|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 30 бер, 2025 22:18
Wirująświatła написав: Hotab написав:Запитати «злого одесита» не можу, бо якось саркастично щось під його статтею спитав, і він (його модери) заблочив мені коменти назавжди))
дожился, что тебя даже свои уже блокируют.
там шуткі ми знаєм які в хотаба
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 22:46
Бетон написав: Wirująświatła написав: Бетон написав:навіть читаючи цю гілку стає зрозуміло, що на справжні почуття, глибокі думки, здатні тільки чоловіки.
мужчина любит женщину, женщина любит детей, дети любят кошечек и собачек.
раньше нельзя было вот так вот написать? а? в школе, например)) ты просто мастер кратких аналогий
А що? - все коротко і правильно!)) Якщо жінка любить чоловіка, то при появі дитини/дітей, її більша половина любові переходить до дитини! А + при суровій битовусі, то і майже вся любов переходить до дитини, залишаючи чоловікові 10, 5, або й 1% з колишніх 100% любові. Чи хтось хоче/ризикне це заперечити? От мені цікаві кейси сімейних пар, які живуть 5-10-20років без дітей?!(там або самі не хотіли і не хочуть заводити дітей, або не можуть мати дітей) - як в них з любов'ю один до одного? Просто затухає в битовусі?(бо на дітей її не витрачають)
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 30 бер, 2025 22:51
Успіх написав: Бетон написав: Wirująświatła написав:мужчина любит женщину, женщина любит детей, дети любят кошечек и собачек.
раньше нельзя было вот так вот написать? а? в школе, например)) ты просто мастер кратких аналогий
А що? - все коротко і правильно!)) Якщо жінка любить чоловіка, то при появі дитини/дітей, її більша половина любові переходить до дитини! А + при суровій битовусі, то і майже вся любов переходить до дитини, залишаючи чоловікові 10, 5, або й 1% з колишніх 100% любові. Чи хтось хоче/ризикне це заперечити? От мені цікаві кейси сімейних пар, які живуть 5-10-20років без дітей?!(там або самі не хотіли і не хочуть заводити дітей, або не можуть мати дітей) - як в них з любов'ю один до одного? Просто затухає в битовусі?(бо на дітей її не витрачають)
Успіх, криза середнього віку підкралася незамітно? Пора на контракт зайнятися кабанчиками, поки пройде. А там і тіпа шутки хотаба стануть тіпа не шутками.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:30
Бетон написав:"за що ти мене любиш" спитайте у жінки.
Она задумалась: "А действительно, нафига ты мне вообще нужен?" Ничто так не убивает чувства, как попытки их анализировать. Особенно вредны глупые вопросы. И вообще, такой вопрос естественнее ожидать от женщины - это они любят ушами.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6468 раз.
- Подякували: 21604 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:31
flyman написав:Успіх, криза середнього віку підкралася незамітно? Пора на контракт зайнятися кабанчиками, поки пройде. А там і тіпа шутки хотаба стануть тіпа не шутками
Ні. Оцей мій допис вище - я міг написати ще 14років тому(!!!) Тож - є що по темі сказати? Свій кейс розлучення висвітлити? Ну, можеш завуалювати, що знаєш кейс друга/знайомого! Цікаво також кейс Бетона... - давав дружині майже ВСЕ, але... вона ЧОМУСЬ(?) цього НЕ зацінила?
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:35
Бетон написав: Banderlog написав: flyman написав:Всі так кажуть, "дать слабіну" с чорнобривцями не счітаєццо
якось не встрічав) А от жінки, склонні до експериментів попадались, і про чорнобривців розказували і про інтерес до своєї статі. сповідались, но скоріш хвастали. 
навіть читаючи цю гілку стає зрозуміло, що на справжні почуття, глибокі думки, здатні тільки чоловіки. в своїх думках та аналізі - самотні. "за що ти мене любиш" спитайте у жінки. вона буде ляпати все, окрім того, на що ви сподівались. якщо задати жінкам звичайне питання: що б ти вибрала, чоловіка чи банкомат. практично всі жінки виберуть останній. це дослідження психологині, яка працює з жінками
психологія лженаука) Не рубайте Ви згаряча, при всій повазі, зара ви в стані афекта. Розставання з дітьми для чоловіка ранімо. Ніяким бл-м то не перебєш. ) А нащот тільки банкомату це теж не правда, крім того ще є й емоційна подпітка. Но. Кожна наступна роза емоційно варта менше ніж перша. А вже 101 чи 105...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:37
Banderlog написав:психологія лженаука)
лженаука решила кейс про неприличные фото так что никто не подстрадал, а вы не смогли, сразу этот ребенок сломался, подавай вам нового. Иногда мне кажется не ладу, а вам 74. Это такой имидж?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:43
Banderlog написав: психологія лженаука)
психологія взагалі то з галузі педагогіки В дитячому віці найбільш ефективна Далі естафету переймають випрано трудові установи
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:45
Wirująświatła написав:сразу этот ребенок сломался, подавай вам нового.
Согласитесь, такой подход весьма полезен для увеличения рождаемости 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6468 раз.
- Подякували: 21604 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 30 бер, 2025 23:47
UA написав:психологія взагалі то з галузі педагогіки В дитячому віці найбільш ефективна
когда психология доберется до высших эмоций она станет самой востребованной на свете наукой. Легко сказать "будь счастлив", а как это хз - мало кто знает. Дети относительно счастливы из-за высокой пластичности мозга, ровно до того момента пока им не забили мозги бесполезными ценностями и культами. Я видел много сирот (был волонтером до войны) они... гораздо счастливее домашних детей. И наивнее конечно. Много чего не знают. Привозишь им подарки а им пофиг на подарки, им нужно общение, внимание. Чтобы кто то из взрослых поиграл с ними в шашки, футбол или просто порисовал, сложил пазлы. И когда это происходит счастья больше, чем у домашнего ребенка получившего в подарок последний айфон.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2