Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
сегодня собственными глазами увидел "мобилизацию", выхожу из магаза , подлетает машина не бусик , выскакивают два непридатных и не той вус кг на 30 тяжелее меня,каждый , я сделал морду кирпичём и уверенно продолжил путь , боковым зрением вижу они посмотрели на меня быстрым опытным взглядом но не при,бались и подошли к челу который курил рядом , ваши документы? услышал краем уха, . схватили и уехали
Vadim_ написав:сегодня собственными глазами увидел "мобилизацию", выхожу из магаза , подлетает машина не бусик , выскакивают два непридатных и не той вус кг на 30 тяжелее меня,каждый , я сделал морду кирпичём и уверенно продолжил путь , боковым зрением вижу они посмотрели на меня быстрым опытным взглядом но не при,бались и подошли к челу который курил рядом , ваши документы? услышал краем уха, . схватили и уехали
Це по-божому ще, он бабця в магазині розповідала, я писав, чатують біля поліклініки спеціально на хворих людей, схопили онука, кинули в якусь кімнату 10 метрів маленьку де всі стоячи, кажуть пісяти тут будуть в баночку, ставляться як до скота, какати - ваші проблеми, всі придатні. всіх з купою хвороб в палатку на холод, потім окоп, звідти теж не випускають пісяти в баночку.
Тим часом ТЦК хочуть відкрити навіть у селах. t.me/voynareal /128226 Подає проект про "виконання обовя'зку" іншими сама прем'єрка, скуповувачка лондонської нерухомості для брата-ухилянта.
Скільки хлібних посад для блатних ще настворюють, охоронці, силовики, молоді відставники, диванні офіцери, центри з дослідження всесвіту, всі чинуши і силовики, шо числяться на окупованих територіях, і т.д. вже всіх не вміщують. Звичайно, що хапати будуть не отаких боронителів дуп, яких тільки на цьому заході були сотні біля всієї цієї епічної камарільї:
hxbbgaf написав:Тим часом ТЦК хочуть відкрити навіть у селах.
пізно надумались. Держава пішла з сіл. Урізала школи, поліклініки, дільничих інспекторів. Сільради лишають одну на декілька сіл тому і військовий облік в селах закривається, тут хіба перекласти функції тцк на директора школи та місцеву похоронну команду . Нагрузити паралельними функціями.)