|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Нед 03 сер, 2025 10:12
Investor_K написав:Я прихильник, що діти мають допомагати батькам.
Простите за нескромный вопрос, в каком возрасте у Вас сформировалось это убеждение? 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6468 раз.
- Подякували: 21610 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 11:19
79. Тиждень тому. Після ідеі хотаба про всиновлення.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 11:31
Investor_K написав: Hotab написав:Investor_K Чому діти кинули діда на Трої слухати Шахеди? Він жадібний і не тільки не платить податки воюючій державі, але і не допомагав дітям вставати на ноги? Чи дід виконує завдання майора ФСБ, очікуючи кацапів у Києві?
Я прихильник, що діти мають допомагати батькам. Тому дуже розраховував на ваш приізд. Хотів усиновити. У найгіршому випадку - удочерити
Я поганий доглядач, тим більше за нерідним дідом., Ти будеш продовжувати «ходити» під себе, а я буду тебе за це бити. Після чого не факт що ти як і дітям, не відмовиш мені в своїх обʼєктах нерухомості. Доглядати виключно заради задоволення бити вас, мені недостатньо. Треба фінансові стимули також. Я не можу витрачати час лише на задоволення.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2446 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 12:02
Hotab написав: Investor_K написав: Hotab написав:Investor_K Чому діти кинули діда на Трої слухати Шахеди? Він жадібний і не тільки не платить податки воюючій державі, але і не допомагав дітям вставати на ноги? Чи дід виконує завдання майора ФСБ, очікуючи кацапів у Києві?
Я прихильник, що діти мають допомагати батькам. Тому дуже розраховував на ваш приізд. Хотів усиновити. У найгіршому випадку - удочерити
Я поганий доглядач, тим більше за нерідним дідом., Ти будеш продовжувати «ходити» під себе, а я буду тебе за це бити. Після чого не факт що ти як і дітям, не відмовиш мені в своїх обʼєктах нерухомості. Доглядати виключно заради задоволення бити вас, мені недостатньо. Треба фінансові стимули також. Я не можу витрачати час лише на задоволення.
Це суперечить статті 51 Конституції Украіни
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 12:05
Investor_K Але згідно 63-і ми нікому про це не скажемо
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 12:55
Яке невиховане покоління! Ти його хочеш ощасливити власним батьківством, а воно замість фінансовоі допомоги пропонує заходи фізичного впливу. Куди земля котиться?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2025 07:45
airmax78 написав: Investor_K написав:1. Небагатослівність 2. Дружність та відсутність ворогів 3. Бажання навчатися 4. Креативність. Дякуємо за лозунг форуму: "Дешевше буде?" 5. Відданість форуму. 6. Єдиний кому вілповідав квестор у приватні листування після зупинки своїх дописів 7. Жлдної нагороди від адміністрації. Чисті погони - чиста совість P.S. Зупинився, щоб залишити можливість дописів для шановних форумчан
За кого топив у 2019му році? А то я вже не пам'ятаю, а шукати - лінь.
Щось після цього запитання Максим геть зник з форуму? Чи може не лише з форуму?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2025 19:08
Investor_K написав:1. Небагатослівність 2. Дружність та відсутність ворогів 3. Бажання навчатися 4. Креативність. Дякуємо за лозунг форуму: "Дешевше буде?" 5. Відданість форуму. 6. Єдиний кому вілповідав квестор у приватні листування після зупинки своїх дописів 7. Жлдної нагороди від адміністрації. Чисті погони - чиста совість P.S. Зупинився, щоб залишити можливість дописів для шановних форумчан
2. Повна куйня. Мат і хамство неодноразово. 3. Де результат? 4. Примітивізм 6. Неправда. Причому з порадою прийшов саме він. За що я вдячний. 7. Це називається «його писанина накі нікому не цікава».
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 04 сер, 2025 19:39
Hotab написав: Investor_K написав:1. Небагатослівність 2. Дружність та відсутність ворогів 3. Бажання навчатися 4. Креативність. Дякуємо за лозунг форуму: "Дешевше буде?" 5. Відданість форуму. 6. Єдиний кому вілповідав квестор у приватні листування після зупинки своїх дописів 7. Жлдної нагороди від адміністрації. Чисті погони - чиста совість P.S. Зупинився, щоб залишити можливість дописів для шановних форумчан
2. Повна куйня. Мат і хамство неодноразово. 3. Де результат? 4. Примітивізм 6. Неправда. Причому з порадою прийшов саме він. За що я вдячний. 7. Це називається «його писанина накі нікому не цікава».
Ви вирішили знову написати неправду? Що спонукало?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2025 19:48
Investor_K,
скальпелем правди сковирнув гнійний фурункул брехні і самозакоханості від оператора обліківки ІнвесторК
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3