|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:42
Faceless написав: Wirująświatła написав:так примерно и 90% блогеров, ну кроме тревел (где картинка говорит сама за себя). У меня в оффлайне был бизнес тренер не добившийся в жизни ничего.
Та навіть нащо далеко ходити, ті ж викладачі в університетах. За невеликим виключеннями (і ті стосуються вже всяких доцентів і вище) це ті, хо зафейлився у професійній кар'єрі за своєю спеціальністю, або навіть не пробували її будувати. От недавно згадували захист дипломів - мене на захисті валила питаннями дицент (зараз вже доктор), що реального професійного досвіду мала менше, ніж я на той момент (я вже працював за спеціальністю), я навіть заробляв більше. Життя бентежне
До чого тут професійна кар"єра, якщо професори роблять наукову кар"єру? Професор з гідравліки, напр., мав би мати запис в трудовій підтверджуючий досвід сантехніка ЖЕКу?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 13 кві, 2025 16:44, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2839 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:44
flyman написав:це хотаб за власні кошти відучився, чи як він "вклав" з нуля, купив гвинтокрила чи аеродром за власні кошти? Це він як будівельник із 14 млн. який недоїдав та інвестував 40 років.
Ні, просто вартість "вирощування" пілота відома. Для цивільної авіації вартість навчання і нальоту від 80 до 150к дол.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:46
flyman написав:ти воєн вкусівший богємной жизні ніщебродних нетрадиційних поєтов і традиційних поєтесс? дєдушка тебе не пріобщіл к європєйськім ценностям?
нє, я не вкушав я збоку підглядував) в мене там був свій інтерес, хіба я був помічений в віршуванні? Чи схильності до високих чуйств? який з мене воїн ? Я мобілізований. в мирний час я б в цьому дурдомі і дня б не сидів.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:46
Faceless написав: flyman написав:це хотаб за власні кошти відучився, чи як він "вклав" з нуля, купив гвинтокрила чи аеродром за власні кошти? Це він як будівельник із 14 млн. який недоїдав та інвестував 40 років.
Ні, просто вартість "вирощування" пілота відома. Для цивільної авіації вартість навчання і нальоту від 80 до 150к дол.
Він пише, що створив
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:48
Faceless написав: Wirująświatła написав:так примерно и 90% блогеров, ну кроме тревел (где картинка говорит сама за себя). У меня в оффлайне был бизнес тренер не добившийся в жизни ничего.
Та навіть нащо далеко ходити, ті ж викладачі в університетах. За невеликим виключеннями (і ті стосуються вже всяких доцентів і вище) це ті, хо зафейлився у професійній кар'єрі за своєю спеціальністю, або навіть не пробували її будувати. От недавно згадували захист дипломів - мене на захисті валила питаннями дицент (зараз вже доктор), що реального професійного досвіду мала менше, ніж я на той момент (я вже працював за спеціальністю), я навіть заробляв більше. Життя бентежне
мне один препод сказал мы вас не должны учить предмету, мы учим вас где искать информацию. Гугла тогда еще не было. flyman написав:До чого тут професійна кар"єра, якщо професори роблять наукову кар"єру?
только почему то украинские (и русские тоже) исследования по нейропсихологии никого в мире не интересуют) а такая возможность сэкономить ярды грантов - поручить всё украинцам. Зато китайцы на первых строчках. Уже обогнали США. А 5 лет назад китайское исследование было экзотика. То же касается и AI. Где украинские проекты? профессоров докуя, а толку..
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 16:57, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 16:51
Faceless написав: flyman написав:це хотаб за власні кошти відучився, чи як він "вклав" з нуля, купив гвинтокрила чи аеродром за власні кошти? Це він як будівельник із 14 млн. який недоїдав та інвестував 40 років.
Це Флайман все намагається примітивно записати в борги мені 80к)) По типу як коли лікар відпрацював все життя в державній клініці , а після пенсії оплатив ліцензію, курси, відповідні екзамени і відкрив свій кабінет, то він «винен» комусь за свою високу 30-річну кваліфікацію гроші)) Цікаво, а те що сам Флайман з джуна виріс до сіньора за 5-10 років, то він винен гроші тим компаніям, в яких він виріс?))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2419 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 17:02
Faceless написав: Banderlog написав:секрет жіночого розуму, що в них ставлення до одних і тих подій з часом міняється. Сьогодні ти класний, а завтра станеш г-ком. І не тому, що поміняєшся.) Гарантій в цій справі не дасть ніхто.
Ближче до 30 це вивітрюється, головне протриматись 
Далеко не всегда.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 13 кві, 2025 17:03
ЛАД написав: Faceless написав: Banderlog написав:секрет жіночого розуму, що в них ставлення до одних і тих подій з часом міняється. Сьогодні ти класний, а завтра станеш г-ком. І не тому, що поміняєшся.) Гарантій в цій справі не дасть ніхто.
Ближче до 30 це вивітрюється, головне протриматись 
Далеко не всегда.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 17:07
ЛАД несколько странные рассуждения насчёт режима. Я себе представляю рабочего за станком (или продавца в магазине будивельника, или лётчика, который должен сейчас лететь в рейс), которому позвонил друг: "Пообщаться захотелось. Срочно!", - и он всё бросает и бежит к другу. 
Цей сюр я взагалі з викатом очей під лоб прочитав. Таке враження, що друзі - це обовʼязково якась гопота , яка живе в підвалах, там же спить і не ходить до школи. А якщо ти не живеш там, то ти взагалі «не жив», ботан задрочений. Добре що його не пустили свого часу до дітей. Комбінат, де відбирати і звільняти роботяг - то невелике зло, яке він міг створити. отодвигаю все дела, встречаю его в борисполе,
А він не прилетів. Бо пілоту літака зателефонував друг, і вони поїхали разом на його машині до якоїсь інтернетної *ляді в Семіпалатінск (хто їздив той знає яка там глухомань по лісам) 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 17:18, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2419 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 17:10
Wirująświatła написав:мне один препод сказал мы вас не должны учить предмету, мы учим вас где искать информацию. Гугла тогда еще не было.
Правильно лиш почасти. Частково й про те, що треба шукати і де його шукати. Але коли мова про викладання спеціялізованих предметів - ця теза не дуже робоча, там цінуються реальні знання і досвід. У нас були реально круті преподи, що викладали на додачу до основної професійної діяльності
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-