Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Це твої фантазії все, що я кудись не йду, я повістки не бачив, та й мова тут не про мене, мова про силовиків. І про те, щоб не було перепони їх мобілізовувати! Хоча деяких вже треба саджати.
Родина заступниці генпрокурора Вдовиченко має російські паспорти та веде бізнес у Криму
Це твої фантазії все, що я кудись не йду, я повістки не бачив
А коли повістки не бачив наприклад Детройт, то в тебе до нього претензії є. Ти коли чекаєш на Детройта в ТЦК, вже готовий до нього в підрозділ? Чи навіщо він там без підлеглих, яким є ти?
Це твої фантазії все, що я кудись не йду, я повістки не бачив
А коли повістки не бачив наприклад Детройт, то в тебе до нього претензії є. Ти коли чекаєш на Детройта в ТЦК, вже готовий до нього в підрозділ? Чи навіщо він там без підлеглих, яким є ти?
Він доводить, що не повинен воювати взагалі. При тому що військовий.
Чого ти до мене причепився? Он почитай, що відбувається через таких військових, що не хочуть воювати, через корупцію, через силовиків, через нелюдське ставлення до людей і т.д.
hxbbgaf написав:Чого ти до мене причепився? Он почитай, що відбувається через таких військових, що не хочуть воювати, через корупцію, через силовиків, через нелюдське ставлення до людей і т.д.
все це через безкарність і пропаганду таких ждунів як ти.
Може тому що у тебе багато вимог до всіх оточуючих (охоронці, таксисти, в.пенсіонери, поліцейські, «бики» , які в тебе асоціюються з тими, хто тебе били в школі, всі медійні, кого ти бачив по ТВ) , але до себе вимог ніяких? Ти є прикладом , як треба йти в ТЦК добровольцем, чи ти не виконав навіть вимогу прибути на ВЛК до 4 червня на підтвердження своєї непридатності?
При тому що військовий.
Ні, він давно не військовий. І його не готували 25 років до війни, він викладав предмети в аудиторії. Тобто як і ти, нема фаху воювати. Чому ти його відправляєш, а себе ні?
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 07 лис, 2025 23:53, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf написав:Чого ти до мене причепився? Он почитай, що відбувається через таких військових, що не хочуть воювати, через корупцію, через силовиків, через нелюдське ставлення до людей і т.д.
все це через безкарність і пропаганду таких ждунів як ти.
Ще один прибічник батога і батога, який сам не збирається воювати і пише маячню. Чого це я маю буди ждуном, та ще в Києві, це на Донбасі такі були, всі вже бачили, що відбувається, коли приходять кацапи, по собі судиш чи що, хіба що серед ментів є такі, он на окупованих територіях майже всі вони служать ворогу, та ще й катують наших. Яка там пропаганда, там люди самі все бачать своїми очима. А що не воюють всі оці категорії, тут винна тільки влада. Якби вони воювали, вже була б кава в Ялті. Через нелюдське ставлення і відсутність справедливості.
Може тому що у тебе багато вимог до всіх оточуючих (охоронці, таксисти, в.пенсіонери, поліцейські, «бики» , які в тебе асоціюються з тими, хто тебе били в школі, всі медійні, кого ти бачив по ТВ) , але до себе вимог ніяких? Ти є прикладом , як треба йти в ТЦК добровольцем, чи ти не виконав навіть вимогу прибути на ВЛК до 4 червня на підтвердження своєї непридатності?
Ну, вони тут доводять, що не мають воювати взагалі. А я вважав, що прикладом тут мають бути таки професійні військові, що офіцерська честь щось означає. Мабуть, помилявся..
hxbbgaf Військові і воюють. Але Детройт не військовий. Він був ним колись, багато років тому. Як і ти колись був торгашом на базарі. А зараз ти професійний марафонщик, один на весь форум дивишся ТВ
Hotab написав:hxbbgaf Військові і воюють. Але Детройт не військовий. Він був ним колись, багато років тому. Як і ти колись був торгашом на базарі. А зараз ти професійний марафонщик, один на весь форум дивишся ТВ
В 43 вже стають не військовими, коли для дійсно не військових мобілізаційний вік до 60. Круто вигадали! Тим часом проблеми наростають, почитай он що Чорновол каже: