Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
hxbbgaf написав: але якась карма таки є, тут ви дарма це не прорахували.
Оце і є твоя карма
В цій країні це карма всіх чесних людей, які не совали хабарів, не мають звʼязків чи не користувались ними для порушення закону. А ти звичайний троль, який ще й працює на кацапів, якби, дійсно, воював, то не викладав би тут знущальні провокації і радісні смайлики, бо радіти нічому, а теж обурювався тому, що відбувається - тотальна корупція, все заставлене крутезними
мене не обурює. Значить у них карма така а ти шось в прєдидущій жизні напартачив. Чи якось не так механізм карми працює? Шото ти забагато на себе береш коли говориш про всіх чесних людей. Наколотили такі як ти каші на майдані а розхльобувати за вас мають нормальні. Іди в тцк і відвойовуй свої цінності а не посилай замість себе поліцаїв їх влада тримає для своєї охорони а від тебе толку державі ноль.
Banderlog написав:мене не обурює. Значить у них карма така а ти шось в прєдидущій жизні напартачив. Чи якось не так механізм карми працює? Шото ти забагато на себе береш коли говориш про всіх чесних людей. Наколотили такі як ти каші на майдані а розхльобувати за вас мають нормальні. Іди в тцк і відвойовуй свої цінності а не посилай замість себе поліцаїв їх влада тримає для своєї охорони а від тебе толку державі ноль.
Ну, в реінкарнацію я не вірю. Хіба що на дітей, може, щось перенесеться, і те це не зовсім справедливо. Так що готуйся до відповідальності в цьому житті. Про Майдан я тобі відповідав вже і фоксіку і не раз, а ви все одно заладили одне і те ж, звичайні тролі. Чомусь у всьому звинувачуєте людей, а не янука, який побив студентів, що мирно стояли і нікого не чепали, з чого почалась вся масовість. До того ж, я там закон не порушував, мирно мітингував і жодного насильства не чинив взагалі. То одних поліцаїв тільки 141 тис., а на фронті, он Гончаренко каже, 100 тис.!
Влада більше боїться свого народу, ніж зовнішнього ворогу? Ті поліцаї разом з усіма іншими, що я вище перерахував, взагалі-то, ще й на шиї в народа сидять і на пенсію йдуть здоровими биками, і зарплату їм 2-й рік поспіль підвищують. За наш рахунок. Так що від них толк відʼємний. А держава існує на наші податки, вона має допомагати людям, а не навпаки. І стосовно війни, для кого писалась 17 стаття Конституції?
Banderlog написав:мене не обурює. Значить у них карма така а ти шось в прєдидущій жизні напартачив. Чи якось не так механізм карми працює? Шото ти забагато на себе береш коли говориш про всіх чесних людей. Наколотили такі як ти каші на майдані а розхльобувати за вас мають нормальні. Іди в тцк і відвойовуй свої цінності а не посилай замість себе поліцаїв їх влада тримає для своєї охорони а від тебе толку державі ноль.
Ну, в реінкарнацію я не вірю. Хіба що на дітей, може, щось перенесеться, і те це не зовсім справедливо. Так що готуйся до відповідальності в цьому житті. Про Майдан я тобі відповідав вже і фоксіку і не раз, а ви все одно заладили одне і те ж, звичайні тролі. Чомусь у всьому звинувачуєте людей, а не янука, який побив студентів, що мирно стояли і нікого не чепали, з чого почалась вся масовість. До того ж, я там закон не порушував, мирно мітингував і жодного насильства не чинив взагалі. То одних поліцаїв тільки 141 тис., а на фронті, он Гончаренко каже, 100 тис.!
Влада більше боїться свого народу, ніж зовнішнього ворогу? Ті поліцаї разом з усіма іншими, що я вище перерахував, взагалі-то, ще й на шиї в народа сидять і на пенсію йдуть здоровими биками, і зарплату їм 2-й рік поспіль підвищують. За наш рахунок. Так що від них толк відʼємний. А держава існує на наші податки, вона має допомагати людям, а не навпаки. І стосовно війни, для кого писалась 17 стаття Конституції?
поняття не маю. Я ту хрєнь ніколи не читав Яника можно звинувачувати хіба в тому, що не розігнав вас к хєрям і втік в росію. Ти чогось думаєш що відповідальність має тільки початись колись і відкидаєш мисль що люди не тільки сіють а і вже пожинають те що посіяли раніше. По хорошому засунуть би тебе в окопну грязь безвилазно на півроку, з якимсь обичним дяжьком напару.
Ну, зрозуміло, думаєш, все зійде з рук, що ни зроби. Роби що хочеш, а ще, як нема совісті, то, взагалі, ніяких гальм.. Але помиляєшся. Я навіть стикався не раз з речами, які не можна пояснити, так що не все так просто. А в тому, що по-звірячому лупцював студентів, викрадав активістів, калічив, вбивав, влаштував тотальну корупцію, кумівство, переробив під себе незаконно Конституцію, став агентом кремля, зрадив президентську присягу Україні (зараз і відкрито, що він там казав в мокві вже?) і т.д., за це в януковича відповідальності нема? Святий? Жги дальше, як в вас там кажуть. Я, взагалі-то, на Майдані стояв проти свавілля, побиття і викрадення людей, проти тотальної корупції і кумівства, диктатури, цензури, за свободи, за права людей, за дотримання закону, за європейські цінності... Де це все? Зараз я бачу, що все це в нас тільки посилюється, проти чого я стояв! І з ворогом воювати б пішов, в міру своїх можливостей, але ж не у Скелю, викладав тут купу відео, як там катують людей, скільки людей вже закатували, а потім відправляють в перший і останній нерівний бій, аби відправити на безглузду смерть, а мені дорога хіба що туди..