Майже всі у могилах. Померли з різних причин. Пропоную сходити на той світ і перевірте
|
|
![]() Я зараз на прекрасному сніданку в готелі Vienna House, де крім всього іншого просто чудові шампіньйони в якомусь чудернацькому соусі. На апетитні десерти нема вже місця, та і користі там небагато. Ввечері мене очікує А330-200 на Доху. Я за цей світ буду чіплятись зубами і пазурами, відправляючи на «той» різноманітних інцесторів, з «К» і без. Навіть якщо вони і не відповідають міфу про 79 років, а є лише 39, їм вже досить . Користі від них на цьому світу нема, псують лише повітря, в кооперації з маргінальними алкоголіками і недонавченими охоронцями складів з мороженою рибою несуть якусь дічь про інцести, зґвалтування та подібні речі, які в головах тих, хто позиціонує себе інтелектуальним і інтелігентним дідом в принципі знаходитись не може. Тому такі сухі гілки , нездатні до bear fruit треба обпилювати. Можна і спалювати в горнилі війни, може яка користь вийде хоч по фіналочці. ![]() Re: За що ми любимо Інвестора_К?Доха це точно не кінцева. Далі - Папуасіія
![]() Наразі пріоритетне питання - результат зустрічі у Вашингтоні і вплив на результат війни.
![]() Re: За що ми любимо Інвестора_К?Всього 100 дол /тиждень коштує ваше бажання.
![]() Investor_K , вам має бути совісно.
Ви організовуєте групове фекалометання, але страждає лише юродивий 8-класник.. Ви не відчуваєте своєї відповідальності за тих, кого приручили? Він же не розумієте, що робить… Ви знаєте що робити з оцим?? Ви до дітей літали багатими авіакомпаніями? А то я вперше оце бачу. ![]() ![]() Це для керування світлом, екраном та виклик стюарда. Я з такою «новинкою» мав справу ще 15 років тому на Еміратс. А у вас схоже етіхад аірвейс
![]() Re: За що ми любимо Інвестора_К?От бачите,хотабе. Попали у незвичну ситуацію і до кого звернулися по допомогу? До друга. До мене.
|
|