 20-30%.
у деє втрати в районі 4-5%, залежить від потужності звичайно..
Дея sun6k втрати в один бік 8% , в інший 1-2% Тотал у мене 10%
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2552 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 21 гру, 2025 20:46
Hotab написав: trololo написав: moveton написав:Вот инвертор атмосферу уже греет прилично - потери на нём обычно 20-30%.
у деє втрати в районі 4-5%, залежить від потужності звичайно..
Дея sun6k втрати в один бік 8% , в інший 1-2% Тотал у мене 10%
Я даже не знаю какая она у меня,по названию.если имеет значение напишу. тут Флая упрекают в филлипинках, мне очень нравятся юговосточноазиатские женщины и шо? ,я живу с такой 30 лет,20 в оф браке украинском, тот еще п издец этой всей губатой х... украинской овир, не с филлипинкой , немного севернее народ ... п.с. шо интересно , когда местные за ипали, тупо позвонил на горячку в Киев и шо интересно ,начальник обловира извивался ..., всё прошло по закону, питань не було
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 21 гру, 2025 21:10, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 628 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2025 21:04
Свириденко анонсировала облегчение графиков с 24. В аккурат под серьезные морозы.Обычно после анонсов полегшення случался массовый обстрел. Готовим потужнисть та незламнисть, завтра-послезавтра потушат. Не забываем фразу,что " ми і без світла бачимо, що ви п і д а р а с и " Так же желательно вместо нытья в тредсе громовым голосом материть кацапов, а не позорится. Слава Україні. путін- х у й л о!
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2025 21:10
Господар Вельзевула написав:Свириденко анонсировала облегчение графиков с 24. В аккурат под серьезные морозы.Обычно после анонсов полегшення случался массовый обстрел. Готовим потужнисть та незламнисть, завтра-послезавтра потушат. Не забываем фразу,что " ми і без світла бачимо, що ви п і д а р а с и " Так же желательно вместо нытья в тредсе громовым голосом материть кацапов, а не позорится. Слава Україні. путін- х у й л о!
Черговий провокативний висєр чмошника. Доречі Мико сьогодні зі світлом. Тривоги регулярно. ТРЦ забитий пошоголіками. Черги в діскаунтерах, типу Сенсей. Хоча хз що там брать
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2552 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 21 гру, 2025 21:20
Vadim_ написав: Господар Вельзевула написав:Свириденко анонсировала облегчение графиков с 24. В аккурат под серьезные морозы.Обычно после анонсов полегшення случался массовый обстрел. Готовим потужнисть та незламнисть, завтра-послезавтра потушат. Не забываем фразу,что " ми і без світла бачимо, що ви п і д а р а с и " Так же желательно вместо нытья в тредсе громовым голосом материть кацапов, а не позорится. Слава Україні. путін- х у й л о!
це ДУЖЕ потужно, можна сто раз крикнути, а шо зробила держава для пересічного?
прибрала мито с акумів інверторів та сонячних панелей
-
trololo
-
-
- Подякував: 2709 раз.
- Подякували: 1427 раз.
-
-
Профіль
-
-