|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Сер 26 лис, 2025 20:28
Ірина_ написав: ЛАД написав:До модераторів. Може, розділити цю гілку на дві - "психологія" окремо, "інші цікавинки" окремо?
Шановний Ладе! За потреби кожен учасник спільноти може самостійно створити окрему тему й розвивати її в тому напрямку, який вважає цікавим або корисним. Модератори завжди “за” активність і структурованість на форумі та не заперечують проти створення нових гілок. Якщо маєте бачення, як краще розподілити матеріали - сміливо відкривайте нову тему, спільноті буде лише на користь! З повагою,
Спасибо за предложение, но вести какую-то ветку я вряд ли смогу, чтобы она была достаточно активной. Как видите и эта активна благодаря простыням Виталия, на которые тоже откликов не много, и его провокациям, которые вызывают возбуждение у народа. Но провокациями мне заниматься не хочется, а публиковать простыни... Я слишком уважаю чужое время. И постить что-то без откликов мне тоже не интересно, хочется разговора. А сейчас не вижу других тем, кроме войны, эмиграции и жилья, которые вызвали бы активное обсуждение у широкого круга читателей. Здесь всё-таки не специализированный форум.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 26 лис, 2025 21:23
ЛАД гілка функціонує як болталка про наболіле, то хай і буде. Навіщо ще нові?) Якщо віталя не проти звичайно. Якщо залишаться лише простині Віталі, вона помре.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2541 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Сер 26 лис, 2025 23:10
Wirująświatła написав:**«Вертолётные родители»** (helicopter parents) — это родители, которые **постоянно «парят» над ребёнком**, как вертолёт, чрезмерно контролируя, опекая и вмешиваясь во все аспекты его жизни.
Хотаб, це як про вас з Успіхом 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1681 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 26 лис, 2025 23:21
Hotab написав:... Шаман теж троль. Але ви подивіться скільки він пише корисного в інших гілках. Я думаю саме це рішає загальний баланс на його користь ...
а от тут ви трошки неправі. я тролю відвертих неадекватів. ну й коли вже зовсім блювотну зраду розводять... а коли я пишу про фінанси чи економіку, організацію суспільства, то це не тролінг. але декому не подобається, бо антизахідний дискурс дуже поширений. й далеко не всі розуміють, що наша війна має безпосереднє відношення до цього конфлікту демократія-автократія, є уособленням цього
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1681 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 26 лис, 2025 23:27
Shaman я тролю відвертих неадекватів. ну й коли вже зовсім блювотну зраду розводять.
А де в принципі ще можна ЦЕ робити? Тут уточнення, не обовʼязково обʼєктивних неадекватів, а тих , кого вважаєте неадекватами)) Так от всі так роблять))
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Сер 26 лис, 2025 23:29
Shaman написав: Wirująświatła написав:**«Вертолётные родители»** (helicopter parents) — это родители, которые **постоянно «парят» над ребёнком**, как вертолёт, чрезмерно контролируя, опекая и вмешиваясь во все аспекты его жизни.
Хотаб, це як про вас з Успіхом 
Тут нічо не зрозумів)) Хто з нас кого опікає?)) Доречі, не хочеться сходити в клоаку до «друга», порозважатися його?)) Поки він на прокапуванні на 2 тижні?)
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5