|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Суб 09 тра, 2026 20:45
hxbbgaf написав: Hotab написав:hxbbgaf має право на зброю, саму зброю
А у цих як обовʼязків по захисту зʼявилось більше ніж у тебе? 😅
Так обмежено придатним всім сказали терміново бігти в ТЦК навіть без повісток. Це в більшості люди, які ніколи не тримали зброї в руках. А чому так не сказали тим, хто має право на зброю? Де логіка?
Це типу пройшло 3 тижні і ти забув що тобі з цього приводу пояснював Фейслес? А про «48 років , а не 43» ти вже теж забув? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2608 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 09 тра, 2026 20:46
Vadim_ написав:гасити пожежу повинен тракторист а не пожежник? , захищяти комбайнер ,а де військові? не той вус
А хіба тебе не військові захищають? 😅 Чи ти тракторист в окопі? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 09 тра, 2026 20:51
Hotab написав: Vadim_ написав:гасити пожежу повинен тракторист а не пожежник? , захищяти комбайнер ,а де військові? не той вус
А хіба тебе не військові захищають? 😅 Чи ти тракторист в окопі? 😅
Військові, але ж отакі, яких силою притягли і зробили військовими, часто непридатних по здоров'ю: Ситуація, за словами військових, стала майже звичною: з десяти осіб, яких направляють до підрозділу, приблизно троє мають обмеження щодо здоров'я, двоє страждають на наркотичну залежність, ще двоє самовільно залишають частину, пише Hromadske .
А більшість реальних силовиків або заброньовані, або в тилових частинах, он я викладав відео, Гончаренко розповідав.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1686 раз.
- Подякували: 2396 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 20:55
Hotab написав:Це типу пройшло 3 тижні і ти забув що тобі з цього приводу пояснював Фейслес? А про «48 років , а не 43» ти вже теж забув? 😅
Та пам'ятаю, він вважає, що метою мобілізації має бути не перемога над ворогом, а покарання тих, хто йому не подобається, тому виступає за хапання хворих, бо вважає їх винними у тому, що вони хворі ("самі занедбали своє здоров'я", правда, про генетику, навколишнє середовище, травми і т.д. він нічого не чув), краще б уже мовчав. Про 43 я наводив посилання, там є військові пенсіонери саме за вислугою (над табличкою так і написано), яким і менше 45, і від 45 до 50, таких, взагалі, майже 50 тис.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1686 раз.
- Подякували: 2396 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 21:02
hxbbgaf Про 43 я наводив посилання, там є військові пенсіонери саме за вислугою
Ні, це надто швидко ти забув. Я тобі повторю: вони не пенсіонери за вислугою (і такого «прямо над табличкою» не написано) , вони пенсіонери, які звільняючись отримали право мати пенсію за вислугу років. «Право на пенсію за вислугу років» не дорівнює «звільнився за вислугою років». Давай повторимо і перевіримо засвоєння, ану скажи, чому нема звільнень в 43 за вислугою років? 😅 тому виступає за хапання хворих, бо вважає їх винними у тому, що вони хворі
І тут ти через 3 тижні забув, або свідомо брешеш. Він «виступає» за однакові обовʼязки, і тих хто занапастив здоровʼя, і тих хто його беріг і зміцнював. Так само як і бажання людини законно володіти зброєю ніяк не накладає на неї додаткових обовʼязків в порівнянні з тобою, який законно володіє психотропними препаратами і вживає їх . 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 09 тра, 2026 21:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 09 тра, 2026 21:09
А більшість реальних силовиків або заброньован
Пенсіонери не є «реальні силовики». І ясна справа не заброньовані. Силовиком людина перестає бути наступного дня , коли відбувався наказ про звільнення його. Незалежно скільки він був силовиком до цього: 3 роки як долярчик, чи 35 як Детройт.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-