Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Та ніхто ці простирадла не читає.. ти спитав за працевлаштування по збірці дронів? Скільки ти будеш ..., яким вказує хто має замість себе воювати? Може час показати позитивний приклад ?
just_sweet_j 6 ч. Це чоловік моєї сестри. Вони були з дітьми в машині. Поліцейські били машину руками, зброєю, виламували двері, били по склу, викручували руки та наставляли зброю на дітей, коли вони чіплялись за батька, якого поліціянти силою витягнули з машини! Його кинули на землю, наділи кайданки й таскали по асфальту намагаючись запхати в різні патрульні авто! У нього повністю розірваний одяг, йшла кров. Старша донька тримала на руках, бо не зрозуміло звідки кров. Поліціянти почали відтягувати її, залили очі балончиком. Дитина нічого не бачила і впала. Сестру, коли вона відкрила двері зі своєї сторони, інший поліціянт висмикнув за руку з машини, штовхнув на землю, погрожував автоматом, казав «я зараз стріляти буду» потім хотів задути балончиком, сестра благала не робити цього, адже в неї важкий ступінь астми. Чоловіка не відвезли до лікарні, повезли в Дарницьке РТЦК. Сестра наразі в лікарні з дітьми, у молодшої розрив звʼязок через те, що поліціянт скрутив їй руку, у старшої численні забої. Всі побої фіксуються зараз в лікарні. Що з чоловіком сестри невідомо. Прошу максимального розголосу 🙏 Також, буду вдячна за будь-який відеоматеріал у свідків цього неймовірного жаху!
Взагалі, щось тут як завжди не те з версією поліції, я не думаю, що стільки людей захищали б зухвалого порушника, який заклеїв номери і їздив по тротуару. Хоча, якщо правда, то за таке треба позбавляти прав (про це ніякі коментатори не пишуть). А ТЦК тут, взагалі, мав би бути ні до чого.
Знов все стерли. То люди, майте совість хо трохи. Ви поховались закордоном і закликаєте відправляти хворих на смерть, ще й сприймаєте мобілізацію як кару і відкрито кажете, що хворих людей треба карати смертю за те, що вони вам не подобаються, і мобілізовувати нездатних воювати, звісно, Україна вас не хвилює, тому мобілізувати підготовлених і тренованих ви не закликаєте, вам потрібна вічна війна тут і вічна соціалка там, тому вас чим гірше, тим краще, закликаєте до того, що призведе до масових безглуздих жертв, щоб довше тривала бійня і ви зловтішались, смерті в вас викликають посмішки та бажання жартувати, в бога ви не вірите, я теж вже в нього не вірю, але якась карма таки є, тут ви дарма це не прорахували.