Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Faceless написав:А шо, проходження огляду якось гарантує здоровʼя?
То воно гарантує здоров'я тільки для обмежено придатних, а для професійних військових офіцерів ні?
Взагалі нікому нічого не гарантує. Я більше скажу, стан здоровʼя багатьох типу "обмежено придатних" по бамажці 25 літньої давності може бути набагато кращим, ніж у тих, хто завжди був "необмежено придатний" і навіть проходив огляди
Hotab написав:А винуваті в ній всі, і абирвалги що дають, і клерки що беруть.
Це один з прийомчиків манупуляції, переведення провини однієї групи на всіх. Я, наприклад ніколи не давав хабарі. А ти кажеш що винні "всі". Значить брешеш.
Faceless написав:Я більше скажу, стан здоровʼя багатьох типу "обмежено придатних" по бамажці 25 літньої давності може бути набагато кращим, ніж у тих, хто завжди був "необмежено придатний" і навіть проходив огляди
Ну наприклад якщо "непридатні" 25 років тому мали епілепсію, то вони вилікувались через цей час? Чи як? Чи придатні захворіли епілепсією і туберкульозом за цей час? Тільки не треба тут розказувати, що епілепсія чи інші вроджені хвороби лікуються в Україні.
Hotab написав:А винуваті в ній всі, і абирвалги що дають, і клерки що беруть.
Я, наприклад ніколи не давав хабарі. .
Розкажи як ти прорвав кордон
переведення провини однієї групи на всіх.
Не на «всіх» , а на обидві групи. Яка дає , і яка бере. Тобто «всіх» учасників цього дєйства. А не «з однієї групи». Цих груп дві. Тобі невідомо про відповідальність за давання? Значить брешеш.
мали епілепсі
Якраз оце і є маніпуляція. «Обмежено придатні» , яких змусили перепройти медкомісію, не обмежуються епілепсією. Ти по якому діагнозу тікав? А зараз цей діагноз вже придатний?
Faceless написав:Я більше скажу, стан здоровʼя багатьох типу "обмежено придатних" по бамажці 25 літньої давності може бути набагато кращим, ніж у тих, хто завжди був "необмежено придатний" і навіть проходив огляди
Ну наприклад якщо "непридатні" 25 років тому мали епілепсію, то вони вилікувались через цей час? Чи як? Чи придатні захворіли епілепсією і туберкульозом за цей час? Тільки не треба тут розказувати, що епілепсія чи інші вроджені хвороби лікуються в Україні.
Фразу "здоровʼя багатьох з" ви вже не здатні осягнути? Ваша дешева маніпуляція з епілептиками, яких доля відсотка, тут взагалі ні до чого. Краще розкажіть про "обмежено придатних" з умовною пооскостопістю
Faceless написав:А шо, проходження огляду якось гарантує здоровʼя?
То воно гарантує здоров'я тільки для обмежено придатних, а для професійних військових офіцерів ні?
Взагалі нікому нічого не гарантує. Я більше скажу, стан здоровʼя багатьох типу "обмежено придатних" по бамажці 25 літньої давності може бути набагато кращим, ніж у тих, хто завжди був "необмежено придатний" і навіть проходив огляди
Може і бути, але вірогідність більша, що навпаки. То нехай всі прийдуть і пройдуть, а не тільки обмежено придатні.
продовжують катувати людей! У Харкові сім працівників ТЦК повалили на землю чоловіка і жорстко побили його. Під час інциденту також постраждала жінка — її штовхнули так сильно, що вона впала і ударилася головою об асфальт.
Україна має достатньо мобілізаційного резерву, щоб воювати ще 10 років, і навіть більше, — нардеп Мережко Свого сина відправляти знов не планує. Що за люди? Люди, це якийсь сюр!