Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 8990919293 ... 126>
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 18:58

3 дня скидка на бензин и солярку

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 19:35

Faceless написав:Українське виробництво- https://proline.biz.ua/ef6012c-dc-ups-60w
Там же до нього можна взяти lifepo акуми і кабелі, адаптери і т п. Працює вже більше 2 років без проблем

Мда. Ориентирован на свинец, т.е. литий, конечно, тоже работоспособен, но заряжает медленно. Выход только 12 В и только один. На два девайса нужно докупать ещё и сплиттер, а если все нужные девайсы не совсем уж друг на друге лежат, то к нему ещё и удлинители. Если девайс не 12 В, то ещё и внешний понижающий преобразователь. По сравнению с китайской коробочкой, где сразу выходы на кучку напряжений и литиевый аккум (предположительно, и зарядка под него оптимизирована), выглядит скромненько. Но может и сделан качествено и не выдаёт при определённом положении звёзд импульс на десятки вольт, как пугают про китайца...

Тем не менее, за информацию спасибо. Будем думать.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 706 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 19:47

Wirująświatła написав:
16 годин без світла на добу: вже 4, а не 3, черги відключень застосуватимуться одночасно — Укренерго збільшили заходи обмеження

Ну то как тебе с вентиляторами ? Как еду разогреваешь ?
Чем газовый котёл запитал ?

UA, как у тебя с аккумами ? плотность электролита всё ещё проверяешь или уже используешь аккумы ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 20:03

Wirująświatła написав:
16 годин без світла на добу: вже 4, а не 3, черги відключень застосуватимуться одночасно — Укренерго збільшили заходи обмеження

Пока что у нас вообще не отключают.
За исключением случаев повреждения при обстрелах.
Хотя графики отключений существуют и регулярно публикуются.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 20:29

ЛАД написав:
  Wirująświatła написав:

Пока что у нас вообще не отключают.
За исключением случаев повреждения при обстрелах.
Хотя графики отключений существуют и регулярно публикуются.

Днепр
один район отключили с 10 утра до 18 вечера , второй с утра был со светом , потом в 13 отключили до 20
дуже потужно
Какое промпроизводство такое потянет?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 28 лис, 2024 20:37, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 20:34

Re: Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

Hotab написав:
  Faceless написав:Графіки оновили. Варто декому теплу підлогу від інвертора мабуть тимчасово вимкнути:)

Та я вимкнув зразу разом зі світлом, вона і так тепла))
А що там оновили? Бачу що зараз (о 16.00 мали, але поки ні) мають подати на 3 години. Я заряджусь)) . Сподіваюсь)
Вже дали елетрохарчування? Наскільки сіли акуми?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 20:38

moveton написав:
  Faceless написав:Українське виробництво- https://proline.biz.ua/ef6012c-dc-ups-60w
Там же до нього можна взяти lifepo акуми і кабелі, адаптери і т п. Працює вже більше 2 років без проблем

Мда. Ориентирован на свинец, т.е. литий, конечно, тоже работоспособен, но заряжает медленно. Выход только 12 В и только один. На два девайса нужно докупать ещё и сплиттер, а если все нужные девайсы не совсем уж друг на друге лежат, то к нему ещё и удлинители. Если девайс не 12 В, то ещё и внешний понижающий преобразователь. По сравнению с китайской коробочкой, где сразу выходы на кучку напряжений и литиевый аккум (предположительно, и зарядка под него оптимизирована), выглядит скромненько. Но может и сделан качествено и не выдаёт при определённом положении звёзд импульс на десятки вольт, как пугают про китайца...

Тем не менее, за информацию спасибо. Будем думать.

В мене підключено ліфепо акум і проблем немає. Струм невисокий але ж і акум не треба якийсь величезний, споживання ж мізерне. В мене на 20Аг і тягне майже дві доби.
Так, на роутер і ону ще треба спліттер. У всього є кріплення на стінці тому на все присобачено і заховано в шафі.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 20:41

Faceless
У нас сьогодні формс-мажор. Не було з 10.00 до 16.10
Потім дали, і через 3 хвилини 2 секції з 4 аварійно «лягли». По плану чергове вимкнення о 19.00 (мабуть воно реалізовано) , але по суті дві секції все ще з 10.00 без світла і так буде мінімум до 24.00 Якщо аварію не ліквідують, то і довше.
Я батарею добив до 10% і вимкнув. За цей час нагрів кондом квартиру, приготував (скоріше розігрів) на індукції їжу. Все, поки без живлення. Всілякі там ЮСБ-лампи та гірлянда на ЮСБ від павербанка в розрахунок не беру. То все дитячі забавки))
Чекаю коли поремонтують підстанцію біля будинку, наче там все лягло.
На диво і ліфт і вода оті 3 години були.

Доречі, поклацав інвертор… У мене між загальним споживанням батареї і віддачею в мережу - 10 Вт. Я так розумію це і є його власне споживання. Проте це я дивився коли споживання було до 100 Вт. На великих навантаженнях не дивився. Пізніше вивчу питання.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 20:55

Hotab написав:Доречі, поклацав інвертор… У мене між загальним споживанням батареї і віддачею в мережу - 10 Вт. Я так розумію це і є його власне споживання. Проте це я дивився коли споживання було до 100 Вт. На великих навантаженнях не дивився. Пізніше вивчу питання.

та да, инверторы берут на себя, преобразование не бесплатное, чем меньше вольтаж батарейки тем больше)
кстати заметил у себя в локации ЧС за лето народ подготовился, поставил мощные батареи, увеличилось кол-во панелей на крышах, при отключениях генератор теперь редко услышишь)
благо батареи эволюционировали за 2 года резко упали в цене)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 лис, 2024 21:05

pesikot написав:Как еду разогреваешь ?
Чем газовый котёл запитал ?
ем холодец, его не надо разогревать. для котла купил 1квт экофлоу. совсем забыл у меня ж газплита, поставил кастрюлю с борщём и разогрел.
видел как мышка перед котом танцует?
https://www.youtube.com/shorts/VxfaO44gPvk
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 28 лис, 2024 21:11, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 8990919293 ... 126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему