Ой. А я только что сам борщ сварил на семью. Надо было Вас позвать. Вам надо в США. Тут народ сам не готовит почти.
Я не кухар, з мене була вся технічна сторона- реклама, сайт, обладнання, договори, гроші, облік, різні служби контролю. Все інше це дружина, плюс десь 3 кухаря постійних, окремий кондитер по договору та ще один на вареники, не в штаті. Яким чином я в US попаду, хочу розвивать бізнес кайтерингу на прикладі українського? Я нічого не знаю за бізнес в US, це може буть зовсім інша історія, це потрібно все прощупать власними очима, звички харчування місцевих.
fox767676 написав:Нам преподаватель в вузе так сказал - "Если меня и студента X посадить в спортзал, то он накачается за месяц-два, а мне никакой кокаин со стероидами не поможет догнать его. Поэтому мозги надо качать прежде всего в молодости." Прокачаные мозги это огромный шанс как минимум смягчитьь для себя последствия общих катаклизмов, а если еще не чураться грамотного взаимодействия с системой,то это хороший шанс быть всегда на коне
Це відомий факт, що ВУЗ в першу чергу вчить вчитись. Але відомий не для всіх. Підвальний халамидник з 8-класником думають, що якщо купив однуху на 4 чоловік і будку-недобуд для одинокого алкоголіка з волохатим валиком - то вже успішний успіх. Ну в порівнянні з сільськими однокласниками - думаю що точно успіх. Там більшість скоріш за все спивається в селі. А от маючи такі досягнення, шукати і просити повагу на фінансовому форумі - ну таке собі.
Hotab написав:Це при якій ціні стрижки? Бо за 500-600 грн я максимум за брови можу сказати, і то лише підстригти, не просапувати (хоча частіше дєвочка сама пропонує). А от в ніс і вуха я за цю суму якось не запрошую)
Від 850 за стрижку+бороду. І якось в барбершопах майстри самі хлопці
У нас подешевле. Правда, уже года полтора не был, может, цены выросли. Но никакой "епіляціі/депіляціі" не предлагали.
Та то гучно сказано. Просто віск на ватній паличці для видалення волосся з ніздрів, вух, між бровами. Нічого екстраординарного. Власне я б і не знав, якби майстер сам не запропонував. Щодо дорого - за моїми враженнями у Львові ще дорожче.
rjkz написав:А я только что сам борщ сварил на семью. Надо было Вас позвать. Вам надо в США. Тут народ сам не готовит почти. Мы иногда на пляж на пикник выбираемся (там столики по кругу стоят), жена обычно пиццу печет, что-то еще берем. А народ большие гулянки организовывает с кейтерингом и развлекаловкамми. И неплохо платят за это. Я как-то видел на террасе соседнего билдинга семья устроила торжество - человек 8 было за столом. С официантами, поварами, басбоями, грилем...чуть-ли не персонала было больше чем людей за столом.
Ох і економите бабла стільки! І на стрижках, і на манікюрі/педікюрі, і на приготуванні їжі, і самі багато чого ремонтуєте... і мабуть, ще на чомусь не одному економите гроші... - та тут зараз Хотаб, Фейслес і ще деякі форумчани усвідомлять, що вони ВЖЕ за своє життя проср... ой, втратили(не зекономили), як мінімум на одну квартиру!
Як так?
Дивлячись яку, якщо типу смарту на Левандівці - десь так і є. Я це усвідомлюю і ні краплі не жалкую. Як і за витрачене в кафе/ресторанах (хоча і готую регулярно). Так само, як не жалкую, що встиг трохи поїздити по закордонам поки це було можливо. Якщо вже нікуди ніколи не випустять хоч є що згадати. Гроші самі по собі не приносять задоволення, для того їх потрібно витрачати. Кожному своє, я живу не заради квартири на Левандівці
Сибарит написав:Туриста своего у меня не было, давали покататься. Остальной путь точно такой же. Салют действительно тяжеловат, но весьма удобен. И бегал без всякого обслуживания. Вот в Школьнике, помнится, пришлось научиться перебирать заднюю втулку, чтобы тормозил.
коли відмінник медаліст, а так і не навчився скейлити картинку
Тапок автоматично підганяє картинки, тож мені просто не видно, якщо щось не так
Бетон написав:недавно видел назначение какого-то главного СБУшника - фото на дорогую камеру типа он на фотосессии на фронте, с бородкой из барбершопа, дорогие очки, чистая одёжка, и броник зачем-то.
про СБУшников тоже есть...
Полковник СБУ Дмитро Бакаєв застрелився у своєму кабінеті в Києві. Він залишив передсмертну записку, у якій пояснив причини самогубства.
Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на джерела у правоохоронних органах. За даними правоохоронців, у службовому кабінеті було виявлено тіло заступника начальника першої служби Управління спецзв'язку СБУ Дмитра Сергійовича Бакаєва, який народився 1976 року. Повідомляється, що трагічний інцидент стався ще 25 серпня.
Так, на тілі чоловіка було виявлено вогнепальне поранення голови, що проходить крізь праву скроневу ділянку. Поруч з ним знайшли пістолет Макарова, який є службовою вогнепальною зброєю.
Як повідомило джерело, причиною смерті став кредит на житло. Бакаєв розраховував на 30 тисяч грн від держави, обіцяні тим, хто працює на фронті, але не бере участі у бойових діях. Однак йому не вдалося отримати ці виплати.
Біля тіла полковника також знайшли передсмертну записку. У ній Бакаєв пояснив причини такого відчайдушного кроку.
"В моїй смерті прошу винити Пучкова А.В. за його особисте упереджене ставлення до мене, нівелювання статусу як працівника, приниження моєї честі та гідності, постійні причіпки до роботи, яку я виконую, та крики на мене, а також незрозумілі вказівки щодо відпрацьованих документів, які неможливо виконати. Окрім того, методи керівництва Юрченка В.А. перетворили це управління на концтабір, в якому неможливо працювати ні морально, ні фізично", – написав він.
кстати про буллинг (который на работе/службе называют моббинг) и Бакаев не единственный СБУшник который суициднулся
У Кропивницькому знайшли мертвим начальника управління СБ
У Головному управлінні СБУ та Державному бюро розслідувань підтвердили інформацію про загибель Наконечного.
"СБУ і ДБР вивчають всі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки в Кіровоградській області. Після того, як інформація буде зібрана в повному обсязі і проаналізована, ми проінформуємо суспільство", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в пресслужбі СБУ.
Faceless написав:...... Та то гучно сказано. Просто віск на ватній паличці для видалення волосся з ніздрів, вух, між бровами. Нічого екстраординарного. Власне я б і не знав, якби майстер сам не запропонував. Щодо дорого - за моїми враженнями у Львові ще дорожче.
У нас не предлагали. А Львов скоро будет столицей. Если не по размещению правительства, то по ценам и прибыльности бизнеса. Для этого вполне достаточно ещё год-два продолжения войны и бомбёжек. Магазин будивельника по обороту перещеголяет киевские и, тем более, харьковские супермаркеты.
В пятницу двое студентов колледжа сражались до финиша в «гонке спермы», которую окрестили «первым в мире соревнованием по репродуктивному здоровью».
Конкурс в прямом эфире, задуманный группой технически подкованных подростков, прошел в центре Лос-Анджелеса .
Участники соревнований — студент Университета Южной Калифорнии Тристан Милкер, 20 лет, и Эшер Прогер, 19 лет, который учится в Калифорнийском университете в Лос-Анджелесе, главном сопернике команды, — были описаны на официальном сайте Sperm Racing как «две легенды».
У пары были собраны сперматозоиды для микроскопического конкурса талантов, который окрестили «главной битвой фертильности и физической формы, где их собственные сперматозоиды соревнуются под микроскопом».
Милкер был объявлен победителем по итогам трех заездов и получил денежный приз в размере 10 000 долларов.
Зрелище стоимостью 1,4 миллиона долларов состоялось в LA Center Studios, где обычно проходят показы таких голливудских постановок, как «Дюна», «Лучший стрелок: Мэверик» , «Мистер и миссис Смит» и «Безумцы».
Билеты на мероприятие стоили 20 долларов для студентов, 40 долларов для всех желающих, а VIP-билеты стоили 999,99 долларов ....... «Гоночная трасса» имела длину 8 дюймов и была смоделирована по образцу женской репродуктивной системы.
Організатором заходу виступив стартап Sperm Racing. Його засновники намагалися привернути увагу до проблеми зниження чоловічої фертильності більш ніж на 50% за останні 50 років.