|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:14
Бетон написав:-привет, я Дима. - а я Ирина. Я не умею готовить, убираться не буду и вообще я ленивая. - Это мелочи. скажите, Ирина, у вас есть вагина?
вы очень узко смотрите. Среди мужиков хватает охотников за богатыми дамами. Некоторые просто берут деньгами, другие втираются в доверие и что то тырят из квартиры. Что сейчас тырят хз, раньше тырили телефоны, украшения, ноутбуки. Думаете женщины за 50 сильно кого то интересуют? а тут молодой красивый стильный муж, цветная причёска, порванные джинсы, маечка со стразами, кеды... пока еще без лысины и лишнего веса. Все подруги пукнут от зависти.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:16
Успіх написав: Бетон написав:Цветочки послать щас стоит 3кгрн. Духи 4к, поход в рестик 3к. И это для баб не бизнес формата, а обычных. А ты про вино вартістю чашки капучіно
Так я більше скажу! А точніше - доповню свій допис вгорі... "І вечір вдався!"© - бо можна за отих "200грн" в результаті такий класний кекс отримати, що за 350ойро і близько нічого подібного не буде!!!  А ще, наприклад, як Флай вміє смачно картоплю підсмажити на пательні і до картоплі відкрити домашні закручені помідори/огірки... - то такі стосунки будуть тривати не 1 місяць! 😁
в Ночкіна каналі одна дама розказувала, що пішла в кафе з філіпінцем, і той так тарілку вилизував, що подумала, нарешті, ось справжня любов поруч ... але той спеціаліст був тільки по тарілкам
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:25
Wirująświatła написав: Бетон написав:Цветочки послать щас стоит 3кгрн.
если цветы с кладбища - 16 грн (метро в обе стороны). Поужинать тоже столько же. Приглашаешь девушку в ресторан, заказываете по богатому. Потом говоришь мне надо отлить, а сам тю-тю. Когда то продавались муляжи айфонов, 100% как настоящий только из пластика и не включается. Знакомый оставлял его на столе, когда шел отлить, чтобы дама не волновалась. Тогда айфоны были мало у кого и в глазах дамы чувак выглядел довольно респектабельно. Ой чему я вас учу ...  духи покупаете пустой флакон с коробкой на олх, (есть уникумы которые ничего не выкидывают, а потом продают хлам по 20 грн) наливпете в него духи на разлив в каждом переходе продаются, на майдане и в метрограде точно были. Там же упаковываете. Подарок за 100 грн готов.
Так а сенс? Ніякого ж продовження вечора не буде з таким підходом. Чисто самому раз пожерти хіба, так нащо тоді ці заморочки з квітами і подарунками. Щодо букету за 3к - ну то вже з розмахом, якось в 1000 останнім часом вкладаюся
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:27
flyman Ночкіна каналі одна дама розказувала, що пішла в кафе з філіпінцем, і той так тарілку вилизував, що подумала, нарешті, ось справжня любов поруч ... але той спеціаліст був тільки по тарілкам
О, і там свої.. Тре їхати, Флайман.. якось в 1000 останнім часом вкладаюся
Аналогічно) Якась моральна межа) Яка існує мабуть у всьому: віскі до 1000 грн, пиво до 100/літр , стрижка до 600 , взуття до 100 дол Хоча щоразу повертаючись до нормально життя (в Київ) доводиться піднімати планку. Ціни ростуть шалено.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:36
Faceless написав:Так а сенс? Ніякого ж продовження вечора не буде з таким підходом. Чисто самому раз пожерти хіба, так нащо тоді ці заморочки з квітами і подарунками. Щодо букету за 3к - ну то вже з розмахом, якось в 1000 останнім часом вкладаюся
хех, была у меня знакомая, работала поваром в ресторане, при этом большую часть зарплаты просаживала в других ресторанах, дорого одевалась, духи, бижутерия. Она ненавидела свою работу и так отрывалась. Потом с удовольствием показывала фото, выкладывала их в мордокнигу. Создавала впечатление богатой женщины. Иногда какой то супер специфический мотив делает поведение человека от непонятного до глупого. Но мотив жмёт и деваться некуда. И у меня таких историй вагон (я не собираюсь их рассказывать). Большинство людей хуже макак.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 30 бер, 2025 19:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:42
Wirująświatła написав: Faceless написав:Так а сенс? Ніякого ж продовження вечора не буде з таким підходом. Чисто самому раз пожерти хіба, так нащо тоді ці заморочки з квітами і подарунками. Щодо букету за 3к - ну то вже з розмахом, якось в 1000 останнім часом вкладаюся
хех, была у меня знакомая, работала поваром в ресторане, при этом большую часть зарплаты просаживала в других ресторанах, дорого одевалась, духи, бижутерия. Она ненавидела свою работу и так отрывалась. Потом с удовольствием показывала фото, выкладывала их в мордокнигу. Создавала впечатление богатой женщины. Иногда какой то супер специфический мотив делает поведение человека от непонятного до глупого. Но мотив жмёт и деваться некуда.
Ресторанів ж не настільки багато, досить швидко такого кнура вирахують і підсрачниками випруть ще до замовлення вечері. Або оплату вимагатимуть наперед
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:46
Успіх написав:Гроші, гроші, гроші...💰💰💰💰💰 А як же - "з коханим і Рай в шалаші"? А як же - "вона його кохає за те, що просто він такий є/просто він в неї Є!" ? А як же - "просто дивитись разом фільм, їсти морозиво/або пити пиво і їсти чіпси/чи пити вино і їсти сир... - і так добре-добре разом, що аж відчуваєш себе щасливим/щасливою!" ? Справжні цінності - де? Де? Де-градували? 
не шлюхай ти цих лінивих багатих дядьків, вони привикли соблазняти грошима. зари я тебе навчу плохому. Загадка жінок в тому, що вони на рай в шалаші можуть згодитись, но якщо знають, що в тебе панчоха пуста. А от скупості жінки не терплять. Щодо меркантильності то не зовсім правда, вони можуть бігати підкармлювати молодого влюбльонного студента в шалашє з будинку з басєйном. Можуть віддати свою панчоху крупному бізнесмену , настоящому полковніку, Можуть ходити красти для "вора в законі") А вот трясущися над копійкой не люблять.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 30 бер, 2025 19:51
Faceless написав:Ресторанів ж не настільки багато, досить швидко такого кнура вирахують і підсрачниками випруть ще до замовлення вечері. Або оплату вимагатимуть наперед
В Киеве шото около 100. Приглашают не бомжих, что дама не найдёт 1000-2000 грн ? есть кредитные карты, подружку можно попросить. Ресторан в 90% случаев и не узнает об этом инциденте. Дама понимает всё равно надо платить (она ж тоже ела), зачем ей ещё скандалы, полиция и т.д.? со мной был другой случай. был в командировке в Днепре. Авто - служебный пассат (это важно) и уже собирался уезжать, звонит постоянный клиент, хозяин фирмы. Говорит я вас приглашаю в ресторан, блин думаю это ехать в ночь, ну ок всё таки клиент. Поели, все дела, зовём официанта, клиент такой пафосно достает платиновую карту, подробностей шо там дальше случилось не помню (вроде на его карте не хватило денег или не было вообще). Я сначала предложил каждый платит за себя, но в итоге платил за ужин я. Чувак подумал если езжу на новом пассате, оплатить счёт для меня - копейки. Тоже надо было заявление писать?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 бер, 2025 20:12
Wirująświatła написав: Faceless написав:Ресторанів ж не настільки багато, досить швидко такого кнура вирахують
Тоже надо было заявление писать?
тут я Вам не совєтчік, не було опита з чуваками 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 30 бер, 2025 20:18
Banderlog написав: Wirująświatła написав: Faceless написав:Ресторанів ж не настільки багато, досить швидко такого кнура вирахують
Тоже надо было заявление писать?
тут я Вам не совєтчік, не було опита з чуваками 
один звонок и чуваку бы сожгли его магазин в центре днепра. Знал немного днепровских бандитов.. Дал слабину - пожалел человека. Христос бы как поступил?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 30 бер, 2025 20:19, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2