|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Вів 01 кві, 2025 12:19
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Вас ображали в підлітковому віці? Однолітки, старші? За те що ви не такий як інші? Чи за те що з села? Друзі дитинства у Вас є? Продовжуєте общатись?
агрессию начали вы) мне сидеть и плакать? идите в чс. мне с вами не о чем разговаривать, вы пещерный человек.
якщо печерний то блище до макак за Вас? ладно, я вас не засуджую. Просто стало цікаво шо там у вас під черпком. Памятайте даж якщо Вас хтось образив, Бог всеодно Вас любить. Щоб там не сталось з якою емоцією реагувати то тільки ваш вибір.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 01 кві, 2025 13:05
Бетон написав:Я поэтому и пишу, что рассуждать, условно, о вкусе омаров можно с теми, кто их ел
Імхо. Це дуже помилкове твердження. Саме смак хоч омарів, хоч будь-чого іншого можна обговорювати з тими, хто їх їв. Бо вони вискажуть які вони на смак для особисто них. Який мають смак для особисто них. Про смаки не спорять... Лише озвучують свій смак. Суто суб'єктивне враження. А от розглядати не смак будь-чого, а сам будь-який предмет, можна. На базі чого? На базі інформації про цей предмет. Інформації, яку не обов'язково отримати особисто, а яку надано кимось. В даному випадку справа лише в об'єктивності-істинності наданої інформації. Тобто людина особисто не зіштовхується з купою куп речей... Але це не завадить їй мати уявлення на базі знань-інформації, які вона отримала в навчальних закладах, від родичів, з книжок та ін. джерел. Тобто: про смак це одне, а про властивості предмету, то зовсім інше. Смак -- це власні особисті відчуття. Властивості предмету -- це властивості самого предмету.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 кві, 2025 13:21
Сибарит написав: Бетон написав:Я поэтому и пишу, что рассуждать, условно, о вкусе омаров можно с теми, кто их ел
Есть одна проблема: как определить, ел ли собеседник омаров? 😁
це до семінариста
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 01 кві, 2025 13:55
продолжаем романтический вечер медляков
ну и депрессивную музыку никто не отменял в этом плане А.Кравчук очень недооценен как артист
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 01 кві, 2025 17:34, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 01 кві, 2025 15:30
Wirująświatła написав:.......... вы не можете знать кого я люблю, максимум вы можете чувствовать люблю ли я вас. Так что своё звиздёшь который вы тут сеете оставьте для таких же интеллектуально ограниченных как и вы.
Фи, как грубо. Тем более, для психолога.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 01 кві, 2025 15:46
ЛАД написав: Wirująświatła написав:.......... вы не можете знать кого я люблю, максимум вы можете чувствовать люблю ли я вас. Так что своё звиздёшь который вы тут сеете оставьте для таких же интеллектуально ограниченных как и вы.
Фи, как грубо. Тем более, для психолога.
ревнуете? найдутся и для вас комплименты. никто не уйдёт без обиды 2е если человек психолог, то он психолог 24/7 да? например проктолог вышел в магазин и по пути глянул пару дырочек, ну он же проктолог, значит должен это делать везде и всегда (по вашей логике)?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 01 кві, 2025 16:49
ЛАД написав: Wirująświatła написав:.......... вы не можете знать кого я люблю, максимум вы можете чувствовать люблю ли я вас. Так что своё звиздёшь который вы тут сеете оставьте для таких же интеллектуально ограниченных как и вы.
Фи, как грубо. Тем более, для психолога. не страшно. пан психолог просто боїться людей. памятаєте він говорив, що не буде в поїзді з случайним попутчиком общатись? Одна справа коли ти хірург) інша коли потрошать тебе і не хірурги. Скіки не общався з психологами більшість з них з крупними тараканами, і ранимі. Це ті хто справді працюють психологами. Черепок в них відкритий і вони постійно копошаться в собі. Такий страх зрозумілий, коли в тебе голова це блискучий скляний ялинковий шарик то треба акуратно між тими в кого бошки чугунієві) P/s якщо серйозно, то прєдвзято відношусь до психологів. Бачив наслідки їх роботи по різних закладах. Щось в них є спільного з економістами)))
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 01 кві, 2025 17:48
Banderlog написав:якщо печерний то блище до макак за Вас? ладно, я вас не засуджую. Просто стало цікаво шо там у вас під черпком. Памятайте даж якщо Вас хтось образив, Бог всеодно Вас любить. Щоб там не сталось з якою емоцією реагувати то тільки ваш вибір.
Любиш колупатись в мізках психологів?)) Он Холява любить нюхати мізки)) Banderlog написав:не страшно. пан психолог просто боїться людей. памятаєте він говорив, що не буде в поїзді з случайним попутчиком общатись? Одна справа коли ти хірург) інша коли потрошать тебе і не хірурги. Скіки не общався з психологами більшість з них з крупними тараканами, і ранимі. Це ті хто справді працюють психологами. Черепок в них відкритий і вони постійно копошаться в собі. Такий страх зрозумілий, коли в тебе голова це блискучий скляний ялинковий шарик то треба акуратно між тими в кого бошки чугунієві) P/s якщо серйозно, то прєдвзято відношусь до психологів. Бачив наслідки їх роботи по різних закладах. Щось в них є спільного з економістами)))
То ти як в тому відомому фільмі про піратів з майбутнього: "а я люблю потєрзать, поіздєватса, помучіть..."© ?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 01 кві, 2025 19:15
Сибарит написав: Banderlog написав:по наводящим вопросам), но взагалі люди склонні ретранслювати общєствєнне мнєніє. Тому навіть ті хто їв не завжди правду скажуть)
Кроме оглядки на общественное мнение, существует проблема выражения ощущений словами. И с фактами это не всегда и не всем удается. Кроме того, даже манера изложения сильно влияет на восприятие. Возьмём простой пример. Если я скажу, что в букете большинства французских коньяков, которые я пробовал, на мой вкус, слишком сильна цветочная составляющая, Вы, скорее всего, поверите, что я их пробовал. А вот если я заявлю, что французские коньяки воняют одеколоном, Вы решите, что ничего, кроме самогона, Я в жизни не пил. А ведь я разными словами описал одни и те же ощущения. И это мы ещё даже не касались в обсуждении разницы восприятия.
Мне не придёт в голову, уважаемые Сибарит, Banderlog, Хотаб спорить с вами о военном деле. Один профессор сказал мне как-то: "я по одному подходу студента к пациенту уже знаю, что зуб он не вырвет" В своей сфере по первым слогам я уже понимаю, что человек соьирается творить кринж. И через время удивляются, "вы что экстрасенс мля???" Нет. Когда ты не учил волшебство, весь мир кажется физикой
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 01 кві, 2025 19:18
И вообще я восхищаюсь вовсе не звёздами шоу, не блогерами, а профессионалами. Хирургами, пилотами... Учил детей восхищаться окружающим миром, любить природу, архитектуру, жизнь, а не без конца фоткать себя в сральниках
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2