абсолютну більшість з того мільйона офіцерів не мобілізують
З 15 мільйонів абирвалгів теж «абсолютну більшість не мобілізують».
Як це рівні,
Отак
|
|
Hotab , я довольно давно на форуме и стараюсь читать по-максимуму, но я пока что ни разу не видел твою историю(возможно пропустил) - почему именно ты не воюешь?
А то, что ты явно не на фронте - очевидно из твоих постов. Если ты воевал с 02/2022 и далее, получил ранение и по этой причине списан, то респект и уважуха. А если ты просто на пенсии по возрасту 45 лет(судя по постам, тебе более 45 лет) и загоняешь всех, кто не имел к военному делу никакого отношения и за счет них ты жил все годы до 45 лет - то это высшая степень скотства. Все профессиональные военные должны служить даже не до 45, не до 60 лет, а до смерти(!!!) в условиях войны. Востаннє редагувалось Damien в П'ят 01 тра, 2026 23:14, всього редагувалось 1 раз.
Damien
Нема такої підстави для звільнення під час війни.
Це хто? Які критерії? Я знаю що таке професіонал своєї справи, якою займається. Це про рівень знань, вмінь, навичок . А що таке професійний «воєнний», « професійний вчитель», « професійний торгаш базару », «професійний бібліотекар» - не знаю. Розкажи мені що це таке?
А ти до коли повинен служити? Чи ти «професійний цивільний» і це константа ? 😅
Кого «Всєх»? Тебе кудись заганяв?
Всі ми народились такими. Справа наживна. І у тебе вийде за потреби. Hotab , судя по ответу, ты ухилянт даже не в квадрате, а в кубе.
В 2022 -2026 не воевал, просто военный "пенсионер" по возрасту. Возраст 48 лет военный пенсионер - воевать не нужно, 48 лет тракторист - паковать в бусик и воевать нужно. Так? Крайне рекомендую тебе в таком случае спрятаться до конца войны и не пиз...ть. Damien
Це по якому отвєту? Я тобі ще не відповідав, Я тобі поставив прості уточнюючі питання, на які ти не здатний відповісти.
Парі на 2 тис дол , арбітр вибраний тобою модератор. Я надаю пруфи - ти платиш.
Крайнє рекомендую тобі сходити на …
Нема такого ні з законодавстві , ні в реальності, ти брешеш. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 тра, 2026 00:30, всього редагувалось 1 раз.
Hotab , я тебе с самого начала сказал - дай пруфы, что ты воевал 2022-2026, ранен, поэтому сейчас списан и не воюешь и тебе респект и уважуха. Но ты начинаешь гнать пургу.
Честно, за последний год я устал читать твои допысы другим про "иди воевать". При том, что пилот, на обучение которого Украина потратила миллионы- почему-то не воюет Damien
А за щоку тобі не дать? Хто ти такий щоб перед тобою хтось тут виправдовувався? Ти сам скільки захищав, щоб ставити іншим ці питання?
Можеш поставити в ЧС і не читати. Ці «дописи» на свою адресу отримують лише ті , хто як ти сам ніхто і ніде, а питає «а ти чому нє..». Поки ти не ставив мені такі питання, і тебе ніхто нікуди не заганяв. Hotab , я не захищав. Потому, что не получал бабло с молодости и до пенсии как военный(в отличие от тебя), меня не обучали бесплатно как пилота. Это твоя задача защищать, потому что тебе много лет за это платило государство - чтоб в случае беды ты стал на защиту.
Ты думаешь, что, когда ты перешел на на українську, тебя освободили от этого? Ты ж херсонец(или как там правильно для жителей Херсона), для тебя родной язык другой. Ты - лицемер Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати
Ну так ти ухилянт. Хоча маєш наглість цей ярлик вішати іншим. Лицемірство і наглість.
Нема звʼязку «бабло за роки служби» з майбутньою гіпотетичною війною . Як і працівник швидкої допомоги чи пожежний отримує бабло сьогодні і зараз за свою зміну. Хоч спав цю зміну, хоч «воював». А за роботу на війні - він отримує нове бабло.
Це і моя задача, і твоя. Так каже і закон і здоровий глузд. Тільки тому, що тобі страшно - це не причина тобі ухилятись,
Не «за ето». Там в графі де я розписувався в тих роках за зарплату не було написано «за 2023 рік». Там було вказано інші періоди . А от в роки широкомасштабної я отримував і розписався вже за ці роки. Усвоїв прості речі?)
Ти думаєш якщо спілкуєшся російською, то обовʼязок зникає зразу? 😅
Що означає це слово? Народжений там, скількись років прожив? Чи щось ще? (Це все буде друге питання після «професійний військовий» на яке ти не здатний відповісти))
Надто багато штанг у тебе сьогодні. Виглядаєш недолугим дурачком. Рідна мова (мова батьків, школи) у мене українська. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 тра, 2026 00:31, всього редагувалось 1 раз.
Hotab , ну, в общем понятно - ты не только ухилянт, но и балабол.
Подтвердилось то, что ты действительно не воевал 2022-26. Подтвердилось то, что ты паразит(причем паразит, которому государство платило много лет, чтоб он таким не стал), пытающийся выжить за счет трактористов. Ты привык общаться с собеседниками типа Мухи - нет, тут другой случай ЗЫ - был бы поумнее, то понимал бы - переход на маты и другие оскорбления - это проигрыш в интернет общении
|
|