Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 194195196197198 ... 598>
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:27

flyman крематорий.. овспомнил что давно хочу кавернуть эту тему
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:29

Расстояние, Успих

От дівчатка в нас розумниці))
Все памʼятають.
Долярчик ні на уроках не запамʼятовував, ні тут не здатний. Бо я писав , що ми з 13-го року майже не бачились. В 13-му Африка, після повернення 3 дні дома - і вже під Луганськом по Металісту удари з мі24. Потім постійні дамбаси вже лайтові, але все одно це не дома. Потім знов Африка. Ну і нарешті «нам і по одному непогано».

А хто там кому зраджував, чи не зраджував, з салямі чи без них - хто це вже знає. :oops:
Лише Успіх без окулярів роздивився 8 см, та муха «17.30» , проте вже в окулярах. Досі переймаються, чому це біля них він не на 24.00 і не 24 см.. Як зазвичай у всіх чоловіків які їх бачать
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 12:34, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:30

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:То давай сюди і Скетмена
было. дедушка пел молодежную музыку. феномен как джексон.

Якщо зайшла така п"янка, доктор але не Хаус
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2839 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:41

Re: Психологія та інші цікавинки

Wirująświatła написав:я тогда не зацепился, просто стало любопытно, а зачем вы тогда сюда приходите? (личное любопытство. НИКАКИХ НАМЁКОВ!)

Часом є цікаві речі почитати. Проте більшість я читаю по-діагоналі
  Wirująświatła написав:Я так понимаю на форумы ходят узнать что то новое. Особенно в части личных вкусов/опыта.

У мене специфічний підхід до вибору речей, сюди входить і музика і навіть одяг. Не заморочуйтеся
  Wirująświatła написав:Вызывает интерес истории как у форумчан проходило взросление, их вкусы в т.ч. в еде и музыке, увлечения. То чего нет в гугле. в т.ч. ваши олимпиады. мне действительно это интересно, хоть я сам в таком не участвовал. Но в них проходила чья то жизнь.

Ну не всі готові до такої віждкритості. Та і вам ті чужі захоплення окультизмом, сатанізмом і іншою кабалою.
  Wirująświatła написав:это красиво звучит но у нас было 3 литературы (рус, укр и английская) на переменке книжка не читается. Потом обсуждение на уроке. У учителя список вопросов. Кто не читал - сразу видно.

Так, і саме за оці "розбори" творів не любив оту літературу. Але в мене непогано працювала фантазія, почав проробляти навички впенено **діти про те, про що тільки-но почув і дебатувати щодо неважливо якої ідеї (важливий процес). Це, доречі, вважаю корисною навичкою. Плюс мені в школі вдавалося забивати на певні предмети завдячуючи тим же олімпіадам.
  Wirująświatła написав:Так что признания про знания из воздуха, или как вареники прилетающие сами в рот я не верю. И речь шла про полных отличников, английский (и ещё несколько предметов) дружбе не мешали. Часик-два всегда можно найти. А если каждый предмет начнёшь учить, читать всё что задают, ни на что больше времени (и сил) не будет.

Ну или учителя ставили оценки на халяву, тогда смысл ими тут хвастаться?

Мені важко сперечатися з вашими уявленнями про шкільні роки інших людей :mrgreen:
Я не пригадую, щоб нам був потрібен весь день на домашку, бувало вечір міг піти на реферат (в ті дикі часи без інтернету і взагалі комп'ютера ми то писали від руки за інформацією з паперових книжок).
І ні, "на халяву" нам оцінки не ставили. Треба було показати знання або хоча б вміло імітувати їх наявність. Хоча пару не відмінно могло бути, тож мабуть за вашими критеріями не "круглий відмінник", ну то що поробиш, я з того не комплексував і не комплексую.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:42

fox767676 написав:Hotab , flyman
добра пісенька про злих караколпаків та їх деструктивний вплив на навчальний процес середніх щкіл

Наш гагаузік в киргизькій шапці теж міг би зʼїсти коня (якщо він в 140 дол не входить, щоб нашару), але хто ж йому дасть.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:46

stm написав:Бандерлог не зря сказал, что вы и сотой доли не знаете сомнений вашей жены.

В нас не принято ні сповідатись ні до психологів ходити. замість того в жінок любовники)
Багато чужих сімей знав з середини.
На статистику не претендую, бо там де все добре туди не приглашають) але що з жінками домовлятись це те саме, що з котом я засвоїв)
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:48

Худенькие девахи лет 20 в пикселе работают грузчизами и загружают газель шлакоблоком.
Я видел всё
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:49

Banderlog написав:секрет жіночого розуму, що в них ставлення до одних і тих подій з часом міняється.
Сьогодні ти класний, а завтра станеш г-ком. І не тому, що поміняєшся.)
Гарантій в цій справі не дасть ніхто.

Ближче до 30 це вивітрюється, головне протриматись :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:50

Banderlog

але що з жінками домовлятись це те саме, що з котом я засвоїв)

Але ж ви вірно уточнили, що це там, де всередині все погано))
Тому тут не треба дійсно робити висновки.
Але є висновок такий, що потрібно як чоловіку залишатись цікавим і потрібним їм. Як тільки ти не є таким, то знайдеться «Бандерлог», який намівінитить, яка вона найкраща, заповнить вакуум, який є з чоловіком, ясна справа, щоб пригріти там свого страждальця.
Не маю впевненості, чи був я в ролі рогоносця, але в ролі «Банлерлога» …. :oops:
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 12:53, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:52

Мимохідь..))

Banderlog написав:Від розлучення ніхто не гарантований.
Я в підвищеній групі ризику,
по перше в мене до 36 послужний список ніяк не дає повод мені довіряти. :lol:

Чесно кажучи, я б вас відбракувала зовсім не за це. Мені не підходять ваші переконання, наприклад "Всі жінки - дурепи".)))

Banderlog написав:секрет жіночого розуму, що в них ставлення до одних і тих подій з часом міняється.
Сьогодні ти класний, а завтра станеш г-ком. І не тому, що поміняєшся.)

Це не у всіх жінок, а лише в тих, хто з віком стає мудрішою. Але це протирічить вашому
"Всі жінки - дурепи". Чи ні?))

ПС. Головна причина самотності чоловіків - невміння піклуватися про жінок. Чоловіки, які дбають лише про себе та свій комфорт гарантовано будуть самотніми. Виключення з правил - це якісь специфічні обставини, коли жінка не може піти від такого чоловіка, напр., матеріальна залежність тощо.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 194195196197198 ... 598>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор