|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: П'ят 20 бер, 2026 19:50
BIGor Без зв'язків. Законно.
Ну так значить не гречкосій же? Знімайте куфайку, і досить постити цю маячню. По питанню щодо «гречкосії першу чергу» відповіді я так розумію не чекати? Як і абирвалг зі своїм «вам дозволено не воювати» злився в пошуках пруфів. Ви ж теж законно виїхали?
Не «виїхав» , а вільно їжджу на роботу і назад. І можу параграф і пункт постанови КМУ назвати. А ви? (Але можете не виправдовуватись, просто знімайте куфайку гречкосія ) Ви що, з тих хто живе по правам АУЕ?
Справа в тому що саме ви і такі як ви ввели (надумали) якусь ієрархію і різні начебто права/обовязки . А мене питаєте про АУЕ..
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2595 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 20:08
Hotab написав:Не «виїхав» , а вільно їжджу на роботу і назад.
Ми всі тут дуже раді за Вас! Hotab написав:Ну так значить не гречкосій же?
Можу сказати що в Україні я нижчий сорт. Hotab написав:Справа в тому що саме ви і такі як ви ввели (надумали) якусь ієрархію і різні начебто права/обовязки
Ми вже тут все вияснили - після 24.02.2022 все в цій країні обнуляється, ніхто нікому ніщо не винен. Але в результаті вийшло "Всі тварини рівні, але інші рівніші". Почитайте якось на вихідних "Скотний двір" Дж. Оруела.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 1921 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 20:11
BIGor Ми всі тут дуже раді за Вас!
Мені без різниці, я просто поправив вашу помилку, мета якої була натякнути «ти теж бігунець». Можу сказати що в Україні я нижчий сорт.
По вашій же (ви її видумали) класифікації нижчий сорт воює, а не виїхав, лукавий ви наш. Ви самі себе заплутали. Визначтесь врешті, ви до кого))
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 20:25
BIGor написав:Я вже писав, заплачено 0 грн 0 коп. Без зв'язків. Законно.
Скоріш за все, як супроводжуючий людини з інвалідністю? Таких чимало встигли проскочити
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8304 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 20 бер, 2026 20:30
Faceless написав:BIGor написав:Я вже писав, заплачено 0 грн 0 коп. Без зв'язків. Законно.
Скоріш за все, як супроводжуючий людини з інвалідністю? Таких чимало встигли проскочити
І скоріше за все давно мав повернутись. Але як зручно розказувати про справедливість, законність, самому наплювавши на закон. 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 20:43
Hotab написав: Faceless написав:BIGor написав:Я вже писав, заплачено 0 грн 0 коп. Без зв'язків. Законно.
І скоріше за все давно мав повернутись. Але як зручно розказувати про справедливість, законність, самому наплювавши на закон. 
Ну формально там немає відповідальності за неповернення. Ніби
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8304 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 20 бер, 2026 20:52
Faceless написав:Hotab написав: Faceless написав:[ Скоріш за все, як супроводжуючий людини з інвалідністю? Таких чимало встигли проскочити
І скоріше за все давно мав повернутись. Але як зручно розказувати про справедливість, законність, самому наплювавши на закон. 
Ну формально там немає відповідальності за неповернення. Ніби
Можливо А обовʼязок повернутись є)
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:19
Faceless написав:BIGor написав:Я вже писав, заплачено 0 грн 0 коп. Без зв'язків. Законно.
А ти телепат? Ящо такі здібності маєш - то ти супер необхідний в ЗСУ.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:20
Hotab написав: Faceless написав:BIGor написав:Я вже писав, заплачено 0 грн 0 коп. Без зв'язків. Законно.
І скоріше за все давно мав повернутись. Але як зручно розказувати про справедливість, законність, самому наплювавши на закон. 😅
Хто мав повернутись? Де в законі таке написано? Вищий сорт придумує неіснуючі закони і правила. А по друге я написав же, що закон не поруший, прочитай повільно шевеля губами. Можеш прочитати декілька раз, якщо з одного разу не доходить.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:23
Скоріш за все ти доглядаєш за людиною з інвалідністю, такі чимало зробили відстрочку, і вже 4 роки собі сидять на теплому дивану і розказують, як і хто виїхав.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
2