Національний кешбек

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<12345 ... 9>

На Вашу думку, де найкраще відкрити картку Зроблено в Україні?

Національний кешбек 3.8 5 16
ПриватБанк
56%
9
Ощадбанк
0
0
А-банк
6%
1
ПУМБ
6%
1
Укрсиббанк
0
0
monobank
6%
1
Укрексімбанк
0
0
Банк Глобус
13%
2
Укргазбанк
0
0
Банк Кредит Дніпро
0
0
Sense Bank
13%
2
Всього голосів : 16
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 20:01

THB написав:А что Приват пишет у себя-нацкешбек,10%,и т.д.,а потом что то типа :разрахуйтесь картой мастер от привата и получите ,как я понял,ещё 10% кешбека?Всего 20?

Нет, всего 10,805% кешбека.
10% от 10% минус налоги.
ramzes4

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 302 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 08:20

поповнення / покупки / кешбек

Доброго дня ВСІМ !
Хто розглядає можливість отримати від держави БОНУС , тричі подумає що буде потім . Нещодавно майнула новина про реєстр між банками в обхід банківської таємниці щодо отримання від ЗП та витрат , так само не зрозуміло як будуть рахувати цей бонус і як ваші витрати через 3 місяці будуть використані .
Як на мене , якщо картку самостіно зі своїх рахунків поповнювати , умовно сумами більше за вашу ЗП чи цільове зарахування , так само і ваші витрати - ви можете купляти не тільки на себе , а для когось та на майбутнє , в розрізі новин про майбутню інфляцію і курс валюти .
ВСЕ гарно в продукту окрім надання інформації банку/ам
Що заважає одній особі користуватися декількома картками , на різні ІПН .
Особисто мене влаштовує безлімітна знижка на 4 грн на 1 л палива від ВОГ , тому що знижками я сплачую інші послуги на ВОГ , проте не надаю жодним чином іншим учасникам ніякої додаткової інформації - приїхав власник ТЗ , заправив , сплатив за паливо , з бонусів сплатив за обід чи вечерю і поїхав далі .
Так само маєш умовний кешбек з карток АТБ , коли бачиш цінник менший саме за сплату карткою АТБ в магазині .
Доречі , щоб умовно отримати максимальну знижку в розмірі 3000 грн , необхідно купити саме українського товаровиробника саме у магазині що є в переліку і лише на наступний місяць , при тому що є додаткова умова у вигляді розкриття інформації .
Гроші зайвими не бувають , проте згадуючи нашого співрозмовника який за прибуток у вигляді піци через валютообмін отримав бан в Авалі , і відтепер має схожу реакцію в Абанк ( куди відправив сухий залишок в розмір 100 баксів ) , я пишу про Ігоря Олексійовича .
Згоден купувати будь-де і будь-що коли це треба , а не заради майбутньої вигоди .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 945 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 09:55

ramzes4 написав:
  jabba написав:ramzes4 А как технически это осуществить?

Вам треба підключити для нарахування картку банку А.
Виплата може йти на картку "Зроблено в Україні" банку Б. Картку банку Б для виплати ви оберете в Дії.

Простий варіант. В деяких банках А (Sense, ПУМБ) підключити для нарахування картку можна прям через меню, тупо обираєте картку та вказуєте, що хочу щоб по ній нараховували кешбек.

• Випускаєте картку "Зроблено в Україні" в банку Б, де хочете отримувати виплати
  • В банкінгу банку А підключаєте для нарахувань потрібні картки банку А.
  • В Дії обираєте для виплат потрібний банк Б
.
Трохи складніший. В деяких банках А (як мінімум Глобус, Приватбанк) нюанс в тому, що нема окремої процедури підключення картки для нарахування. Можна тільки в комплексі випустити картку "Зроблено в Україні" та підключити для нарахування всі картки.

• Випускаєте картку "Зроблено в Україні" в банку Б, де хочете отримувати виплати
  • Випускаєте картку "Зроблено в Україні" в банку А, що одразу підключить для нарахувань всі картки банку А.
  • В Дії обираєте для виплат потрібний банк Б
.

А Вы уверены что по картам банка А вообще будет начислен национальный кешбек, если в Дии будет привязана карта банка Б?
Это возможно сработает только там, где в приложение можно добавлять карты других банков.
Например в моно банке пропала кнопка открыть карту нацкешбек после открытия этой карты в другом банке.
jabba

Подякував: 358 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 10:04

sens написав: Згоден купувати будь-де і будь-що коли це треба , а не заради майбутньої вигоди .

Покупать надо то что надо. А вот платить надо смотря чем выгоднее - за одни покупки одной картой одного банка а за другие уже другой картой но то8го же банка а за третье - картой второго банка и т.д.
Я думаю что вы слишком преувеличиваете возможные проблемы от трат 30.000 в месяц на товары отечественного производителя, особенно если имеете официальный доход в достаточном количестве.
jabba

Профіль
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 10:27

jabba написав:Покупать надо то что надо. А вот платить надо смотря чем выгоднее - за одни покупки одной картой одного банка а за другие уже другой картой но то8го же банка а за третье - картой второго банка и т.д.
нет. за всё кроме комуналки платить надо картой пиреус. комуналку пумбой
Wirująświatła

Подякував: 2412 раз.
Подякували: 3370 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 10:31

jabba написав:
  sens написав: Згоден купувати будь-де і будь-що коли це треба , а не заради майбутньої вигоди .

Покупать надо то что надо. А вот платить надо смотря чем выгоднее - за одни покупки одной картой одного банка а за другие уже другой картой но то8го же банка а за третье - картой второго банка и т.д.
Я думаю что вы слишком преувеличиваете возможные проблемы от трат 30.000 в месяц на товары отечественного производителя, особенно если имеете официальный доход в достаточном количестве.
Підтримую тези
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 10:40

Wirująświatła написав:
  jabba написав:Покупать надо то что надо. А вот платить надо смотря чем выгоднее - за одни покупки одной картой одного банка а за другие уже другой картой но то8го же банка а за третье - картой второго банка и т.д.

Вы агент пиреуса? По секрету скажу, шо кешбеки бывают и больше 2%. Шоб Вы поняли всю глубину своих заблуждений - Варус дает 10% чистыми скидки при оплате картой ОТП, в Сенсе карта АТБ кроме скидок еще 0,5+2% и т.д.
jabba

Профіль
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:10

jabba написав:
  Wirująświatła написав:

Вы агент пиреуса? По секрету скажу, шо кешбеки бывают и больше 2%. Шоб Вы поняли всю глубину своих заблуждений - Варус дает 10% чистыми скидки при оплате картой ОТП, в Сенсе карта АТБ кроме скидок еще 0,5+2% и т.д.

З моїм офіційним джерелом достатньо 2% у Піреусбанк на вінкард ,яка працює як віртуальна картка , за потреби її поповнюю на суму покупки. Для поповнення по р2р у мене Аккорд і безкоштовно ліміт 100к грн, по СЕП з укргазекобанк . В обох банках кошти під 5%. Нагадайте що гарного в національному кешбеку? Доречі дешевше за кешбек це базар і готівка.
sens

Профіль
3
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:12

Wirująświatła написав:

Скільки можна адрес сплачувати,у яких містах України чи з цим питання?
sens

Профіль
3
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:18

jabba написав:

По-перше,я багато їзжу за кермом. Які АЗС дадуть окрім своєї знижки, додатково 10%?
По-друге, овочі і фрукти купляю виключно на ринку, якщо дешевше на 10-30% нащо та картка з кешбек?
По-третє ,який сервіс окрім ПУМБ дає кешбек,так щоб від НК було ще додатково 10%?

Щодо витрат на щось дороге і цінне в цій темі буде недоречно вказувати. Так що , ви вже тричі згадали що хто чесно працює і отримує офіційно зп нічого боятися, тому вам також задав ТРИ питання,в яких випадках ця ініціатива від керманичей буде в нагоді?)
sens

Профіль
3
  #<12345 ... 9>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість