Після завершення війни з України виїде від 20 000 до...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 14:17

Re: Після завершення війни з України виїде від 20 000 до...

Wirująświatła написав:flyman
У Шотландії шукають доглядача безлюдного острова Ханда із зарплатою $1800 (79 000 грн)

На острові – лише птахи. Від вас потрібні відповідальність і водійські права. Вам нададуть затишний дім та неймовірні краєвиди.

https://t.me/voynareal/107000

1. зачем вп, там что есть дороги?
2. где там тратить $1800
в заголовку зазначено 31$/рік
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 14:20

Wirująświatła написав:важно не кто куда выедет, а где они будут платить налоги и тратить деньги. Ранее в Украине была дешевая жизнь и это многих с доходами в у.е. удерживало. Знаю людей чьи дети учились, а потом начали работать в Польше, но родители не спешили к ним на пмж, потому что соотношение доходы/затраты в Украина было интереснее. Если это соотношение ухудшится выедут очень многие, даже кто не планировал.

Саморелирующая система: больше богатых уедут - дешевле жизнь станет в Украине - больше приедет . 😅

Якщо хтось дуже «важливий платник it- них податків» зараз буде мені розказувати, що мені перестануть платити пенсію - відповідаю зразу - «знаю, готовий» :P
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 14:37

Hotab написав:
  Wirująświatła написав:важно не кто куда выедет, а где они будут платить налоги и тратить деньги. Ранее в Украине была дешевая жизнь и это многих с доходами в у.е. удерживало. Знаю людей чьи дети учились, а потом начали работать в Польше, но родители не спешили к ним на пмж, потому что соотношение доходы/затраты в Украина было интереснее. Если это соотношение ухудшится выедут очень многие, даже кто не планировал.

Саморелирующая система: больше богатых уедут - дешевле жизнь станет в Украине - больше приедет . 😅

Якщо хтось дуже «важливий платник it- них податків» зараз буде мені розказувати, що мені перестануть платити пенсію - відповідаю зразу - «знаю, готовий» :P
система саморагуліруюча :mrgreen:
шоб меньше приїхало :mrgreen: - цим в нас багато структур займається. В них гарно це виходить.
flysoulfly

Подякував: 1888 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 14:51

GALeon написав:
Wirująświatła написав:flyman
У Шотландії шукають доглядача безлюдного острова Ханда із зарплатою $1800 (79 000 грн)

На острові – лише птахи. Від вас потрібні відповідальність і водійські права. Вам нададуть затишний дім та неймовірні краєвиди.

https://t.me/voynareal/107000

1. зачем вп, там что есть дороги?
2. где там тратить $1800
в заголовку зазначено 31$/рік
новая "работа мечты"

помнится прошлыми такими вбросами муниципалитеты просто пытались привлечь внимание туристов, и потом были скандалы, когда выяснялось что никакой там работы с полным пансионом нет и не планировалось
2587715

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 15:45

Hotab написав:Саморелирующая система: больше богатых уедут - дешевле жизнь станет в Украине - больше приедет
доказано афганистаном и ко. толпа желающих на въезд.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 15:50

Wirująświatła написав:
  Hotab написав:Саморелирующая система: больше богатых уедут - дешевле жизнь станет в Украине - больше приедет
доказано афганистаном и ко. толпа желающих на въезд.
а у них было когда-то иначе?
2587715

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 січ, 2025 16:02

R2 написав:Пропонуємо до обговорення:
Після завершення війни на Україну очікує велика хвиля еміграції економічно активного креативного класу, що стане великим ударом по економіці.

Дивися повний текст
Після завершення війни з України виїде від 20 000 до 75 000 ІТ-фахівців — прогноз

Так и будет .
Кого обидели с сортностью, особенно если не интегрирован в украинские процессы, выедут на ПМЖ или как минимум в диджитал номадизм, наверстывать упущенное во время самоизоляции. Меньше квалифицированных людей - примитивней экономика , инфраструктура, номенклатура товаров и услуг производимых для внутреннего рынка
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

#<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор