Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 118119120121122 ... 590>
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 22:00

Re: Психологія та інші цікавинки

Я всегда смотрю на бабу, оценивая, по карману ли принцесса. Потом все остальное.
Чем мне нравится влюблённость в 20 лет: вы оба проходите путь от нищеты до состоятельности.
За каждым успешным мужиком...дальше все знают
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 22:07

Бетон написав:Я всегда смотрю на бабу, оценивая, по карману ли принцесса. Потом все остальное.
Чем мне нравится влюблённость в 20 лет: вы оба проходите путь от нищеты до состоятельности.

Стоять гени його мами
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 22:26

Re: Психологія пар без дітей

Ну ок.
Нехай.
Уявимо, що так - чоловік має регулярно дарувати великі букети квітів і дорогі подарунки своїй жінці...
А вона? Вона йому що за це?

Але давайте ускладнимо ситуацію, що дітей - обоє НЕ хочуть.

Невже через рік-два, такий успішний чоловік(який дарує щороку новий айфон, коли забажає жінка - веде її в ресторан, що другий місяць дарує якийсь золотий перстень/браслет з діамантами... і т.п.) невже не захоче щось "свіженьке"?😁
Чи його жінка піде на курси "як правильно їсти банан", чим продовжить стосунки ще на рік-два?🤣🤣🤣

п.с.
Я, взагалі, не розумію, як на грошах(чи за гроші) будувати сім'ю, чи якісь здорові стосунки?
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1004 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 22:42

flyman написав:
  Бетон написав:Я всегда смотрю на бабу, оценивая, по карману ли принцесса. Потом все остальное.

Стоять гени його мами

Ти поет їй богу)
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 22:58

made in Ukraine

fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 23:14

Успіх написав:Ну ок.
Нехай.
Уявимо, що так - чоловік має регулярно дарувати великі букети квітів і дорогі подарунки своїй жінці...

Невже через рік-два, такий успішний чоловік(який дарує щороку новий айфон, коли забажає жінка - веде її в ресторан, що другий місяць дарує якийсь золотий перстень/браслет з діамантами... і т.п.) невже не захоче щось "свіженьке"?
Чи його жінка піде на курси "як правильно їсти банан", чим продовжить стосунки ще на рік-два?

п.с.
Я, взагалі, не розумію, як на грошах(чи за гроші) будувати сім'ю, чи якісь здорові стосунки?
Якщо відносини тримаються суто на зобовʼязаннях перед дітьми, то я вас розчарую- немає у вас відносин
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8227 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 23:18

wtf, ты между принцессами монако и андоры что ли выбираешь ?
Я отношения с социумом спортивного в расцвете сил баксового миллионера как то так представлял
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 23:20

запредельная эмоциональность. даже страшно
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 23:25

Успіх

Звичайно що стосунки на почуттях.
Але де тут про «почуття» , коли дружина сидячи з дітьми каже «мені треба нові туфлі, цим вже 2 роки, вони жахливо виглядають» , а він каже «ні, ми ці підштопаємо, будеш ходити». Вона ковтає.
На питання про поїхати покататись на катамаранах на озеро за містом, він каже «це дорого, треба картоплю на дачі копати, а не гуляти , гроші прогулювати». І одна справа якщо доходи не дозволяють (тимчасово, чи ще чогось), а інша справа він жлоб і халамидник. Почуття - це робити один одного щасливими, і чути потреби один одного. А не «миску рису отримала? Вечером треба відсмоктати.. але то ввечері, поки що прибирай мені підвал і шкарпетки руками пери, бо е/е вже по 4+ гривні».

У тебе крайність навішувати на жінку золото, але у нас тут екземпляр зі своєю крайністю. І тут теж зовсім не про почуття.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 04 кві, 2025 23:34

Faceless написав:
Успіх написав:Ну ок.
Нехай.

Невже через рік-два, такий успішний чоловік(який дарує щороку новий айфон, коли забажає жінка - веде її в ресторан, що другий місяць дарує якийсь золотий перстень/браслет з діамантами... і т.п.) невже не захоче щось "свіженьке"?
Чи його жінка піде на курси "як правильно їсти банан", чим продовжить стосунки ще на рік-два?

п.с.
Якщо відносини тримаються суто на зобовʼязаннях перед дітьми, то я вас розчарую- немає у вас відносин
Ви - майстер перекручувань!

Якщо Вас збентежило речення: "
Але давайте ускладнимо ситуацію, що дітей - обоє НЕ хочуть." - то я написав для того, щоб не було відповіді - "ну жінка такому чоловікові для того, щоб йому народити дитину!"
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1004 раз.

Профіль

4
8
1
4
  #<1 ... 118119120121122 ... 590>
Форум:
+ Додати
    тему